Legetelt alletiders gaveidé til barn (begge køn 1-8 år)

legetelt med stjerne, legetelt til dreng, legetelt til pige, legetelt til børn, gave til børn, Gaveidéer, gave, julegave, julegaver, fødselsdagsgave, gaveinspiration,

Egentlig er det et legetelt, men for børn er det lige så meget en hule. En hule er en alletiders gaveidé til et barn. Vores 8-årige fik sit første legetelt som 1 årige. Som 1 årige var legen mest “titte-bøh” med nedrulning af døråbning og kigge ud af vinduerne. Senere blev det hendes hule, hvor hun inviterede ind til rolleleg. Hvor har vi “drukket” meget te af hendes dukkestel og sovet mange lure med benene ud af døråbningen. Senere hen satte vi en lyskæde op inden i “loftet” og så blev det stedet hvor vi læste bøger og digtede historier. I dag er hun 8 år og elsker fortsat sin hule. Vi inviteres ikke længere ind på daglig basis, men her findes stadig plads til rolleleg sammen med veninder og det er også her hendes hemmelige dagbog har sin plads. Legeteltet er fortsat hendes hule, bare på en anden måde end da hun var 1 år.

Vores legetelt har stået mange steder i hjemmet, både i stuen, i soveværelset og på børneværelset. Vi har sågar haft det med på ferie – så meget elsker hun sit lille frirum i rummet. Et legetelt er en alletiders gaveidé til alle børn, uanset køn. Det er en af de få ting som kan følge barnet i rigtig mange år – i modsætning til meget andet legetøj.

Vi har samlet inspiration til legetelt som gaveidé nedenfor. Her findes legetelte der henvender sig til begge køn.

legetelt tipi telt

Legetelt – Tipi telt

Tipi telt til både indendørs og udendørsleg. Legetelt med stor legeværdi. Legetøj som der bliver leget med igen og igen. Tipien er både sjov at lege i med andre børn, men også hyggelig til alene leg. Tipien har en indgang som kan lukkes med velco. Modsat indgangen er der et stort rundt vindue. Tipien er nem at samle med med de 4 medfølgende glasfiberstænger. Det er af dansk design (MaMaMeMo) og coated så det er vandafvisende. D: 140cm x H:190cm.

legetelt-ridderborg

Ridderborg legetelt sætter gang i fantasien om ridderne og riddernes verden.

Legeteltet kan bruges både ude og inde, da der er bund i det. Det er nemt at slå op og pakke sammen igen efter leg.
Teltet måler 105 x 105 x 125 cm. Ridderborgen har to vinduer og en dør med forhæng som kan være open eller lukket helt efter lyst og legen.
legetelt pink luksusudgave prinsesse legetelt

Det er noget i denne stil vi har herhjemme. Super flot legetelt til den lille og store prinsesse. Taget er isoleret så varmen holdes ude om sommeren. Rullegardin for alle vinduer og dør. Kan sættes op både ude og inde uden brug af pløkker. H: 140cm x D: 100cm.

legetelt med stjerner gråt legetelt grønt legetelt

Super nemt telt at sætte op både ude og inde. Star legeteltet kan bruges både ude og inde, da der er bund i det.
Teltet måler 100 cm. i diameter og har en højde på 130 cm. Legeteltet med flotte stjerner har to vinduer og en dør med forhæng som kan være åben eller lukket helt efter lyst og legen. Legetelt med garanti for mange timers god leg. Teltet er lavet i slidstærkt polyester.
Vælg mellem blå, grøn, grå eller rosa.

Alle legetelte er fundet hos Børn i Balance som har fokus med legetøj til leg og læring. De koster alle mellem 199 og 299 kr. Vi på Alletiders Gave redaktionen mener det er en fantastisk gaveidé.

 

Indlægget Legetelt alletiders gaveidé til barn (begge køn 1-8 år) indeholder affiliatelinks

error: Content is protected !!