Kreativ gave til barnet – tegn på væggen

Alletiders gave mal selv tapet a thousand animals chispum tapet

Kreative omgivelser, skaber kreativitet! Det er netop dét der er idéen med at inspirere næste generation til kreativitet, alternativ tænkning og brug af den fantasi som (desværre) langsomt forsvinder i takt med at man bliver voksen. Her på redaktionen er vi vilde med alt der udvikler de små og hvis vi også kan pakke det ind og give det som gave – er vi rigtig glade!

Vi har længe talt om hvorvidt dette er et godt bud på en gave til barnet. De oplagte goder ved denne kreativ gave er nemme at få øje på:

  • Udvikler kreativiteten
  • Mulighed for at skabe et unikt design
  • Træning af hånd-øje koordination
  • Skabelse af et unikt fantasiunivers

Disse oplagte goder kan vi let blive enige om. Det negative element er derimod om barnet med denne kreativ gave, får en opfattelse af at det generelt er okay at tegne på væggen? Ud fra denne vinkel, anbefaler vi her på redaktionen, at denne gave er til børn (og kreative sjæle) som er store nok til at forstå forskellen på at tegne på dette tapet og ingen andre. Vi anbefaler også at skabe et område af f.eks. børneværelset til kreative udfoldelser og med tapetet kunne det nemt indikeres. Sæt tapettet op på en mindre væg, på bagsiden af døren eller et andet sted indenfor området for kreativ udfoldelse.

a thousand animals mal selv tapet

Dette bud på en kreativ gave til barnet er et lækkert tabet der er skabt til kreativ udfoldelse. Forestil dig en kæmpe malebog hvor resultatet kan udstilles på vægges og pynte og indbyde til mere kreativitet og fantasifuld leg. Børnene farvelægger selv det sjove univers på tapetet og det kan gøres flere gange og udstilling af resultatet kan vises frem når det passer Jer. Tapetet er nemlig

  • Selvklæbende (kan tages ned og flyttes)
  • Kan farvelægges med kridt og farveblyanter (kan fjernes igen)
  • Nemt at sætte op (det kræver ingen store ændringer af børneværelset)

Tapetet er udviklet og designet af Chispum der også byder på andre sjove tapetter, wallstickers og selvklæbende whiteboards – alt sammen en god kreativ gave til barnet.

Chispum er et spansk firma med base i Barcelona, der er fortaler for at børn skal have lov til at udvikle sine kreative sider. Chispums mission er at skabe smil på læben og det mener vi at deres sort/hvide “Thousand Animals” mal-selv tapet kan.

crispum linjeret whiteboard

 

Se flere bud på en kreativ gave til barnet, fra Chispum her

Den danske webbutik “Må jeg se dit værelse” er pt. eneste danske forhandler af Chispum produkter og byder på et unikt univers af børnemøbler, interiør og gaver til børn.

 

Indlægget Kreativ gave til barnet – tegn på væggen indeholder affiliatelink

 

error: Content is protected !!