Kogebøger for børn

Kender eller har du et barn der er glad for at komme med i køkkenet? Mange børn udviser en sund interesse for køkkenet og madlavningen allerede i tidlig alder. Hvorfor så ikke hjælpe deres køkkenevner lidt på vej med kogebøger for børn, som er egnet præcis til dem – børn.

mickeys-kogebog1452264852

Vidste du at en af alle børnenes favorit Disney figurer har sin egen kogebog? Det er nemlig Mickey Mouse med kogebogen Mickeys kogebog. Mickeys kogebog er en flot kogebog indeholdende sjove og klassiske opskrifter fra Disney’s vidunderlige univers, som hjælper børnene med at lære at lave mad. Med denne kogebog bliver det sjovere for børnene selv at komme med i køkkenet og bogen er i den grad tilpasset den mindre målgruppe, med nemme opskrifter og gode billedeanvisninger – kan det så blive nemmere? Denne bog er en god klassiker med mange gode opskrifter. En god kogebog som barnet og/eller den voksne kan trække frem hver gang den lille kok skal med i køkkenet. Og som måske er en oplagt mulighed til inspiration, hvis familiens mindste skal have sin egen ugentlige maddag i køkkenet.

Køb Mickey´s kogebog her hos Bog og Ide.

500x0.jpeg

Kogebog for børn og unge med over 100 opskrifter. Opskrifterne beskrives med tekst og fotos trin for trin og med faktabokse om ingredienserne.

Køb Familiens kogebog hos Saxo

500x0-1.jpeg

For børn er billeder meget nemmere at forholde sig til end tekster. “Lav mad med de mindste” er en kogebog, der netop har billederne i fokus, så både børn i alle aldre og deres forældre kan få glæde af den. De farvestrålende tegninger viser, hvilke ingredienser der skal bruges i de forskellige retter, og hvordan det hele skal tilberedes.
Billedkogebogen “Lav mad med de mindste” indeholder enkle og udførlige opskrifter på alt fra bagværk og desserter til aftensmad, frokostretter og julemad. Madlavning for både børn og voksne vil med garanti blive både nemmere og meget sjovere med “Lav mad med de mindste”.

Køb Lav mad med de mindste hos Saxo

9788740017366

Børnenes bagebog er til dig, der gerne selv vil bage. Det er ikke så svært, hvis du bare følger opskrifterne. Og du vil hurtigt opdage, at dine hjemmebagte brød, boller og kager smager tusind gange bedre, når du selv har bagt dem. Der er ca. 75 opskrifter på dejligt bagværk i denne opdaterede udgave af bogen, som er en bestseller for børn og nybegyndere. Her finder du alle klassikerne som rugbrød med surdej, hurtig bagte fødseldsdagsboller, lagkage, burger boller, kringle, kransekage, julebag og bageopskrifter med variationer, hvor den samme dej kan bruges til forskellige kager. Bogen indeholder også en del nye, populære opskrifterpå fx hindbærsnitter, popcakes, macarons samt rugbrødsboller med chokolade og hasselnødder.Bogen har også gode tips samt anskuelige trin for trin-anvisninger til at forklare nogle af teknikkerne. Ved hver af opskrifterne er det angivet, om opskriften er let, mellem eller svær at lave.

Køb Børnenes bagebog hos Bog & Ide

1490647_1455931314

Denne muntre og farverige kogebog gør det sjovt at spise sundt!Denne kogebog er fuld af lækre idéer! Den opfordrer dig til at tænke over, hvad du spiser, og hvilken virkning det har på din krop. Alle opskrifter er specielt udviklet til at friste dine smagsløg og give din krop en sund og nærende kost. Gode gamle favoritter som pizza, burgere og småkager har selvfølgelig deres plads i bogen, men du kan også finde idéer til nye favoritter, for eksempel regnbuegryde, æggebomber og gulerodskage.Alle opskrifterne i bogen er beskrevet skridt for skridt i både tekst og billeder, så de er meget nemme at følge. Og du kan se, hvordan resultatet bør se ud! Du får også masser af sjov viden og gode råd om mad, ernæring og teknikker, som er uundværlige for enhver kommende kok!

Køb Børnenes sunde & sjove kogebog hos Bog & Ide

Indlægget Kogebøger for børn indeholder affiliatelinks

error: Content is protected !!