Kajaktur – en naturoplevelse

kajaktur, oplevelsesgave, Gavekort, fødselsdagsgave, fødselsdagsgave til ham, julegave, julegave til ham, gave til ham, julegave til hende, gave til hende, fødselsdagsgave til hende, gaveidéer, gaveidéer til ham, gaveidéer til hende, gaveinspiration, gaveidé, oplevelsesgave, oplevelse, oplevelsesgave til hende, oplevelsesgave til ham, oplevelsesgave til par, oplevelsesgave for 2, oplevelsesgave for to, konfirmationsgave

Mangler du en gaveide til en gavemodtager som er eventyrlysten og som ikke er bange for at prøve noget nyt. Hvad med en kajaktur? Kajakture er de senere år blevet mere og mere populært.

I Danmark har vi mere end 7000 km smuk kyst – en kyst som bedst opleves fra en kajak. Med den her oplevelse inviterer vi dig, eller en heldig gavemodtager, på en tur som vil introducere dig for kajaksporten og hvilke fantastiske naturoplevelser, der åbnes op for, når du glider i et behageligt tempo på havets overflade.

Kajakturen arrangeres af Outdoorsports, som er anerkendte for deres evne til at arrangere store sportsoplevelser i naturen. Alle oplevelser ledes af certificerede instruktører og udstyret er altid af højeste kvalitet. Kajakturen er IKKE et frigivelseskursus, men udelukkende en introduktion.

Oplevelsen bookes gennem Duglemmerdetaldrig.dk, der også tilbyder kanoture og mountainbiketure arrangeret af Outdoorsports. Med et gavekort til én af de tre oplevelser, kan den gavemodtageren bytte frit mellem de tre oplevelser ved booking, hvis ønsket.

Kajakturen indebærer:

  • Udstyr og sikkerhed
  • Grundlæggende introduktion
  • 3 skønne timer
  • Velkvalificerede instruktører

Oplevelsen finder sted i hele landet: København, Aarhus, Aalborg, Svendborg m.f.

Outdoorsports sørger for havkajakker, våddragt, rojakke, redningsvest og det nødvendige sikkerhedsudstyr. Det eneste gavemodtageren skal medbringe fornuftigt tøj til dagens vejr, badetøj samt noget at drikke. Tidpunkt og deltagermateriale fremsendes på mail 10-14 dage før arrangementet. Minimumsalder for oplevelsen er 12 år.

Pris for kajaktur 595,- Bestil her


Er det første gang du bestiller via duglemmerdetaldrig.dk, husk da at tilmelde dig deres nyhedsbrev og opnå 10 % rabat på første køb. Duglemmerdetaldrig.dk tilbyder mere end 150 oplevelser rundt om i hele Danmark – se hele udvalget her.

Indlægget Kajaktur – en naturoplevelse indholder affiliatelinks

1 Response

error: Content is protected !!