Kähler julekugler

Gavekort, gave, fødselsdagsgave, fødselsdagsgave til ham, julegave, julegave til ham, gave til ham, julegave til hende, gave til hende, fødselsdagsgave til hende, gaveidéer, gaveidéer til ham, gaveidéer til hende, gaveinspiration, gaveidé, kähler julepynt, kähler julekugler, kähler omaggio guld

Dette er julegaven til designelskeren.

Er der en ting som mange danskere sætter pris på, så er det flot design og god kvalitet. Kähler er et mærke som har eksisteret i flere år, men som de senere år er begyndt at vinde mere og mere frem. De fleste af os husker nok hvordan folk gik amok da Kähler første gang sendte deres Omaggio vase med guldstriber på markedet.  Folk stod i kø i landets butikker og online gik blandt andet Imercos hjemmeside ned pga det store pres. Efterfølgende blev nogle af vaserne solgt til overpriser på blandt dba.dk.

Siden hen har Kähler lavet Omaggio serien med sølvstriber, guldstriberne er da også kommet igen på udvalgte produkter.

Kähler har som noget nyt lavet julekugler med henholdsvis guld og sølv striber. Julekuglerne passer til de populære vaser og skåle i samme farver fra serien Omaggio. Alle Omaggio produkter er håndmalede med pensel, og der vil og kan derfor være variationer i stribernes udtryk. Både tykkelse, farvemætning og penselstrøgenes tydelighed kan variere. Vi ser det som en del af charmen, at hver produkt har et unikt udtryk. Alle Omaggio produkterne bliver lavet i keramik.

Ved køb af Kähler Omaggio julekugler, køber man én pakke med 3 forskellige størrelser kugler. Det enkle design gør dem perfekt til både det minimalistiske eller mere moderne hjem. Og så kan kuglerne bruges igen og igen, år efter år.

Julekuglerne findes som tidligere beskrevet både i sølv og guld. Prisen for 1 pakke med 3 julekugler fra Kähler er 299,95. Julekuglerne forhandles blandt andet hos Trendyliving.dk.

Indlægget Kähler Julekugler indeholder affiliatelinks

error: Content is protected !!