Sønderjysk kaffebord på Gram slot

Sønderjysk kaffebord på Gram slot, Gavekort, fødselsdagsgave, fødselsdagsgave til ham, julegave, julegave til ham, gave til ham, julegave til hende, gave til hende, fødselsdagsgave til hende, gaveidéer, gaveidéer til ham, gaveidéer til hende, gaveinspiration, gaveidé, oplevelsesgave, oplevelse, oplevelsesgave til hende, oplevelsesgave til ham, oplevelsesgave til par, oplevelsesgave for 2, oplevelsesgave for to,
ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

En af årets bedste gaver er denne – nemlig et Sønderjysk kaffebord på Gram slot. En super gaveide til enhver gavemodtager der er vild med kage. I denne oplevelse får gavemodtageren hele 3 timer med 21 forskellige slags kager og alt det øko-te og -kaffe, han/hun kan drikke.

Du kan ikke gå galt i byen med denne gave.

Om Sønderjysk Kaffebord på Gram Slot

Kom på besøg på Gram Slot den første søndag i måneden, når de åbner slottets sale og inviterer til det store, traditionelle sønderjyske kaffebord.

Det sønderjyske kaffebord er et sagnomspundet og landskendt fænomen, der startede i 1870’erne. Dengang var Sønderjylland under tysk styre, og det var forbudt for det danske mindretal at have selskaber med alkoholudskænkning, da Preusserne mente, at det ville løsne de dansksindede tungebånd. I stedet opstod det sønderjyske kaffebord, der hurtigt udviklede sig til en konkurrence landbokonerne imellem, og blev på den måde til det prægtige orgie af kager, som det er i dag.

Oplevelsen indeholder:

  • 3 timers oplevelse i godt selskab med det klassiske sønderjyske kaffebord
  • 7 bløde, 7 tørre og 7 hårde kager
  • Økologisk kaffe og the ad libitum

Sønderjysk kaffebord på Gram slot

Hvornår og hvad med booking?

Du kan købe oplevelsen som en gave, eller du kan booke den med det samme under ”Book nu” inde på Duglemmerdetaldrig´s hjemmeside

OBS: Bordbestilling er nødvendig, så book i god tid! Man kan desværre ikke få plads ved bordene ellers.

Når du køber en oplevelse her på siden, har du muligheden for at fuldende oplevelsen med vores lækre gaveæske med Peter Beier chokolade. Gavekortet er trykt på lækkert papir, og du kan selv vedlægge en personlig hilsen til gavemodtageren. Alternativt kan du printe oplevelsesbeviset selv, eller få det tilsendt i en neutral kuvert.

Med oplevelsesbeviset i hånden kan du, eller gavemodtageren, følge bookingvejledningen, hvor alle nødvendige oplysninger findes. Herfra er booking hurtigt klaret.

Pris pr. person for denne oplevelse 150,- book her gennem Duglemmerdetaldrig

Indlægget Sønderjysk kaffebord på Gram slot indeholder affiliatelinks

error: Content is protected !!