35+ Julekalendere til piger 2022

julekalendere til piger 2022, pakkekalender til piger 2022, adventskalender til piger 2022, årets julekalender 2022, legetøj julekalender 2022, færdige pakkekalendere 2022, inspiration til julekalender 2022, inspiration til adventskalender 2022, inspirations til pakkekalender 2022, julekalender til børn 2022, pakkekalender til børn 2022, adventskalender til børn 2022, alletiders gave
ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Hvilken julekalender skal du vælge at overraske dit barn, barnebarn, nevø/niece eller et andet kært barn med? Hos Alletiders Gave har vi samlet en oversigt over årets julekalendere til piger 2022.

Er på jagt efter årets sjoveste, flotteste eller sejeste julekalendere til piger 2022?

Ventetiden til jul kan være rigtig lang, især for børn kan den føles som en evighed. Og er det ikke altid sådan når man venter på noget godt? En julekalender er derfor en god måde at tælle ned til juleaften. Her hos Alletiders Gave husker vi tydeligt den årlige mælkechokolade julekalender, vi fik som børn. Siden da er der kommet flere til og hvert år vælger flere at fravælge chokolade julekalenderen og vælge en julekalender med legetøj. Fordelen ved en julekalender med legetøj er at den giver underholdning både i december og efter jul.

Årets udvalg af julekalendere til piger 2022 er gigantisk og det kan være svært at vælge hvilken der er den rette til dit barn. Prøv at tage udgangspunkt i hvad der hitter mest hos barnet nu, er det Barbie, Brandman Sam, Lego, Playmobil, Frost osv.

Find årets julekalender til din prinsesse blandt disse julekalendere til piger 2022.

Julekalendere til piger 2022

Disney Frost 2 julekalender 2022

Hvad mon der gemmer sig bag alle lågerne? Hver dag åbner verden op for Sne dronningen Elsa og hendes venner med denne Frost Julekelander og forkorter ventetiden til jul med 24 store overraskelser. Kalenderen indeholder blandt andet en masse forskellige smykker i Frost design.

Find julekalenderen hos Eurotoys

Mimi & Lula – Adventskalender med hårtilbehør

Fin julekalender fra det engelske designfirma Mimi & Lula, fyldt fortryllende overraskelser og funklende tilbehør til håret. En julekalender der helt sikkert vil falde i smag hos mange piger.

Find julekalenderen hos Coolshop

 

Gurli Gris pakkekalender 2022

Julekalender fra Gurli Gris med 24 spændende, små stykker legetøj at samle på. Start nedtællingen til juleaften!

Find den hos Jollyroom

 

Barbie julekalender 2022

Fejr jul med Barbie og hendes 24 dages overraskelsesgaver. Børn åbner Barbie-dukken på første dag i december, og afslører derefter en ny overraskelse dagligt i de næste 23 dage helt frem til juleaften! Hver nye overraskelse bringer en ny mulighed for at blande og matche.

Find julekalenderen hos Eurotoys

Barbie Vinter Eventyr pakkekalender 2022

Den oplagte julekalender til enhver Barbie fan. Børn åbner Barbie-dukken på første dag i december, og afslører derefter en ny overraskelse dagligt i de næste 23 dage helt frem til juleaften! Hver nye overraskelse bringer en ny mulighed for at blande og matche.

Find pakkekalenderen hos Eurotoys

 

LOL julekalender 2022

Gør nedtællingen til juleaften helt speciel med L.O.L. Surprise! julekalender 2022.
Med mere end 25 overraskelser er der en L.O.L. Surprise! overraskelse til alle L.O.L. Surprise! fans hver dag op til jul. Kalenderen indeholder en eksklusiv L.O.L. Surprise! dukke, som er klar til at vise sig frem i alle de fabelagtige outfits og alt det seje tilbehør. Der er hele 24 stykker fashion, der skal pakkes ud. Mix og match dem, og få utallige kombinationsmuligheder.

Find julekalenderen hos Eurotoys

 

My Little Pony Snefest Julekalender

Gør julemåneden lidt sjovere med en My Little Pony julekalender. Fejr jul med 24 dages overraskelsesgaver med hestene fra My Little Pony. Børn kan afsløre en ny overraskelse dagligt i december helt frem til juleaften! Hver nye overraskelse bringer en ny mulighed for sjov og leg.

Find julekalenderen hos Eurotoys

 

Disney Frost – Julekalender

Forkæl den lille Frost prinsesse med denne julekalender fyldt med hårtilbehør som barnet kan nyde glæde af både mens der tælles ned til jul og mange måneder efter.

Find julekalenderen hos Coolshop

LOL Surprise pakkekalender 2022

Fejr jul med 24 dages overraskelsesgaver. Børn kan afsløre en ny overraskelse dagligt i december helt frem til juleaften! Hver nye overraskelse bringer en ny mulighed for sjov og leg.

Find julekalenderen hos Eurotoys

 

Baby Annabell Julekalender 2022

Baby Annabells julekalender indeholder tøj og tilbehør i klassiske røde og grønne nuancer. Den lille dukke tilbringer ventetiden til juleaften i den todelte dragt med motiver af rensdyr, bolsjestokke og juletræer. Baby Annabell julekalender med 24 overraskelser, bestående af tøj og tilbehør til Baby Annabell.

Find julekalenderen hos Eurotoys

Havfrue Julekalender 2022

Fejr jul med 24 dages overraskelsesgaver. Børn kan afsløre en ny overraskelse dagligt i december helt frem til juleaften! Hver nye overraskelse bringer en ny mulighed for sjov og leg.

Find julekalenderen hos Eurotoys

Play-Doh Julekalender 2022

Gør nedtællingen til juleaften lidt sjovere med denne julekalender med modellervoks, som inspirer til kreativ leg. Julekalenderen kan med fordel bruges af både drenge og piger.

Find den hos Eurotoys

Brio julekalender 2022

Nedtællingen er i gang i dagene op til jul med vores BRIO Julekalender 2022. Fold æskens front ud for at afsløre et julelandskab fyldt med masser af sjov leg. Hver dag i december er der bag hver låge en overraskelse i form at et stykke BRIO-legetøj, der er kompatibelt med BRIO World-togbanesystemet. Julekalenderen indeholder 24 legetøjsdele herunder skinner, dyr, tilbehør og eksklusivt sæsonbestemt indhold som julemanden og hans kone og et unikt honningkage-juletog – alt sammen fremstillet af plastik i høj kvalitet og FSCcertificeret europæisk bøgetræ. Fra 3 år.

Find julekalenderen hos Eurotoys

 

Julekalender med smykker og hårpynt

Denne fine kalender, i form af en kanin, kommer med masser af små tidlige julegaver, der får hele december måned til at føles kort! Glæd dig til denne julekalender med i alt 23 små overraskelser. Herunder: hårspænder, nøgleringe, halskæder og armbånd med søde motiver af heste og blomster. Overraskelserne bliver foldet i papirkuverter mærket med tal mellem 1-23. Alt sammen pakket i en flot opbevaringspose i form af en kanin!

Find julekalenderen hos Partyking

Smykkeæske Julekalender med Smykker

Denne fine kalender, i form af en håndtaske, kommer med masser af små tidlige julegaver, der får hele december måned til at føles kort! Her får du en julekalender i form af en håndtaske, der er fyldt med i alt 23 overraskelser, herunder smykker og nøgleringe med forskellige sjove motiver.

Find den hos PartyKing

Smykkekalender 2022

Julen er jo en tid til overraskelser, og selvfølgelig byder smykkekalenderen på netop det. Det er en overraskelse, når du åbner lågerne, men det er også en overraskelse, hvilken kalender du får! Kalenderen indeholder halskæder, armbånd og forskellige vedhæng og charms til at pynte kæderne med.

Find den hos Coolstuff

julekalender med neglelak pakkekalender med neglelak julekalender tweens pakkekalender ung pige julekalender teens neglelak pakkekalender neglelak julekalender 2021 essie pakkekalender

Snails julekalender

Gør december måned endnu hyggeligere med en julekalender til dit barn. Snails neglelakker og sminken er 100% vandbaseret og fri for stærke dufte samt kemikalier. Neglelakkerne er fremstillet af blot 3 ingredienser: akrylpolymer, vand og giftfrie farvestoffer.

Find julekalenderen hos Loukrudt

 

Souza sminke julekalender til børn

Har du et barn der elsker at lege med sminke? Så er denne julekalender fyldt med 24 stykker sminke lige sagen. Julekalenderen indeholder blandt andet neglelak, læbestift og øjenskygge.

Find den hos Kids-world

Ooly Julekalender – Diamanttegning

Elsker barnet at være kreativt? Så er denne julekalender lige sagen når der skal tælles ned til juleaften. Julekalenderen indeholder 15.000 krystaller som tilsammen bruges til at bringe billedet til livs.

Find julekalenderen hos Kids-world

Snails – neglelak julekalender 2022

Med denne julekalender bliver nedtællingen til juleaften meget sjovere. Julekalenderen indeholder blandt andet neglelak, neglestickers, lipgloss mm.

Find den hos Coolshop

 

Mumitroldene julekalender 2022

Mumitroldene har en del år på bagen, men er stadig populære blandt børn og voksne. Har du et barn der er vild med Mumitroldene? Så forkæl ham/hende med denne seje Mumitroldene julekalender.

Find julekalenderen hos Gucca

Frozen julekalender 2022

Fejr jul med 24 dages overraskelsesgaver. Børn kan afsløre en ny overraskelse dagligt i december helt frem til juleaften! Hver nye overraskelse bringer en ny mulighed for sjov og leg.

Find julekalenderen hos Eurotoys

 

 

pakkekalender til 2 årige playmobil julekalender 2022 playmobil pakkekalender

Playmobil pakkekalender 2022 – Aqua

Fin pakkekalender med 24 Playmobil gaver til de mindste børn der elsker at lege med vand. Fantastisk badekarlegehygge i juletiden for de mindste! Med landingsnet, fangstbakke, diverse både og massere af dyr. PLAYMOBIL 1.2.3 julekalenderen “Badetid” byder på den bedste juleforberedelse og stor plaskesjov for de allermindste.

Find julekalenderen hos Eurotoys

 

Playmobil julekalender Ayuma 71029 pakkekalender playmobil til børn eventyrlig julekalender kalendergaver til piger

Playmobil pakkekalender 2022 – AYUMA julekalender med feer

Vintertid er også magisk i Ayuma! Feerne lærer på akademiet at tage sig af sjæledyrene og deres afkom. Kærligt passer de vinterklædte feer deres trofaste ledsagere. En vigtig del af eventyrakademiets træning er at tage sig af sjæledyrene og deres søde afkom. På deres slæder bringer feerne mad til dyrene ved foråret. Lige i tide, for en magisk lir er lige udklækket fra sit æg. Straks hænger Skovfeen sin lanterne på en gren og tager sig af den søde fawn. Fra sin rede på en flydende sten over kilden ser en pelikan opmærksomt på travlheden. Der findes kærlige karakterer og magiske dyr og andre eventyrlige elementer i denne Ayuma julekalender fra PLAYMOBIL.

Find pakkekalenderen hos Eurotoys

 

Playmobil - Gør det selv Adventskalendar - Dyrerejse Jorden rundt (71006) playmobil pakkekalender 2022

WILTOPIA Playmobil julekalender 2022

Denne førjulstid bliver det vildt! Tag med forskeren i PLAYMOBIL Wiltopia DIY-adventskalenderen på en spændende dyretur jorden rundt. Hver dag kan et af 23 dyr fra forskellige dele af verden og deres fascinerende habitat blive opdaget og udforsket. De enkelte kasser i DIY-adventskalenderen udfyldes individuelt. Hvis kassen vendes efter åbning, skabes et fantastisk dyrepanorama med levestederne for de inkluderede dyr, til sjov og leg i december måned. 

Find julekalenderen hos Coolshop

 

Lego Friends Pakkekalender 2022

Tæl ned til jul med Olivias familie, når de fejrer julemåneden. Hun tager sin nevø Santiago og hans ven Ava med for at møde julemanden på et marked. Bag hver låge venter en ny karakter, en lækker madbod eller en sjov aktivitet på at blive opdaget. Leg med minimodellerne, eller brug dem til at indrette dit værelse, så du er klar til den store dag!

Find pakkekalenderen hos Eurotoys

Gurli Gris julekalender 2022

Fejr jul med 24 dages overraskelsesgaver. Børn kan afsløre en ny overraskelse dagligt i december helt frem til juleaften! Hver nye overraskelse bringer en ny mulighed for sjov og leg.

Find julekalenderen hos Eurotoys

Paw Patrol julekalender 2022

Paw Patrol julekalender med 24 hvalpetastiske overrakelser! Bag hver låge venter en overraskelse, som skal åbnes hver dag i december frem til juleaften! Når de 24 låger er blevet åbnet, kan delene bruges til at genskabe scener, og udfolde kreative helte-eventyr.

Find julekalenderen hos Eurotoys

Paw Patrol pakkekalender 2022

Fejr jul med 24 dages overraskelsesgaver. Børn kan afsløre en ny overraskelse dagligt i december helt frem til juleaften! Hver nye overraskelse bringer en ny mulighed for sjov og leg.

Find pakkekalenderen hos Eurotoys

Be Miraculous julekalender 2022

Gør ventetiden i december hyggeligere i år med denne seje julekalender. De 24 overraskelser med skønhed og accessories i denne julekalender kommer til at få alle Miraculous-fans’ hjerter til at banke hurtigere!

Find den hos LYKO

Baby Shark julekalender

Forkæl den lille Baby Shark fan med en sej Baby Shark pakkekalender, der gør nedtællingen til juleaften meget sjovere. I Baby Sharks julekalender gemmer der sig 24 overraskelser, heriblandt figurer, tilbehør, rekvisitter og klistermærker. Der er endda også en rutsjebane, en kane og en skøjtebane til dine Baby Shark yndlingsfigurer.

Find julekalenderen hos Coolshop

 

DR RAMASJANG Julekalender

Den store julefest på Hr. Skægs hotel er lige om hjørnet, men forskellige ting der skal bruges til festen er begyndt at forsvinde. Åh nej – er der mon en tyv på spil på øen? Så er det godt at I kan hjælpe! Hjælp alle Ramasjangerne med at løse det mystiske mysterium, så der kan blive jul på øen. Med denne fantasiske julekalender fra Ramasjang, bliver børnene ellevilde! Sæt gang i fantasien og kreativiteten sammen med DR og alle Ramasjangerne.

Find julekalenderen hos Eurotoys

 

Schleich Julekalender Heste 2022

Er barnet glad for heste? Så er denne julekalender Schleich lige sagen. Fejr jul med 24 dages overraskelsesgaver. Børn kan afsløre en ny overraskelse dagligt i december helt frem til juleaften! Hver nye overraskelse bringer en ny mulighed for sjov og leg.

Find julekalenderen hos Eurotoys

 

5 Surprise julekalender – Mini Brand Toys

Forsød december med en lille, sjov overraskelse hver dag. Julekalenderen indeholder vaskeægte legetøjsbrands som du kender dem – bare i miniformat! Måske er du heldig at få et af de helt sjældne stykker legetøj?

Find julekalenderen hos COOP

 

Julekalender med minibrands fra 5 Surprise

Får du en lillebitte pakke Kelloggs cornflakes i dag? Eller er det mon en mikrolille bøtte Pringles, der gemmer sig bag lågen? Og hvad får du mon juleaften? Julekalenderen indeholder vaskeægte brands som du kender dem fra supermarkedet – bare i miniformat!

Find julekalenderen hos COOP

Se også disse julekalendere til piger

Baby Born Julekalender 2021

Julekalender der indeholder 24 små overraskelser med Baby Born tema. Gemt bag hver låge er der en overraskelse til hver dag i december helt frem til juleaften.

Find julekalenderen hos Eurotoys

Crazy Chic julekalender 2021

Julekalender til pigen der elsker at gøre noget ud af sig selv. En julekalender der vil få ventetiden til juleaften til at gå meget hurtigere og som kan skabe glæde i månederne efter jul.

Find julekalenderen hos Coolshop

Iwako julekalender

Med denne julekalender kommer barnet ikke til at løbe tør for viskelæder foreløbigt, den er nemlig fyldt med 24 af slagsen. Julekalenderen er desuden selvlysende.

Find julekalenderen hos Kids-world

Fidget Mania julekalender

Fidget toys har været dette års store dille. Det fejrer vi med en fidget mani julekalender. Så glæd dig til 24 dage med sjove, beroligende overraskelser.

Find julekalenderen hos Eurotoys

Pippi Langstrømpe julekalender 2021

En sjov julekalender med Pippi Langstrømpe, der hver dag gemmer på en Pippi-figur. Start nedtællingen til juleaften, ved at åbne en låge hver dag. Når det bliver juleaften, har du samlet et helt sæt med søde figurer.

Find julekalenderen hos Jollyroom

My Little Pony Snefest Julekalender 2021

Gør julemåneden lidt sjovere med en My Little Pony julekalender 2021. Fejr jul med 24 dages overraskelsesgaver med hestene fra My Little Pony. Børn kan afsløre en ny overraskelse dagligt i december helt frem til juleaften! Hver nye overraskelse bringer en ny mulighed for sjov og leg.

Find julekalenderen hos Eurotoys

Disney Frost julekalender 2021

Skøn julekalender til enhver lille Frost fan. Fejr jul med søstrene Anna og Elsa med 24 dages overraskelsesgaver. Børn kan afsløre en ny overraskelse dagligt i 24 dage i december helt frem til juleaften!

Find julekalenderen hos Eurotoys

L.O.L. Surprise! 2021 Julekalender

Julekalender fra L.O.L. Surprise! Denne julekalender er proppet med sminkeprodukter og tilbehør. Åbn lågerne og saml alt fra læbestift og hårspænder til neglelak. Når du når juleaften, har du samlet et helt sminkesæt, og du kan gøre dig fin til julefejringen.

Find julekalenderen hos Jollyroom

Play-Doh Julekalender 2021

Gør nedtællingen til juleaften meget sjovere med denne Play-Doh julekalender. Hver dag gemmer der sig en ny sjov overraskelse, perfekt til mange timers leg. 

Find julekalenderen hos Eurotoys

Inkee Julekalender 2021

En julekalender med 24 små overraskelser gemt bag låger, der skal åbnes hver dag i december frem til juleaften. I julekalenderen gemmer der sig forskellige overraskelser, som børn blandt andet kan tage med sig i bad.

Find julekalenderen hos Eurotoys

Enhjørning Julekalender 2021

Har du et barn der er helt vild med enhjørninge? Julekalender med motiv og tema af enhjørninger. Denne pakkekalender med 24 små overraskelser er perfekt til små fans af enhjørninger. Julekalenderen indeholder en overraskelse til hver dag i december frem til juleaften, som er gemt bag en låge der kan åbnes hver morgen. Blandt overraskelserne er der viskelæder, figur og meget andet.

Find julekalenderen hos Eurotoys

Pakkekalender til piger 2021

Køb en færdig pakkekalender med 24 kalendergaver fra Pakkekalender.dk. Du modtager en kasse med 24 flotte kvalitetsgaver uden indpakning, der passer til barnets alder. Det bliver en december med mindre stress og jag. Pakkekalenderen laves til piger i forskellige aldersgrupper. Du finder blandt andet pakkekalendere til de små piger fra 2-3 år, men også pakkekalendere til piger i aldersklasserne 5 – 5 år, 6 – 8 år, 9 – 11 år og 12- 14 år.

Se udvalget af færdigpakkede julekalendere til piger hos Pakkekalender.dk

Disney Ooshies julekalender 2021

Er barnet helt vild med Disney, så er denne julekalender lige sagen. Bag de 24 låger, gemmer der sig 24 skønne overraskelser. Figurerne kan både bruges til leg, til pynt eller oven på barnets blyanter.

Find julekalenderen hos Coolshop eller Find julekalenderen hos Gucca

 

Julekalender med neglelak

Elsker gavemodtageren at gøre lidt ekstra ud af sine negle? Denne julekalender med neglelak er en sjov, kubeformet adventskalender til den, der kan lide at nusse med sine negle, mens det lakker mod jul. En skøn julekalender der både skaber glæde i december og mange måneder efter. 

Find den hos Coolstuff

L.O.L. Outfit of the Day Julekalender

Pak mere end 25 overraskelser ud med L.O.L. Surprise! Travel #OOTD (outfit of the day) i rejsetema. Inkluderer en eksklusiv L.O.L. Surprise dukke, som er klar til at vise sig frem i alle de fabelagtige outfits og alt det seje tilbehør. Der er hele 24 fabelagtige stykker fashion, der skal pakkes ud. Mix og match dem, og få utallige kombinationsmuligheder.

Find julekalenderen hos Eurotoys eller Find den her hos Computersalg

 

Pixi julekalender

Pixi bogs julekalenderen er udarbejdet af Jan Mogensen. Årets julekalender er en PIXI-julekalender, der indholder 24 indpakkede pixibøger, en for hver dag i julemåneden frem til den 24. december. Læs en historie om dagen! Stort format, som selv kan stå!

Snyd ikke dit barn for en sjov historie hver eneste dag – de vil elske “Pixi julekalender”.

Køb den her hos Bog & Ide

Rasmus Klumps PIXI®-julekalender

Tæl ned til juleaften med Rasmus Klump og vennerne. Julekalenderen indeholder 24 Pixi®-bøger – en til hver dag i december. Pixi®-bøgerne kan læses året rundt.

Find julekalenderen hos Gucca eller Find den her hos Saxo

 

Harry Potter – Fortryllet Julekalender

Er barnet en stor Harry Potter fan? Så er denne seje julekalender lige sagen, når der skal tælles ned til juleaften. Julekalenderen indeholder 24 seje Potterheads gaver, som skaber glæde både i julemåneden og tiden bagefter.

Find julekalenderen hos Gucca

Harry Potter pakkekalender 2022

Nedtællingen til juleaften bliver meget sjovere, når den sker sammen med yndlings karaktererne fra Harry Potter fortællingen. Skøn julekalender fyldt med 24 Harry Potter gaver.

Find julekalenderen hos Gucca

 

Hama Midi pakkekalender 

Hama Midi Gaveæske 3040 Julekalender med 24 låger. Den har alt, hvad du har brug for til at lave de 24 motiver. Der er perler, stiftplade, motivark, vejledning og strygepapir. Det betyder, at du ikke skal tilkøbe noget for at kunne gå i gang med de skønne motiver. Dermed er æsken også et godt startprodukt til dig, der vil se, om perleplader er noget for dig og din familie.

Find Hama midi julekalender hos Rito

 

Winter Woodland Spa-Julekalender 2021

I vintermånederne kan de fleste af os vist godt trænge til lidt ekstra forkælelse. Trænger modtageren til lidt lækker forkælelse i december? Så er denne spa julekalender lige sagen. Julekalenderen er fyldt med badebomber og sæber og produkter til kropspleje, som får modtageren til at geare ned!

Find den hos Coolstuf

Personlig julekalender med Kinder chokolade

Chokolade-lækkerier i hele 24 dage: Udenpå julekalenderen er dit billede trykt i et silkemat-look, og indvendigt finder du søde sager fra kinder®. Fås i A4- og XXL-format. Personlig gør julekalenderen med dit yndlingsbillede.

Find julekalenderen hos CEWE

Julekalender med kinder® chokolade og 25 billeder

Nyd ventetiden frem til juleaften med både chokolade og 25 gode minder fra året, der er gået. 1 stort frontbillede og 24 individuelle låger. Kan designes i stående eller liggende A4-format.

Find julekalenderen hos CEWE

Julekalender med kinder® Surprise

Spænding, glæde, chokolader og små gaver frem til juleaften! Spørger du børnene, er denne julekalender med kinder® chokolader uden tvivl deres favorit. Julekalenderen indeholder et mix af Kinder® chokolader: Kinder® Surprise, Kinder® Chocolate mini, Kinder® Bueno mini, Kinder® Schoko-Bons. Design med dit eget billede.

Find julekalenderen hos CEWE

Fyld selv-julekalender

Du bestemmer helt selv, hvad der skal være bag lågerne i denne julekalender. Vælg små gaver, som du ved, modtageren vil elske! Kreativ julekalender, som du selv fylder med indhold. Design med dit eget billede.

Design julekalenderen hos CEWE

Listen med julekalendere til piger 2022 bliver løbende opdateret

SE OGSÅ: Julesweater til børn

SE OGSÅ: Barbie julekalender til børn

SE OGSÅ: Smykkeskrin til børn

Indlægget Julekalendere til piger 2022 indeholder reklamelinks til troværdige danske webshops

6 Responses

 1. 09/29/2020

  […] SE OGSÅ: Julekalendere til piger 2020 […]

 2. 10/03/2020

  […] SE OGSÅ: Julekalendere til piger 2020 […]

 3. 10/06/2020

  […] SE OGSÅ: Julekalendere til piger 2020 […]

 4. 10/15/2020

  […] SE OGSÅ: Julekalendere til piger 2020 […]

 5. 08/14/2021

  […] SE OGSÅ: Julekalendere til piger 2021 […]

 6. 08/29/2021

  […] SE  OGSÅ: 35+ julekalendere til piger 2021 […]

error: Content is protected !!