Julekalendere til kvinder 2022

julekalendere til kvinder 2022, pakkekalender til kvinder 2022, adventskalender til kvinder 2022, julekalendere til hende 2021, pakkekalendere til hende 2022, adventskalender til hende 2022, julekalender til voksne 2022, pakkekalender til voksne 2022, adventskalender 2022, beauty julekalender 2022, makeup julekalender 2022, chokolade julekalender 2022, billig julekalender til kvinder 2022, luksus julekalender til kvinder 2022, julekalender med slik 2022, julekalender med kaffe 2022, julekalender med te 2022, økologisk julekalender 2022, luksus julekalendere til voksne 2022, billigere julekalendere til voksne 2022, wellness julekalender 2022
ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Hvilken julekalender skal du vælge at forkæle kvinden i dit liv med? Hos Alletiders Gave har vi samlet en oversigt over årets julekalendere til kvinder 2022.

Med en af de mange julekalendere til kvinder 2022 bliver nedtællingen til juleaften noget sjovere.

Hos Alletiders Gave bestræber vi os hvert år på at finde de mange julekalendere der er på markedet. Vi husker selv da vi var små, hvordan udvalget var noget sølle de fleste steder, omvendt kendte vi ikke til bedre. Den gang var det normalt at man fik en julekalender fra supermarkedet med mælkechokoladen. Selv om denne type julekalendere stadig forhandles, så er konkurrencen blevet større.

julekalendere til kvinder 2020, pakkekalender til kvinder 2020, adventskalender til kvinder 2020, julekalendere til hende 2020, pakkekalendere til hende 2020, adventskalender til hende 2020, julekalender til voksne 2020, pakkekalender til voksne 2020, adventskalender 2020

I dag kan man få julekalendere til hele familien enten med legetøj, nye historier hver dag, makeup, luksus chokolade, te, kaffe, alkohol mm. Igen i år har vi samlet vores liste med julekalendere til kvinder 2022. Listen med årets julekalendere til kvinder, består både af luksus julekalender med chokolade, lakrids julekalender 2022, billige julekalendere til kvinder 2022, luksus julekalendere til kvinder 2022, makeup julekalendere til kvinder 2022, beauty julekalendere til kvinder 2022, færdige julekalendere til kvinder 2022.

Hvorfor er det kun børnene der skal forkæles når det er jul? Hvad med de voksne? Har de voksne ikke også brug for lidt forkælelse? Forkæl din kæreste, kone, mor, bedstemor, ven, kollega eller en anden kvinde du holder af med en af disse Julekalendere til kvinder 2022.

Julekalendere til kvinder 2022

 

Juleskrabekalender fra SMILfonden

Støt Smilfonden og køb juleskrabekalenderen og vær med til sprede julestemning til indlagte børn på hospitalerne.
Skrab 5 ens logoer og vind fx gavekort til: Med24.dk, Netto, Babysam, Elgiganten med flere. Alt salg går ubeskåret til SMILfonden.

Find julekalenderen hos Med24

Pakkekalender til hende

Forkæl din kæreste, kone, kollega eller en anden du holder af, med en EKSTRA lækker pakkekalender. 24 kalendergaver lidt ud over det sædvanlige med forkælelse og kvalitet i højsædet. Pakkekalenderen indeholder indpakkede gaver med bånd og nummer.

Se det pakkekalenderens indhold her på Pakkekalender.dk

 

 

julekalender til teenager pakkekalender med krystaller krystal julekalender teen pakkekalender med magiske krystaller

Julekalender med krystaller

Er hun vild med krystaller? Så giv en krystal julekalender til at hygge sig med i december måned. Pakkekalender med 24 unikke krystaller fra mange forskellige eksotiske lande. Med hver krystal kommer der en lille beskrivelse med navnet på krystallen, samt hvilke energier og egenskaber den efter sigende skulle indeholde.

Find julekalenderen hos Kalendergaver

 

Magic Garden Seeds Julekalender med frø

Overrask haveelskeren med en julekalender, der indeholder 24 forskellige slags frø, der skal sås! Med en smuk frøkalender fra Magic Garden Seeds bliver nedtællingen til jul ekstra spændende og sjov, fordi der hver dag åbnes en ny frøkuvert med en overraskelse! Alle frøene i kalenderen har et tema om spiselige og usædvanlige planter fra hele verden, og omfatter både sjældne sorter af historiske grønsager og landbrugsplanter samt glemte vilde grøntsager.

Find den hos Coolstuff

 

Vil du forkæle dig selv eller én du holder af med en julekalender uden tilsat sukker uden at gå på kompromis med smagen? Så er Easis Julekalender det perfekte valg! Lækkerierne, der gemmer sig i julekalenderen, er med sikkerhed et julehit hos både børn og voksne, der gerne vil spare på indtaget af sukker i juledagene.

Find den hos Med24

Reserved Chocolate – Romkugle Julekalender

Denne julekalender står højt på ønskelisten hos redaktionen på Alletiders Gave, den er nemlig fyldt med lækre romkugler. Vanedannende, lækre romkugler fra danske Reserved Chocolate, som i foråret vandt bronze til årets Bedste Romkugle ved FoodExpo 2022. Hos Reserved Chocolate adskiller romkuglerne sig ved at være chokolade-overtrukne og med en flydende karamelmidte, heraf de forskellige smagsvariationer. 

Find julekalenderen hos Kun det bedste

Personlig julekalender med foto

Forkæl modtageren med en personlig julekalender til voksne med chokolade. Du kan tilpasse julekalenderen med din helt egen tekst, navn og/eller foto. Overrask dine venner, familie eller kolleger med denne sjove juleoverraskelse. Vælg selv julekalenderen skal være med Milka eller Toblerone.

Lav din personlige julekalender hos Yoursurprise

 

Rito Julekalender Syning/Broderi

En hyggelige kreativ julekalender, til gavemodtageren der elsker at sidde og nørkle. Julekalenderen er fyldt med 24 æsker med tilbehør til syning og broderi. 

Find julekalenderen hos Rito

Rito Julekalender Strik/Hækling

Skal du give en julekalendere til en der elsker at hækle eller strikke, så bør du stærkt overveje denne julekalender fra Rito. Julekalenderen indeholder 24 æsker med kreative sysler, som gør julemåneden lidt sjovere. 

Find julekalenderen hos Rito

 

strikke adventskalender strik julekalender pakkekalender strikkeopstrifter

Knitwedo Adventskalender – strikke julekalender 2022

Luksus strikke julekalender med 4 skønne opskrifter og garn i luksusudgaven. Vælg farvetema eller skræddersy adventkalenderen så den passer til den strikker som du gerne vil forkæle. 

Find strikke adventskalenderen hos knitwedo

 

Pony julekalender

De kolde vintermåneder er som skabte til at hygge sig indendøre med kreative sysler. Så hvad kunne næsten være bedre end at få fyldt håndarbejdskassen op med en masse skønt tilbehør i løbet af december måned? Ponys julekalender indeholder 24 fine æsker med forskelligt tilbehør til strik, hækling og broderi. Den perfekte decembergave til én der elsker kreativt håndarbejde. Psst… Husk, at man også gerne må give julegaver til sig selv.

Find den her hos Rito

Rito Adventskalender 2022 Hækling

Forkæl dig selv eller en, du holder af, med denne hæklefokuserede adventskalender fra RITO. Du kan nemlig se frem til lækkert garn i skønne farver og materialer. Derudover får du links (bl.a. i form af QR-kode), der giver dig adgang til unikke hækleopskrifter specialdesignet til adventskalenderes indhold.

Find adventskalenderen hos Rito

Aalborg Chokoladen – Økologisk chokolade julekalender

Forkæl en du holder af med denne lækre økologiske julekalender fra Aalborg Chokoladen. Bag de 24 låger finder du hver dag et massivt stykke økologisk chokolade. Julekalenderens chokolade består af både hvid, mælk og mørk chokolade. 

Find julekalenderen hos Kun det bedste

 

 

Anthon Berg Likørjulekalender

Denne julekalender er for dig eller en du holder af som er glad for de små likørchokolader i Anthon Bergs chokoladeæsker. Likørkalenderens 24 låger gemmer på chokoladepraliner lavet af lækker Anthon Berg-chokolade, fyldt med klassiske smagsvarianter som f.eks. Cointreau, Famous Grouse, Likør 43, Galliano og Guinness.

Find julekalenderen hos Coolstuff

 

 

anker chokolade julekalender 2022 økologisk julekalender 2022 pakkekalender 2022 adventsaklender med chokolade økologisk

Anker Chokolade – økologisk julekalender 2022

Anker Chokolade er kendt for sine nytænkende chokolader, som er mere end “bare” nougat, marcipan og karamel. Her eksperimenteres med spændende råvarer såsom yuzu, balsamico, kornblomst og blodappelsin. Anker Chokolade er skabt af en tidligere Michelin-kok, alt chokoladen er økologisk og bare generelt velsmagende! 

Find julekalenderen hos Kun det bedste

 

Popcorn Shed Popcorn Julekalender

 

Glem det traditionelle juleslik og tæl ned til juleaften med en popcorn-kalender! Hver låge indeholder en pose med poppede og tilsmagte popcorn (cirka 3-5 gram per pose). Gourmet-popcorn i seks forskellige smage: Salted Caramel, Berry-licious, Peanut Butter, Pop N Choc, Pecan Pie og Cookies & Cream.

Find julekalenderen hos Coolstuff

OneToHundred Proteinbars-julekalender

24 proteinbarer i seks forskellige smagsvarianter venter bag kalenderens låger, alle overtrukket med lækker chokolade – uden tilsat sukker, naturligvis. Det perfekte energiboost til at holde dig i gang med det sidste træningspas før julemiddagen!

Find julekalenderen hos Coolstuff

House of Fudge Julekalender

 

Tæl ned til jul ved at nyde et stykke af den blødeste fudge i kombination med klassisk velsmagende mælkechokolade. Julekalender med fudge dækket med mælkechokolade fra House of Fudge, der har fremstillet deres fudge i hånden efter traditionelle metoder i over 20 år.

Find julekalenderen hos Coolstuff

Bagsværd Lakrids Julekalender

Julekalender fyldt med de bedste lakridser fra Bagsværd Lakrids. Kalenderen indeholder noget for enhver smag. Oplev alt det bedste fra Bagsværd Lakrids, herunder både mini-barer, symfoni-stykker og symfoni stænger af de forskellige smagskombinationer.

Find julekalenderen hos Kun Det Bedste

 

 

Lakrids by Bülow julekalender 2022, johan bülow julekalender 2022, johan bülow pakkekalender 2022, johan bülow adventskalender 2022, julekalender til voksne, alletiders gave, juleliv, julegaver til alle, gaveinspiration, julekalender til voksne 2022, pakkekalender til voksne 2022, voksen julekalender 2022, voksen pakkekalender 2022, voksen adventskalender 2022, johan bülow luksus julekalender, johan bülow luksus pakkekalender, lakrids julekalender 2022, julekalender med lakrids 2022, pakkekalender med lakrids 2022

Lakrids by Bülow julekalender 2022

Årets julekalender fra Johan Bülow indeholder den flere nye varianter, du aldrig har set før. Få en eksklusiv julekalender med en lækre lakrids oplevelser til hele december. Der kræses virkelig for dine smagsløg i denne eftertragtede julekalender, og derfor er det også heldigt at der er 2 stykker bag hver låge. Gå ombord i en verden af lækker lakrids – sød lakrids, salt lakrids, hård lakrids, blød lakrids & selvfølgelig en masse lakrids med chokolade. Her er noget for enhver lakrids-fan.

Find julekalenderen hos Kun det bedste eller Find den hos Delikatessehuset

Aalborg Chokoladen – Sukkerfri Julekalender 2022

Har gavemodtageren diabetes eller forsøger han/hun at minimere sit indtag af sukker, så er denne julekalender lige sagen. Aalborg Chokoladen laver de lækreste sukkerfri chokolader, primært baseret på en virkelig god marcipan. Marcipanen er baseret på gode Valencia mandler og overtrukket af mørk chokolade. Der er forskellige smagsvarianter, herunder mint, kokos, mandel med flere.

Find julekalenderen hos Kun det bedste

 

Yankee Candle Julekalender med duftlys

Julekalender fyldt med duftlys. Julekalenderen med duftlys indeholder 24 lys i otte juledufte. Måske er det Christmas Cookie, Candlelit Cabin eller magiske Twinkling Lights , der bliver din favorit.

Find julekalenderen hos Coolstuff

Nordthy Vendsysselske Pebernødder julekalender 2022

Er du fan af både julen, chokolade og pebernødder? Så er Nordthy Vendsysselske Pebernødder Julekalender det helt rette valg! Julekalenderen er både fyldt med de almindelige, velkendte pebernødder og pebernødder overtrukket i diverse chokolader – alt fra mælkechokolade til karamelchokolade til mørk chokolade.

Find julekalenderen hos Med24

Julekalenderen fra Nordthy er fyldt med et miks af velsmagende lækkerier og er ideel til enhver, der vil forkæle sig selv eller en anden chokoladeelsker med noget lækkert i juledagene. Kalenderen indeholder et delikat miks af lækker, fyldt dessertchokolade, chokolademandler og chokoladelakridskugler i forskellige smagskombinationer.

Find den hos Med24

 

Nordthy Julekalender Lakridskugler 2022

Hver låge byder på 2 skønne lakridskugler, spis dem begge selv eller del med en du har kær. Du får en ekstra julegave d. 24. december. Her er der nemlig en særlig overraskelse til dig, der med garanti får din julestemning helt i top.

Find julekalenderen hos Med24

 

 

Spring Emotions, Chokolade julekalender 2022

Bag hver låge gemmer der sig en chokolade i en af de fire lækre smagsvarianter og med et sjovt motiv. Der er lækre kvalitetschokolader i fire forskellige smagsvarianter: Guld (hvid chokolade rørt sammen med karamel), Ruby Red (hvid chokolade rørt sammen med hindbær), Mørk og Fløde. Som en ekstra julegave, er der lagt en Spring Emotions®-nøglering i én af lågerne.

Find julekalenderen hos Wistore

MyMuesli Grødkalender julekalender med grød 2022

Giv modtageren eller dig selv den bedste start på dagen med denne julekalender med grød. MyMuesli Grødkalender indeholder portionsbægre med økologisk havregrød i tyve forskellige smag, der er både klassiske julesmage og cremede chokoladeagtige varianter af havregrød.

Find julekalenderen hos Coolstuff

MyMuesli Myslikalender

Nyd en god morgenmad med økologisk muesli hver decembermorgen frem til juleaften med julekalenderen fra MyMuesli! Myslikalenderen er fyldt med fireogtyve forskellige myslismage, som længes efter at byde dig på nye smagsoplevelser hver dag frem til juleaften.

Find julekalenderen hos Coolstuff

 

Puslespil julekalender – 1000 brikker

Julekalender med 1000 puslespilsbrikker, så der er noget at fordybe sig med i den ellers travle måned. Hver låge indeholder en pose med puslebrikker, der skal lægges, og langsomt, men sikkert vokser dit tusindbrikspuslespil frem!

Find puslespil julekalender hos Coolstuff

Monty Bojangles – Chokolade Trøffel Julekalender, Grøn

Kalenderen indeholder 24 individuelt indpakkede chokoladetrøfler fordelt på de 6 forskellige smagsvarianter. Fælles er: de er lækre og bløde og drysset med kakaopulver. Der er både smagsvarianter med bær, kokos, karamel og mange flere!

 

Ferrero Collection Julekalender

Tæl ned til juleaften med denne lækre julekalender. Bag lågerne i kalenderen gemmer der sig chokoladepraliner i tre forskellige smage: Ferrero Rocher, Ferrero Raffaello og Ferrero Rondnoir.

Find julekalenderen hos Coolstuff

Sv. Michelsen – Lakrids Julekalender

Sv. Michelsen har lavet en julekalender med deres populære lakridsdragéer. Bag hver låge er der 2 lakridsdragéer. Her både klassiske udgaver og mere moderne kombinationer. En skøn julekalender til dem som elsker lakrids.

Find den hos Kun det bedste

Nordthy Slik Julekalender 2022

Julekalender fyldt med slikstykker fra Nordthy. Med en julekalender fra Nordthy bliver hver dag lidt sødere, da du bag de 24 låger får en pose med slik. Julekalenderen er sammensat med nogle af de mest populære slikstykker fra Nordthy, som både børn og voksne vil elske at sætte tænderne i.

Find julekalenderen hos Med24

 

L´oreal Paris julekalender 2022

Forkæl hende du holder af eller dig selv med den lækre julekalender fra Loreal Paris. Bag hver låge skjuler der sig et specielt udvalgt makeup-, hudpleje- eller hårplejeprodukt så du kan skabe et perfekt look denne højtid.

Find den hos LYKO

OPI julekalender med neglelak 2022

Julekalender fyldt med 24 skønne neglelak fra mærket OPI. Forkæl dig selv eller en du holder af med denne lækre julekalender, som skaber glæde længe efter julemåneden er forbi.

Find den hos LYKO

Essie julekalender med neglelak 2022

 

Essie julekalender vil uden tvivl skabe glæde både hos teenagepigen og kvinden der elsker at udsmykke sine negle. Årets julekalender fra Essie med fantastiske neglelakker og masser af andre lækre produkter!

Find den hos LYKO

Clinique julekalender 2022

Giv hende den bedste hudpleje og makeup med dette gavesæt med 24 dele. Pakkekalenderen indeholder 3-trinshudplejesystem, populære fugtighedscreme, bedst sælgende læbefarve, en kult favoritmakeupfjerner og meget mere.

Find julekalenderen hos LYKO

 

Barry M julekalender 2022

Forkæl modtageren med denne lækre julekalender med makeup og negletilbehør. En skøn julekalender der skaber glæde i december og månederne efter.

Find den hos LYKO

Beauty Girl Calendar makeup pakkekalender 2022

Beauty Girl Calendar er en makeup-pakkekalender, fyldt med 24 vidunderlige overraskelser. Forkæl dig selv eller en, du holder af, med denne fantastiske gaveæske.

Find den hos LYKO

NUI Cosmetics vegansk beauty julekalender 2022

Eksklusiv NUI Cosmetics pakkekalender i begrænset oplag, der indeholder 24 veganske, naturlige skønhedsprodukter. Få en overraskelse hver dag med smukke, 100 % veganske og naturlige NUI-highlights.

Find julekalenderen hos LYKO

Spa’licious skønhedsjulekalender 2022

Spa’licious Advent Calendar er en skønhedsjulekalender med 24 afslappende og plejende overraskelser – alt fra ansigtsbehandlinger til pleje for kroppen og hænderne. Den indeholder både engangsbehandlinger i praktisk emballage samt masker og cremer i flot emballage i glas, der kan bruges flere gange.

Find den hos LYKO

Dr. Barbara Sturm julekalender 2022

Adventskalenderen byder på et udvalg af Dr. Sturms mest elskede produkter, såvel som hendes seneste innovationer i fuld-, deluxe og miniaturestørrelser, der udgør den perfekte julegave, til enten dig selv eller dine kære.

Find den hos LYKO

Makeup julekalender 24 Days of Beauty

Makeup julekalender fyldt med lækre beauty og makeup produkter. Få en skøn december med en ny overraskele hver dag frem til juleaften.

Find den hos Billigparfume

Sephora Favorites Adventskalender 2022

Sephora gør dine ønsker til virkelighed ved at samle bestsellere og nyheder som Paco Rabanne, Olaplex, Rare Beauty og Augustinus Bader. Denne komplette kollektion vil fortryller din afslutning på året og vil give dig mulighed for at opnå dine smukkeste julelooks.

Find den hos Magasin

 

Biotherm julekalender 2022

Den julekalender er perfekt til din veninde, mor eller kæreste/kone som fortjener lidt ekstra forkælelse. Julekalender er spækket med miniudgaver af Biotherms mest populære produkter.

Find julekalenderen hos LYKO

Yves Saint Laurent julekalender 2022

En af årets mest eksklusive julekalendere til kvinder 2022 er denne fra Yves Saint Laurent, der er fyldt med 24 skønne overraskelser til èn der fortjener den ultimative forkælelse. Pakkekalenderen med 24 låger, der indeholder de mest ikoniske YSL-produkter: 4 makeup-produkter i fuld størrelse, 19 miniprodukter og 1 gave.

Find den hos LYKO

By Terry Terryfic Glow julekalender med makeup 2022

Lækker julekalender fra Terry fyldt med 24 skønne overraskelser, der bringer glæde imens der tælles ned til juleaften og i månederne. Forkæl en du holder af eller dig selv.

Find den hos LYKO

Invisibobble julekalender med hårtilbehør 2022

En flot frisure er øverst på ønskesedlen, når julesæsonen nærmer sig! En julekalender er en sjov og spændende gave til dig selv eller en du holder af. Denne julekalender indeholder 24 stk. hårtilbehør fra Invisibobble.

Find den hos LYKO

Helsebixen julekalender 2022

Eksklusiv julekalender med indhold af de bedste og mest populære pleje- og skønhedsprodukter fra både de største og nyeste brands som Ecooking, Australian Bodycare og NUXE.

Find julekalenderen hos Helsebixen

essence julekalender 2022 beauty julekalender

Pakkekalenderen indeholder 24 overraskelser fra kategorierne Face, Lips, Nails og Eyes i originale størrelser, som til dels ikke længere er tilgængelige i butikkerne. Takket være de 24 festlige papirposer med matchende klistermærker kan julekalenderen personliggøres og vil få makeup-nørder til at smile stort alle 24 dage op til jul.

Find den hos LYKO

Lancome eksklusiv julekalender til kvinder 2022

Eksklusiv pakkekalender fra Lancôme med 24 lækre skønhedsoverraskelser.
Forkæl dig selv eller en du holder af med denne luksuriøse julekalender, og gør hver dag i december til en ekstra spændende dag! Kalenderen indeholder de mest eftertragtede duft-, makeup- og hudplejeprodukter fra Lancôme.

Find den hos LYKO

Molton Brown julekalender 2022

Molton brown gavekalender i begrænset oplag. Smukt præget med en gylden krans, 24 elskede Molton Brown-ikoner, badeluksus og dufte venter på at blive afsløret.

Find den hos LYKO

Makeup Revolution julekalender 2022

Forsød ventetiden med The Revolutions You Are The Revolution 2022 pakkekalender, der giver dig 25 dage med ULTIMATIV GLAM. Du får blandt andet lip glosses, highlighters, eyeliners, accessories og nye eksklusive produkter.

Find den hos LYKO

Filorga julekalender med hudpleje 2022

Den perfekte gave til hudpleje-junkien, der gerne vil finde nye yndlingsprodukter, men også den perfekte julegave til den trofaste Filorga-fan, der elsker alle de fantastiske produkter.

Find den hos LYKO

Sephora Collection Skønhedskalender

Gør december til en måned, hvor alt handler om skønhed med 24 overraskelser inden for makeup, hudpleje, bad og tilbehør, som du kan opdage hver dag.

Find den hos Magasin

BubbleT Santa Advent Calendar 2022

Kalenderen består af 24 låger fyldt med skønne produkter til kroppen: sæber, badebomber, badeskum og bodylotion. Produkterne indeholder en blanding af BubbleT’s velkendte friske og søde dufte af frugt, bær, smoothie, milkshake og juledufte.

Find den hos LYKO

Baylis & Harding julekalender 2022

Forkæl en du holder af med denne lækre julekalender, som gør nedtællingen til juleaften meget mere hyggelig. Ladies Advent Calendar er en pakkekalender fra Baylis & Harding med 24 velduftende plejende produkter til hende.

Find den hos LYKO

NIVEA julekalender 2022

Tæl ned til jul med NIVEA’s festlige julekalender. 24 spændende overraskelser til din daglige hudplejerutine. Kalenderen består med nøje udvalgte produkter fra NIVEA og Labello samt praktisk tilbehør til hudpleje. Indeholder 24 produkter, herunder læbepomade, håndcreme, ansigtsmaske, bodylotion, makeupfjerner og deodorant samt andre overraskelser.

Find den hos LYKO

Kiehl’s julekalender 2022

Der venter en helt særlig gave bag hver låge i Kiehl’s Limited Edition Holiday Advent Calendar. Den indeholder 24 overraskelser i form af ikoniske Kiehl’s-produkter som for eksempel Ultra Facial Cream, Creamy Eye Treatment with Avocado, Calendula Herbal-Extract Toner, Lip Balm #1, Calendula Deep Cleansing Foaming Face Wash og masser af andre luksuriøse produkter.

Find julekalenderen hos LYKO

Dr. Grandel ampul julekalender 2022

Årets ampul-kalender med temaet BEAUTY STARS er fyldt med 25 engangs-ampuller (3 ml). Bag hver låge finder du en BEAUTY STAR, der giver din hud en strålende glød og en skøn behandling!

Find den hos LYKO

ZMILE COSMETICS vegansk makeup julekalender 2022

Beauty-pakkekalender med al den vegansk makeup, man kunne drømme om. De perfekte trendfarver til øjne, kinder, læber og negle, suppleret med nyttige redskaber, der får hver dag i december til at føles som juleaften!

Find den hos LYKO

Giorgio Armani julekalender 2022

Forkæl en du holder af eller dig selv med denne eksklusive julekalender fra Giorgio Armani. Den elegante Armani Beauty pakkekalender er designet i mærkets karakteristiske røde farve, med japansk inspireret tekstilpapir og guld detaljer. Bag hver låge gemmer sig et ikonisk Armani-produkt, der spænder fra parfume til makeup og hudpleje.

Find den hos LYKO

Babor julekalender 2022

Årets kalender fra Babor byder på et overraskende boost til din hud hver dag. Pakkekalenderen er propfyldt med DOCTOR BABOR-ampuller. Bag hver låge er en 2 ml ampul fyldt med aktive ingredienser til behandling af din hud. En superkur, der vil efterlade din hud mættet med fugt, maksimal udstråling og magisk smuk!

Find den hos LYKO

Aurelia London julekalender 2022

Nyd 12 dages skøn hudpleje med denne luksuriøse kalender, der indeholder favoritter fra Aurelia London. Hver dag forkæles du med det allerbedste indenfor naturlig, probiotisk hudpleje, med en ekstra speciel gave på den sidste dag.

Find den hos LYKO

INDY BEAUTY julekalender med skønhedsprodukter 2022

Julemåneden kan være hård for de flestes hud og hår og derfor er den julekalender helt perfekt at forkæle en du holder af med. Julekalender indeholder 24 skønne overraskelser til hud og hår.

Find den hos LYKO

Schwarzkopf Professional julekalender 2022

Årets pakkekalender fra Schwarzkopf Professional indeholder 24 af mærkets mest populære produkter indenfor hårpleje og styling.

Find julekalenderen hos LYKO

3INA 12 Days of Color julekalender 2022

12 Days of Color er spækket med 12 bestseller 3INA must-haves i fuld størrelse. Hvis du er en kæmpe 3INA-fan, er dette et sandt samlerstykke, du skal have fingrene i. Og hvis du er ny inden for mærket, er dette det perfekte første skridt ind i 3INA.

Find den hos LYKO

Catrice kosmetik julekalender 2022

Gør julemåneden ekstra hyggelig i år for en du kender med denne lækre julekalender fra Catrice. Catrice DIY julekalender indeholder 24 produkter og materialer i fuld størrelse til en unik julekalender. 

Find den hos LYKO

Beauty PRO 12 Days of ChristMASK Julekalender

Luksuøs julekalender fra Beauty Pro, fyldt med spændende skønhedsmasker til hænder, ansigt, øjne og fødder. Kalenderen er perfekt som gave til den, der gerne vil give huden lidt ekstra kærlighed på årets kolde måneder.

Find den hos Jollyroom

Meraki adventskalender med hudpleje 2022

Den perfekte adventskalender med fire hudplejegaver, der varer ved længe efter jul. Denne gaveæske fra Meraki indeholder alt, hvad hjertet kan begære af hudpleje og er perfekt til en ven eller én, du holder af.

Find den hos LYKO

Winter magic makeup julekalender 2022

Er gavemodtageren vild med makeup? Så forkæl hende med denne julekalender fyldt med 24 makeup overraskelser. En skøn julekalender der skaber glæde i december og længe bagefter.

Find julekalenderen hos LYKO

Julekalender med neglelak

Elsker gavemodtageren at gøre lidt ekstra ud af sine negle? Denne julekalender med neglelak er en sjov, kubeformet adventskalender til den, der kan lide at nusse med sine negle, mens det lakker mod jul. En skøn julekalender der både skaber glæde i december og mange måneder efter. 

Find den hos Coolstuff

Julekalender med makeup

Gør decembermåned lidt mere festlig for en du holder af med denne julekalender med makeup. Bag hver låg gemmer der sig en ny skøn overraskelse, som gør december og vinteren mere farverig.

Find julekalenderen hos Coolstuff

julekalendere til kvinder 2020, pakkekalender til kvinder 2020, adventskalender til kvinder 2020, julekalendere til hende 2020, pakkekalendere til hende 2020, adventskalender til hende 2020, julekalender til voksne 2020, pakkekalender til voksne 2020, adventskalender 2020

Julekalender med badebomber

Sætter gavemodtageren pris på et lækkert bad? Badebombe-kalenderen fra Bomb Cosmetics er sprængfyldt med julede badebomber, velduftende sæber og skønne skrubbecremer, som gør julebadet ekstra rart!

 

 

makeup julekalender bade og makeup pakkekalender stay magical julekalender

Stay Magical pakkekalender

Kom vintermørket til livs og gør december til årets hyggeligste måned med den søde Make-up- og badekalender Stay Magical! De 24 låger indeholder overraskelser såsom make-up, neglelak, sæber, badebomber og andet skønhedstilbehør for at gøre nedtællingen til julemandens ankomst sjovere.

Find julekalenderen hos Coolstuff

Nyx – Gimme Super Stars! Julekalender

Julekalenderen er ideel til hende, som elsker farver og glimmer. Den byder på 24 overraskelser med forskellige og brugbare NYX makeup produkter.

Find julekalenderen hos Gucca

 

beauty julekalender makeup pakkekalender lyko adventskalender til kvinder

Luksus Beauty pakkekalender fra Lyko

Denne pakkekalender er luksusudgaven af en beauty pakkekalender til kvinder der kalder på forkælelse i hele december måned. Massere af lækre produkter venter på at blive afprøvet. Dette er julekalenderen der siger “tak for hele året der snart er gået”

Find julekalenderen hos Lyko

 

deluxe pakkekalender til kvinder luksus julekalender kvinder beauty pakkekalender

24K pakkekalender til kvinder

Førsteklasses ingredienser, eksklusive dufte, luksuriøs spa-fornemmelse. Gå ikke glip af vores mest eksklusive kalender nogensinde. Takket være et overdådigt udvalg af beauty fra verdens mest ambitiøse mærker, findes der her kalendergaver for enhver kræsen beautynørd. 

Find pakkekalenderen hos Lyko

 

me by lyko makeup pakkekalender til kvinder adventskalender piger

Me – Skøn pakkekalender til kvinder

Den ultimative selvforkælelsesgave til din bedste ven eller som ego-gave til dig selv – fordi du fortjener meget mere forkælelse! lækre produkter fra de mest kendte mærker. Klik her og se listen af indhold – hvis den altså ikke er til dig selv!

Find julekalenderen hos Lyko

 

Lumene pakkekalender selvforkælelse julekalender med makeup og cremer

Lumene julekalender

Denne luksuriøse Nordic Beauty Advent Calendar indeholder 24 beauty must-haves fra Lumene. Åbn en låge hver dag og få en dejlig overraskelse. Indeholder 17 hudpleje- og 7 makeup-favoritter. Perfekt som gave eller som selvforkælelse til dig selv.

Find julekalenderen hos Lyko

 

pakkekalender kvinder beauty julekalender skønhed pakkekalender kvinder makeup julekalender parfume julekalender

Luksus skønheds julekalender

Uanset hvor gammel du er, så bør julen være en tid fuld af magi. Midt i travlheden med forberedelser og festligheder, er det vigtigt at sætte tempoet ned og værdsætte hverdagens meningsfulde øjeblikke. The Ritual of Advent gavekalenderen giver dig en lille overraskelse hver morgen, med 24 magiske øjeblikke, der venter på at blive pakket op under nedtællingen til jul. 

Find julekalenderen hos Lyko eller Find den hos Kun det bedste

 

yves rocher julekalender 2022 pakkekalender til kvinder julekalender til kvinder

Yves Rocher pakkekalender til kvinder

Føles ventetiden til jul uendeligt lang? Vi har hentet inspiration fra den stjernebestrøede himmel over en smuk hvid vinterhave og har skabt en julekalender med 24 overraskelser, som får tiden til at gå lidt hurtigere. Kalenderen indeholder produkter til ansigt, krop, hår, makeup og parfume. Opdag udvalgte nyheder og uundværlige favoritter, som gør ventetiden lidt sjovere.

Find pakkekalenderen hos Yves Rocher

Real Techniques – 25 Dages Disco Julekalender

Denne julekalender byder på 25 skønne overraskelser. Bl.a. indeholder kalenderen makeupbørster, hårelastikker, kunstige vipper m.m.  Giv den til en der trænger til lidt ekstra forkælelse i december eller køb den til dig selv.

Find julekalenderen hos Coolshop

BubbleT Big Beauty vegansk julekalender 2021

En farverig adventskalender fyldt med 24 skønne skønhedsoverraskelser. Åbn en ny låge hver dag og få nye sjove bade- og kropsplejeprodukter hver dag frem til jul. Julekalenderen er fyldt med vidunderlige produkter fra BubbleT såsom; showergel, body scrubs, badebomber, håndcreme og fugtighedscreme.

Find den her hos Coolstuff

 

Friends Julekalender – Central Perk – 12 Days Of Bath & Body

Her får du en Friends julekalender som hver anden dag, kommer med en fantastisk overraskelse som den ægte Friends-fan, kan genkende fra serien! Kalenderen er muligvis mest henvendt til kvinden, da det er lækre bade- og ansigtsprodukter som indgår i julekalenderen.

Find julekalenderen hos Gucca

 

Christmas Adventure (Julekalender 2022)

Tæl ned til Juleaften med denne Puslespilsjulekalender fra Gibsons. Boksen er fyldt med 24 små puslespil, illustreret af Claire McElfatrick. Hvert puslespil måler i gennemsnit 18×13 cm, og er med 42-60 brikker. Totalt er der 1.236 brikker i julekalenderen.

Find julekalenderen hos Puzzleshop

S-mærke Slikjulekalender

Coolstuffs eksklusive slik-julekalender med S-mærke vil helt sikkert lyse op i dine decembermorgener, og alle vi slikmunde kan nu tælle ned til juleaften i selskab med disse sure, søde og salte klassikere! ​Julekalenderen indeholder cirka 1,8 kg slik.

Find julekalenderen hos Coolstuff

lakrids julekalender haupt

Haupt Lakrits – Lakrids Julekalender

Lækker julekalender fra Haupt Lakrits fyld med alverdens lækkert lakrids. Bag lågerne er der forskellige typer af lakridsdragéer, med både hvid, lys, mørk og Dulce chokolade osv.

Find julekalenderen hos Kun det bedste eller Find den her hos Coolstuff

 

Klintas julekalender med duftlys

Julekalender fra Klinta med 25 låger fyldt med skønne overraskelser i form af duftlys — en ny duft hver dag. Bruge ugerne op til jul, til at udforske nye dufte og find din favorit. Hvert duftlys er placeret i en glasbeholder og har en brændetid på 4 timer. Det sidste lys, er lidt større end de andre og vil sikre den helt rigtige julestemning til juleaften!

Find julekalenderen hos Jollyroom

 

bagsværd lakrids julekalender 2022

Bagsværd Lakrids adventskalender 2022

Årets adventskalender til lakrids-elskeren, er uden tvivl denne fra Bagsværd Lakrids. Julekalenderen har 6 låger. 4 låger til advent op til jul, 1 både til d. 24. december og 1 låge til d. 31. december.

Find adventskalenderen hos Kun det bedste

eller

Find den hos Delikatessehuset

 

 

 

vin pakkekalender vin julekalender pakkekalender med alkohol Julekalenderen med 24 små flasker vin

Vin Julekalender med 24 flasker junior vin

Den ultimative julekalender for vin-elskeren.  24 flasker (10 cl) lækre og spændende vine fra Tyskland, Frankrig, Spanien, Italien & Portugal. Årets mest hyggelige julekalender til voksne.

Find julekalenderen hos Delikatessehuset

Med en julekalender fra Nordthy bliver hver dag lidt sødere, da du bag de 24 låger får et lækkert stykke slik! Julekalenderen er sammensat med nogle af de mest populære slikstykker fra Nordthy, som både børn og voksne vil elske at sætte tænderne i.

Find julekalenderen hos Med24

Friis Holm – Chokolade Julekalender 2022

Luksus chokolade julekalender fra verdensmesteren i chokolade: Mikkel Friis Holm. Friis Holms julekalenderne består af 24 låger, hvoraf de 23 låger indeholder en 5g chokoladebar bag hver låge, mens du bliver forkælet med hele 25g verdensklasse chokolade den 24. december.

Find den hos Kun det bedste

 

baileys julekalender 2022 pakkekalender med alkohol og chokolade baileys pakkekalender 2022

Baileys XL Julekalender 2022

Er modtageren helt vild med Baileys? Så er denne Baileys julekalender lige sagen. I kalenderens låger gemmer der sig udsøgt mælkechokoladetrøffel med mild og cremet Baileys-fyld. Her er der både trøffelkugler med Original Irish Cream, hvor fyldet har fået smag af den klassiske irske likør, og Salted Caramel, hvor likørsmagen blandes med sød karamel og et nip havsalt.

Find julekalenderen hos Coolstuff

Lakridsfabrikken i Ramlösa Julekalender

 

Lakridsfabrikken i Ramlösa Julekalender

Julen kommer tidligt til lakridselskeren! Med julekalenderen fra Lakridsfabrikken i Ramlösa tæller du ned til jul med premiumlakrids. Bag hver låge gemmer der sig en ny smag!

Fin den hos Coolshop

Uanset om det er dig selv eller en af dine nærmeste, der bliver forkælet med Nordthy Belgisk Chokolade Julekalender, vil kalenderen med sikkerhed sprede ekstra juleglæde og forsøde dagene op til juleaften.

Find julekalenderen hos Med24

Heavenly by Schöttinger Lakrids julekalender 2022

24 lakridsstykker med chokoladeovertræk i otte forskellige smagskombinationer vil få dine smagsløg til at bryde ud i julesang. I en symfoni af sødt og salt kan du nu starte dagen med at nyde hvid chokolade og hindbær, sød lakrids med mælkechokolade og salmiak, mandler med mælkechokolade og chokoladeovertrukken vingummi med smag af salmiak.

Find julekalenderen hos Coolstuff

Café Tasse – Chokolade Julekalender

Chokolade julekalender fyldt med forskellige lækre chokolade smagsvarianter. Oplev blandt andet spændende smage som mælkechokolade/pistacie, saltkaramel, hindbær og citron.

Find den hos Kun det bedste

 

 

gin julekalender 2022, gin pakkekalender 2022, gin adventskalender 2022, julekalender med gin 2022, julekalender til mænd 2022, julekalender til kvinder 2022, julekalender til voksne 2022, voksen julekalender 2022, alkohol julekalender 2022, julekalender med alkohol 2022

Fever-Tree Gin & Tonic Julekalender

Her finder du den perfekte julekalender til gin & tonic elskeren. Hver bag af de 24 låger, finder du enten en gin eller en god tonic fra Fever-tree. I alt får du til 12 gode og smagsfulde gin & tonic. Så er der lidt at hygge sig med i den travle juletid.

Find julekalenderen hos Kun det bedste

Guld Lakridseriet julekalender med slik

Forkæl en du holder af eller forkæl dig selv. Kalenderen byder på vingummi og lakrids med chokolade og lakridspulver/hindbærpulver, samt lakrids karameller og mandler med chokolade og lakrids.

Find den hos Winefamly

Lakridseriet’s Julekalender 2021 i sort.

Kalenderen byder på vingummi og lakrids med chokolade og lakridspulver/hindbærpulver, samt lakrids karameller og mandler med chokolade og lakrids.

Find julekalenderen hos Winefamly

Cocuture julekalenderhus 2021

Stor og flot luksus julekalender med lækkert fyld i skufferne, som består af et miks af chokolader og lækkerier fra Pr. Chokolade. Der er til to personer i denne julekalender. Julekalenderen kalenderhus er fremstillet i massiv pap og kan genopfyldes år efter år.

 Find den hos Winefamly

Cocuture julekalender med slik 2021

Kender du en der trænger til lidt ekstra forkælelse i december? Denne julekalender byder på de lækreste, fyldte chokoladekugler i -hvid, fløde og mørk chokolade med hele 20 forskellige fyldninger!

Find den hos Winefamly

Skipper’s Pipe Julekalender

Hvis du er en sand lakridselsker, har du med garanti flere barndomsminder om at sidde med en Skipper’s Pipe i munden og føle dig som det sejeste barn i verden. Med denne skønne julekalender kan du nu i stedet føle dig som den sejeste voksne i verden hele 24 dage i træk! 

Find den hos Coolstuff

After Eight Julekalender

Med 24 stk. af klassikeren After Eight ved du, at gavemodtageren får sin daglige dosis af helt perfekt afbalancerede mintchokolader hver dag indtil jul. Den perfekte julekalender til ham/hende der elsker After Eight chokolade.

Find den hos Coolstuff

karamelleriet julekalender 2022, karamelleriet pakkekalender 2022, karamelleriet adventskalender 2022, karamel julekalender, karamel pakkekalender, karamel adventskalender, julekalender med karameller, pakkekalender med karameller, adventskalender med karameller, julekalender til voksne 2022, julekalender til børn 2022, julekalender til teenagere 2022, alletiders julekalender, alletiders gave, julegaver til alle, julegave, voksen julekalender, gaver til ham, gaver til hende

Karamelleriet julekalender 2022

Karamelleriet har gjort det igen. Karamelleriet har fyldt med deres skønne gourmet karameller. Bag hver låge gemmer der sig 2 karameller, så den er oplagt at dele eller have lidt ekstra juleglæde hver dag i december. Alle karamellerne er håndlavede og der gemmer sig forskellige spændende smage. Julekalenderen er i år inspireret af hvor skøn julen er, og derfor kaldes kalenderen i år “Christmas Rocks”  Kalenderen med karamellerne bag, er i den klassiske trekantede form og præget med rigeligt med glimmer. Igen i år 2022 en ufatteligt smuk julekalender fra Karamelleriet.

Find julekalenderen hos Kun det bedste

Polkagris Bolchejulekalender

Nyd klassiske svenske smagsoplevelser denne jul og tæl ned til juleaften med denne store, dejlige kalender fyldt med polkagrise og polkaslikkepinde.

Find den hos Coolstuff

 

 

kahls julekalender med kaffe 2022

Kahl Julekalender med kaffe

Det kan godt være, at gløgg og æggesnaps hører julen til, men der er egentlig kun en drik, der gør det værd at stå op en kold og mørk decembermorgen. Kahls kaffekalender byder på spændende kaffesorter og tager dig med på en spændende rejse fra morgenbordet rundt om i verden for at finde de allerbedste kaffebønner.

NABO – kaffe julekalender

Er gavemodtageren helt vild med kaffe? Så forkæl ham/hende i december med denne lækre kaffekalender. Den flotte kaffekalender indeholder hver dag 21 gram filterformalet kaffe. Kalenderen indeholder lidt for enhver smag, uanset om du er til mørk- eller lysristet, med høj syrlighed eller aromatisk kaffe. 

Estate kapselkalender 2021

Skal du købe en julekalender til ham eller hende, der sætter pris på en god kop kaffe? Forkæl gavemodtageren med 24 lækre kaffeoverraskelser hele julen, med denne skønne julekalender med kaffekapsler. Julekalenderen indeholder 12 økologiske og 12 klassiske kaffer.

Find den hos Coolstuff

 

Coffee Brewers – julekalender med kaffe 2022

Med den populære kaffekalender fra Coffee Brewers, får modtageren ikke bare 24, men 25 lækre typer kaffer at varme sig på i december.  Smart kaffe fra Coffee Brewers – kog vand i en kedel eller gryde, og hæld det i hver beholder. I kaffekalenderen er der kvalitetskaffe fra hele verden.

Find julekalenderen hos Helsebixen

 

 

Kaffe julekalender 

Denne julekalender indeholder 24 forskellige kaffeposer, så du kan nyde nedtællingen til juleaften hver dag.  De 24 poser er alle pakket ind, og lagt ned i en klassisk kaffesæk. Det er 100% naturlig gourmet kaffe, så det er en helt ren smag. Kafferne er beregnet til alle bryggeformer, uanset om du bruger espressomaskine, stempelkande eller alm. filter kaffemaskine. De 24 kaffegaver er alle pakket ind og lagt ned i en ægte kaffesæk.

Find julekalenderen hos Trendyliving 

 

 

Tea & Taste Julekalender

Lækker julekalender fra Teacup fyldt med en masse lækkerier. Det kan være både te, samt øvrige varer fra Teacups sortiment, så her er der plads til lækre overraskelser. Det kan være slik, chokolade, delikatesser, kaffe etc. 

Find julekalenderen hos Teacup

Gourmet adventskalender 2022

Lækker adventskalender med te, kaffe, konfekture og delikatesser. Her får modtageren eller du en pakke til hver søndag i advent med lækkerier til at forsøde hverdagen.

Find adventskalenderen hos Teacup

 

Almuegaarden bolche julekalender 2022

Den perfekte julekalender til gavemodtageren der sætter pris på et godt bolche. Julekalenderen er dekorativt udformet, nærmest som en bog. Når kalenderen åbnes, bliver de 24 låger synlige på den ene side af kalenderen, mens en fin historie om bolchekogeriet fortælles på den anden side. Bag lågerne på årets kalender, gemmer der sig intet mindre end 24 forskellige smagsoplevelser – og hver pose indeholder 4-5 bolcher!

Find julekalenderen hos Kun det bedste

Slikworld Julekalender

Bliv overrasket med nyt lækkert slik hver dag indtil juleaften med denne slik julekalender fra Slikworld. I julekalenderen finder du frem til 24 poser mærket med datoer som indeholder alt fra amerikansk slik, engelsk slik, amerikansk chokolade til engelsk chokolade.

Find julekalenderen hos Slikworld

Niederegger Vinterklassiker Marcipanjulekalender

Få søde sager er lige så forbundet med julen som marcipan, og denne luksuriøse marcipanjulekalender fra Niederegger er den ultimative måde at tælle ned til juleaften på! Kalenderen indeholder chokoladeovertrukken marcipan i seks forskellige smage, herunder appelsin, mørk chokolade og espresso.

Find den hos Coolstuff

Jelly Belly Jelly Beans Julekalender

Er modtageren vild med Jelly Beans? Bag hver låge gemmer der sig en ny smag på slikbønnerne, og her flokkes klassiske Jelly Beans-smage med julede og sæsonbetonede smage. Tør du prøve denne julekalender?

Find julekalenderen hos Coolstuff

 

 

Monty Bojangles julekalender med chokoladetrøfler (VEGANSK)

Hemmelige opskrifter, der dateres helt tilbage til 1934, ligger bag de skønneste bløde chokoladetrøfler fra Engelske Monty Bojangles. Hele december bliver du forkælet med de tre lækre veganske varianter Juleaften gemmer sig hele 3 trøfler bag lågen.

Find julekalenderen hos Kun det bedste

eller

Find den hos Coolstuff

 

økologisk julekalender 2022 slik julekalender til voksne 2022 øko pakkekalender 2022 julekalender til bedsteforældre

Kun Det Bedste – Julekalender med Slik

Lækker gourmet mix julekalender fyldt med søde sager: økologisk vingummi, karamel, chokolade osv. Den perfekte julekalender med en masse lækkerier til en der fortjener lidt ekstra forkælelse i december.

Find den hos Kun det bedste

 

Xocolatl sønderjysk julekalender

Denne julekalender er for 2. Julekalenderen indeholder; Te fra Carstensen Tehandel, kaffe fra SANS Sønderjylland, lakrids fra Aperci, honningkage og kager fra Brdr. Menighedens bageri og selvfølgelig chokolade fra Xocolatl.

Find julekalenderen hos Kun det bedste

 

anker chokolade julekalender for 2 julekalender for par julekalender for voksne

Anker Chokolade – Par Julekalender 2022

Lækker julekalender fra Anker Chokolade der kan deles af et par, eller giv den til gavemodtageren der trænger til lidt ekstra godt hver dag. I den store julekalender er der hele 520g chokolade fordelt på 48 stykker. Firmaet bag deenne julekalender har desuden fokus på bæredygtighed og økologi, så chokoladen her er med god samvittighed på den front.

Find julekalenderen hos Kun det bedste

Lentz – Karamel og Chokolade Julekalender

Den flotte og velsmagende julekalender anno 2022 indeholder 2 stykker bag hver låge. Altså enten 2 fyldte dessertchokolader eller 2 individuelt indpakkede karameller. I vil blandt andet kunne opleve karameller med havsalt, hasselnødder, lakrids og chokolade.

Find julekalenderen hos Kun det bedste

 

NABO – Te Julekalender 2022

Forkæl dig selv eller en du holder af med denne lækre julekalender fra NABO. Økologisk te julekalender med 24 forskellige slags spændende tevariationer.  Årets smage er en god blanding af både sort te, hvid te, grøn te, rooibos og urtete.

Find julekalenderen hos Kun det bedste

Sonnentor Julekalender med økologisk te 2022

ed Sonnentor Julekalender kan du forkæle dig selv lidt ekstra i de hyggelige juledage med lækker, økologisk te! Julekalenderen indeholder 24 tebreve, så du får en ny smag hver dag.

Find den hos Med24

 

te julekalender te pakkekalender familien carstensens tehandel

Familien Carstensens Tehandel – Julekalender

Skal din jul forskønnes med dejlig te i hele december? Så er du landet på den helt rette julekalender! Familien Carstensen har i årevis specialiseret sig i at producere og sælge te i deres tehandel i Aabenraa. Julekalenderen indeholder hele 48 tebreve, og er derfor yderst velegnet til deling eller dobbelt forkælelse til dig selv. Dette års kalender er bygget op af 24 små æsker, som hver indeholder 2 smagfulde tebreve.

Find Te julekalenderen hos Kun det bedste

 

 økologisk te julekalender 2022 øko te pakkekalender julekalender til hende julekalender til te-drikker

Økologisk te julekalender

Nyd en varmende kop te hver dag i december frem til jul! Tekalenderen fra English Tea Shop er fyldt med økologisk te, der lader teelskeren tælle ned til jul på den hyggeligst tænkelige måde. Tekalenderen er en hyggelig julekalender til voksne – lige god uanset om du forærer den til en teelsker eller under dig selv en tidlig julegave!

Find den hos Coolstuff

 

Whittard Eksklusiv Te julekalender

Julemåneden bliver straks lidt mere hyggelig med denne lækre te julekalender. Bag de 24 låger gemmer der sig en blanding af sort, grøn og hvid te i nye spændende smagskombinationer og blandinger.  Kalenderen består af 94 poser te, der rækker til det samme antal kopper, så inviter hele familien eller de bedste venner på en kop te og tæl ned til juleaften sammen.

Find julekalenderen hos Coolstuff

English Tea Shop julekalender

Den ideelle julekalender for alle te elskere. Julekalenderen fra English Tea Shop indeholder en række forskellige varianter af te, der alle er økologiske og særdeles velsmagende. Teen bliver produceret på lokale farme, med stort fokus på bæredygtighed og kvalitet.

Find julekalenderen hos Helsebixen

 

julekalender grøn the julekalender grøn te pakkekalender 2022 med te

English TeaShop – Julekalender med grøn te

Med English Tea Shop Grøn Te Julekalender Ø, får du en julekalender med hele 13 forskellige te varianter, fra English Tea Shop, fordelt bag 25 låger, så december måned bliver en grøn te måned. 

Find julekalenderen hos Helsebixen

 

english teashop julekalender med te pakkekalender med te alletidersgave

English Teashop julekalender

Et væld af spændende te sorter venter på modtageren af dette te-juletræ. Det fungerer som julepynt gennem hele december og så findes der hele 25 små te overraskelser – English Christmas style!

Find julekalenderen hos Helsebixen

English Tea Shop Advent Calender Chest 2022

Med julekalenderen Chest fra English Tea Shop får man 25 te pyramider af den bedste, økologiske te med forskellige julesmage. Alle pyramideposer er plantebaseret, og både emballage og pyramideposer er 100% komposterbar.

Find den hos Med24

NUTE Julekalender 2022

NUTE julekalenderen er både fyldt med lækre sager og så er den smuk at se på. Julekalenderen indeholder 24 økologiske tebreve med et hav af lækre smagsblandinger. På hvert tebrev står påført hvordan teen skal brygges, altså ved hvilken temperatur og anbefalet trækketid.

Find den hos Kun det bedste

English Tea Shop Advent Calender Pyramider 2022

Forsød din juletid, med den fineste vægkalender fra English Tea Shop.  Julekalenderen består af 25 pyramider af den lækreste, økologiske te med forskellige smagsvarianter.

Find den hos Med24

 

Teministeriet – Dele julekalender med luksus te

Forkæl modtageren der elsker te mede den te julekalender fra Teministeriet.  Julekalenderen har 24 låger, med løst te til to kopper i hver. Det er derfor muligt at dele julekalenderen eller forkæle den ene modtager med to kopper te dagligt.

Find julekalenderen hos Kun det bedste

 

Te julekalender 2022

Julekalenderen med te fra Teacup er hvert år et stort hit. Te julekalender med 24 pakker med lækker, løs te – en ny smag hver dag i december. Alle teer er individuelt pakket ind som en lille gave, så det er en overraskelse, hvilken type te der gemmer sig indeni.

Find julekalenderen hos Teacup

Adventskalender med te 2022

Forkæl te elskeren med 4 skønne te-overraskelser hver søndag i advent. Lækker adventskalender til teelskeren fra Teacup, der har udvalgt nogle af deres bedste teer og kombineret dem med lidt sødt til teen.

Find adventskalender med te hos Teacup

Gourmet adventskalender 2022

Lækker adventskalender med te, kaffe, konfekture og delikatesser. Her får modtageren eller du en pakke til hver søndag i advent med lækkerier til at forsøde hverdagen.

Find adventskalenderen hos Teacup

 

Aalborg chokolade par julekalender aalborg julekalender for 2 delbar julekalender 2022

Aalborg Chokoladen – chokolade julekalender – 2 personer

Årets julekalender til 2 personer fra Aalborg chokoladen kommer i en flot hvid indpakning med julemotiver og en klap som beskytter lågerne. Julekalenderen er fyldt med 48 stykker lækre blandet chokolader.

Find den hos Kun det bedste

 

 

Simply Chocolate Chokoladejulekalender for to

Forkæl modtageren med denne julekalender fra Simply Chocolate, hvor der hver dag er nok chokolade til 2 personer. Det er derfor en oplagt julekalender til deling eller til modtageren der er ekstra glad for chokolade.Chokolade bliver jo også kun bedre når man har nogen at dele med.

 Find den her hos Kun det bedste

Magasin Chokolade – Chokolade julekalender

Chokoladeæske med 24 låger, som gemmer på lækre dessertchokolader fra Magasin. Udover den lækre chokolade gemmer æsken på et juleeventyret “Rystekuglen”.

Find den hos Kun det bedste

 

Simply Chocolate delbar julekalender pakkekalender for 2 luksus julekalender voksne julekalender til par

Delbar julekalender

Simply Chocolate har endnu engang overgået sig selv. Efter flere år med de karakteristiske julekalendere med 30 låger, har Simply nu en endnu større kalender. Du får nu “kun” 24 låger, men tilgengæld får du et fullsize produkt bag hver låge. Dette kan være en gaveæske med 12 stykker chokolade, de populære og smagfulde barer eller poser med dragerede mandler. Wow siger vi bare. En god kalender til at dele et par stykker, eller den ultimative kalender til dem med en ekstra sød tand. Vi lover at du ikke går sukkerkold i december med Simply Chocolates MEGA kalender.

Find julekalenderen hos Kun det bedste

 

Luksus julekalender for 2 fra xocolatl

Lækker julekalender til dine bedsteforældre med 24 lækre overraskelser. Pakkerne kan indeholde et mix af fyldte chokolader, smørbløde karameller, sprøde mandler med chokolade og hindbær, 69% ren mørk chokolade, chokoladelakrids, marcipan og crispy snack.

Find julekalenderen hos Kun det bedste

 

Xocolatl – Julekalender 2022

Gør december måned lidt mere hyggelig for dine bedsteforældre med denne lækre julekalender. Julekalender med 24 fyldte stykker chokolade med bl.a. nougat, citron, mintkaramel, appelsin, saltkaramel, XO-karamel, solbær og nøddepraline.

Find den hos Kun det bedste

the mallows julekalender 2022 pakkekalender med skumfidus luksus julekalender med slik delikatesse julekalender 2022

The Mallows – Skumfidus Julekalender 2022

Lækker julekalender med skumfiduser fra The Mallows. Julekalenderen indeholder lækre skumfiduser med fyld bag hver låge, som gør julemåneden lidt sjovere. Den perfekte julekalender til gavemodtageren der ikke kan få nok skumfiduser.

Find julekalenderen hos Kun det bedste

 

 

almuegaarden julekalender med bolcher 2022, almuegaarden pakkekalender med bolcher 2022, almuegaarden adventskalender 2022, bolche julekalender 2022, bolche pakkekalender 2022, julekalender med slik 2022, pakkekalender med slik 2022, julekalender til børn 2022, julekalender til voksne 2022, julekalender til hende 2022, julekalender til ham 2022, julekalender til hele familien 2022, familie julekalender 2022, alletiders gave

Almuegaarden – Bolche Julekalender 2022

Flot og stilren bolche julekalender med håndlavede bolcher fra Almuegaarden. Æskerne indeholder minimum 4-5 bolcher  fra Almuegaarden, det er derfor muligt at dele julekalenderen. 

Find julekalenderen hos Kun det bedste

 

julekalender med fransk chokolade pakkekalender til mormor julekalender med chokolade bedsteforældre fransk julekalender

Valrhona – Fyldt Chokolade Julekalender 2022

Den fineste julekalender med noget af verdens bedste chokolade fra Valrhona. Dette års foldekalender er spritny, både i designet og indhold! I år kombinerer Valrhona nemlig det bedste fra begge verdener, og julekalenderen indeholder derfor både carréer (solid chokolade), fyldte praliné stykker (verdens bedste!!!) og dragéer (nødder med chokolade). En virkelig både æstetisk flot og meget lækker chokoladekalender, som egner sig til både børn og voksne. Find din favorit blandt de 10 smagsvarianter, hvor du blandt andet møder chokoladetyperne Jivara og Caraïbe, som Valrhona er verdenskendt for. Der er også crispy kikse kugler med chokoladeovertræk, blandt andet med den frugtige Framboise chokolade (hindbær-chokolade).

Find julekalenderen hos Kun det bedste

 

jul over bornhol, karamel kompagniet julekalender 2022 karamel pakkekalender 2022 julekalender til bedsteforældre 2022

Karamel Kompagniet Julekalender 2022

Julekalender fyldt med karameller, karamelkugler og karamel barer, den perfekte julekalender til ham/hende der ikke kan få nok af karameller. Julekalenderen med håndlavede karameller, har et smukt motiv af Bornholm. 

Find julekalenderen hos Kun det bedste

 

 

summerbird julekalender 2022 økologisk julekalender 2022 pakkekalender økologisk adventskalender med økologi

Summerbird julekalender 2022

Man bliver ALDRIG for gammel til at have en julekalender. Denne julekalender fra Summerbird indeholder 1 stykke velsmagende økologisk chokolade bag hver låge. December hygge…..

Find julekalenderen hos Design og Handelshuset

 

summerbird julekalender for 2 delbar julekalender 2022 økologisk julekalender pakkekalender med økologisk chokolade

Summerbird julekalender for 2

Økologisk chokolade for 2!  Luksus delbar julekalender fra Summerbird. Der er 2 stykker økologisk chokolade bag hver låge. Glæd dem du holder af med denne flotte julekalender fra Summerbird. Der kan efterfølgende købes en refil til kalenderen, så selve kalenderen kan genbruges år efter år.

Find julekalenderen hos Design og Handelshuset

 

økologisk julekalender 2022 summerbird amber collektion

Summerbird Amber Julekalender 2022

Denne økologiske julekalender fra Summerbird er fyldt med spændende varianter af Summerbirds populære ambre produkter. Denne julekalender er både til børn og voksne.

Find den hos Design og Handelshuset

 

delbar økologisk julekalender 2022 Xocolatl pakkekalender adventskalender med økologisk chokolade

Xocolatl Julekalender med økologisk chokolade – delbar!

Økologisk chokolade for 2 – hele december måned. Forkæl dig selv og din partner, giv den til 2 andre eller giv dig selv dobbeltforkælelse hver dag i december op til jul. Med denne økologiske julekalender er du sikker på lækre kvalitets godter hver dag op til jul. Kalenderen indeholder en “pakke” pr. dag med min. 2 lækkerier bag hver låge. Kalenderen indeholder blandt andet fyldte chokolader og smørbløde karameller – alt sammen økologisk.

Find julekalenderen hos Kun det bedste

eller 

Find den hos Delikatessehuset

 

 

Wally og Whiz' gourmet vingummi i fint kvadratisk design vegansk julekalender til voksne vegan julekalender 2022

Wally and Whiz – Julekalender 2022

Ny type julekalender fra Wally & Whiz med luksus vingummi! I år 2022 har Wally and Whiz lavet en firkantet julekalender, som bag hver låge i kalenderen indeholder en pose med vingummiere, og juleaften den 24. december, en ekstra overraskelse i form af en hel bøtte vingummi! Om du så deler den med familien juleaften, eller spiser den selv: det er helt op til dig 🙂

Find den her hos Kun det bedste 

eller 

Find den hos Coolstuff

Wally and Whiz – Julekalender (Warm Grey)

Gourmet julekalender fra danske Wally og Whiz med lækre vingummier. Vingummi julekalenderen passer til alle: den er nemlig både vegansk, glutenfri og ikke mindst velsmagende.

Find den hos Kun det bedste 

eller 

Find den hos Coolstuff

Wally and Whiz – Julekalender (Dusk Green)

Skuffejulekalender fyldt med 12 forskellige smage af Wally og Whiz’ lækre gourmet vingummi. I julekalenderen finder man både klassiske smage og nye smage lavet til julen 2021. Julekalenderen henvender sig både til børn og voksne.

Find den hos Kun det bedste 

Wally and Whiz – Dele Julekalender (Guld)

Wally og Whiz’ gourmet vingummi julekalender – julekalender for 2. Den perfekte julekalender til et par eller til vedkommende, der ikke kan få vingummier nok. Denne julekalender er fyldt med ekstra store poser med vingummi.

Find den hos Kun det bedste

 

 

vegansk chokolade julekalender mellow julekalender vegansk julekalender vegansk pakkekalender 2022

Vegansk julekalender med chokolade

Nyhed! Mellow laver noget af det skønneste chokolade. Chokoladen i sig selv, er af meget høj kvalitet, uden at gå på kompromis med noget. Her er fokus på direct trade, hvor mellōw handler direkte med farmere, alt sammen for at sikre at der ikke anvendes børne- eller slavearbejde. Nænsom forarbejdning, hvor der bevares flere af de sunde antioxidanter i den færdige chokolade. Chokoladen er desuden både økologisk, vegansk og glutenfrit. Alt chokoladen baseres kun på kakaobønner og rørsukker, tilsat de udvalgte smagsvarianter.

Find den hos Kun det bedste

 

 

The Mallows - julekalender 2022 med økologiske skumfiduser med og uden chokolade

Økologisk mashmellow julekalender 2022

Er stor favorit bland redaktionens teenagebørn! Emma, som laver de skønne skumfiduser er Johan Bülows (lakridskongen) lillesøster. Hun eksperimenterer med forskellige smage og kombinationen af sukker og chokolade – alt sammen økologisk og helt anderledes end de billige, luftige skumfiduser man kender fra dagligvarehandlen. Find blandt andet “Lloyd” som er skumfidus med lakrids og mælkechokolade blandt lågerne. 

Find julekalenderen hos Kun det bedste

eller 

Find den hos Delikatessehuset

Gourmet pakkekalender til voksne

Pakkekalenderen til de fine smagsløg giver små kulinariske oplevelser til ham og hende i hele december. Pakkekalenderen indeholder blandt andet whisky sennep, gourmetchips, lemon curd, oliventapenade, kakaotrøfler, marcipanbrød med rom, minihonning med brandy osv.

Find den hos Pakkekalender.dk

Voksen pakkekalender til den søde tand

Julemåneden må godt være ekstra sød. Det bliver den med denne lækre pakkekalender. Pakkekalender indeholder blandt andet engelsk vingummi, mini hindbærsyltetøj, brændte mandler, kakaotrøfler, marcipanbrød, mørk chokolade, honning med citron mm. 

Find pakkekalenderen hos Pakkekalender.dk

Bornholm pakkekalender

Bornholm er mere end sol og sommer. Det er også en masse lækkerier fra små og store firmaer, der sætter smag og kvalitet over alt.  I denne pakkekalender finder du gaver fra lokale virksomheder som Svaneke Bryghus, Mosteriet, Svaneke Bolsjer, Karamelkompagniet, Kjærstrup Chokolade, Pastariget m.fl.

Find pakkekalenderen hos Pakkekalender.dk

Personlig julekalender med Ferrero chokolade

Forsød ventetiden til juleaften med en uimodståelig chokoladejulekalender, der er fyldt med de lækreste Ferrero chokolader. Sæt selv dit personlig præg på julekalenderen med dit eget billede.

Find julekalenderen hos CEWE

 

XXL Foto julekalender med chokolade

Forsød ventetiden til juleaften med en uimodståelig chokoladejulekalender, der er fyldt med de lækreste Ferrero chokolader. Denne julekalender er i XXL-format. Personliggør julekalenderen med dit eget billede.

Find julekalenderen hos CEWE

Fyld selv-julekalender

Du bestemmer helt selv, hvad der skal være bag lågerne i denne julekalender. Vælg små gaver, som du ved, modtageren vil elske! Kreativ julekalender, som du selv fylder med indhold. Design med dit eget billede.

Design julekalenderen hos CEWE

Personlig julekalender med billeder

Lav en julekalender med 24 billeder bag lågerne, der viser dine bedste øjeblikke. 1 stort frontbillede og 24 billeder, som overraskelse bag lågerne. Fås i 2 formater.

Find julekalenderen hos CEWE

 

Orion erotisk julekalender 2021

Den perfekte julekalender at forkæle din elskede med. Med denne julekalender kan I tælle ned til jul med en ny spændende låge hver dag. Julekalenderen indeholder sexlegetøj, lingeri, glidecreme og kondomer af højeste kvalitet såvel som ophidsende spil og pirrende bondage-redskaber. Alt hvad I skal bruge for  at få den frækkeste december nogensinde. 

Find julekalenderen hos LYKO eller Find den her hos Coolstuff

Mshop erotisk adventskalender 2022

Adventskalenderen indeholder særligt udvalgte kvalitetsprodukter, der kan gøre julen ekstra sød i år. Kalenderen består af fire låger, en for hver adventssøndag, og sammenlagt finder du syv kvalitetsprodukter og et inspirationshæfte, der er særligt udvalgte til at forgylde de mørke adventsnætter.

Find den hos Mshop

Satisfyer luksus erotisk julekalender 2022

Gør julemåneden mere hed med denne julekalender fra Satisfyer. Julekalenderen indeholder alt hvad du/I skal bruge for en romantisk julemåned med fokus på sensualitet og nydelse.

Find julekalenderen hos LYKO

Le Désir Sexy Lingeri kalender

Sexet kalender med fokus på lingeri. Unik julekalender med 8 låger til en værdi af over 1875 DKK. Inkluderer lingeri, sexlegetøj og tilbehør.

Find den hos Mshop

We-Vibe Naughty&Nice The Fifth Limited Edition Advent Calendar

Tænd op for varmen i soveværelset med denne lækre erotiske julekalender, der indeholder 24 skønne overraskelser der gør december måned meget sjovere.

Find den hos LYKO

Fræk julekalender 2022

Kalenderen har 24 spændende låger med alt fra sexlegetøj til glidecreme, soft bondage og stimulerende tilbehør. Forær din kæreste denne tidlige julegave, som byder på stor nydelse i hele måneden.

Find den hos PartyKing

 

Amorelie Erotisk Julekalender – The Original

Lad 24 låger fyldt med nydelse gøre december til årets hedeste måned! Amorelie Erotisk Julekalender indeholder sensuelle og sexede produkter til en værdi af ca. 3000 kr! Passer til både kvinder og mænd uanset orientering.

Amorelie Erotisk Julekalender – Luxury

Kom mindst fireogtyve gange før julemanden! Denne premiumudgave af Amorelies erotiske julekalender er den mest luksuriøse nogensinde og forvandler december til årets hedeste måned! Hver låge byder på sensuelle og sexede gaver til både hende og ham. Der er sexet legetøj, massageprodukter og fantasistimulerende tilbehør til en værdi af ca. 4500 kr!

Find julekalenderen hos Coolstuff

Kærlighedskalender til par

Få ultimativ hygge og fyld en hel måned med kærlighed of romantik! Denne romantiske kalender har hele 31 låger og kan åbnes når som helst på året. Åbn en luge hver dag i en hel måned og maksimer hygge, romantik og lyst! Hver luge giver forslag til tre spændende aktiviteter til bare jer to. I skiftes til at åbne lågerne, og lugeåbneren vælger dagens aktivitet mellem de sexede, hyggelige og sjove forslag. Det kan være alt lige fra at skrive et kærlighedsdigt sammen, planlægge en hyggelig udflugt eller gå ud at spise på en romantisk restaurant til at finde helt nye måder at kysse hinanden på eller endnu hedere aktiviteter, som garanteret giver ny inspiration i soveværelset!

Find den hos Coolstuff

Romantisk julekalender til par

Midt i julestresset er det let at tage hinanden for givet. Købe julegaver, få alt det fra hånden, der skal være klar før ferien, og synkronisere julemiddagen med familien. Romantik, sex og tid på tomandshånd går let i glemmebogen. Samtidig er december jo årets hyggeligste måned! Det er på tide at skrue op for julehyggen. Med Tingletouch romantiske adventskalender til par fylder I december med lyst og afslapning sammen!

Hver luge giver forslag til tre spændende aktiviteter til bare jer to. I skiftes til at åbne lugerne, og lugeåbneren vælger, hvad der skal være dagens aktivitet blandt de sexede, hyggelige og sjove forslag. Det kan være alt fra at planlægge en hyggelig udflugt eller lave en romantisk middag, til at gøre julerent nøgne sammen eller endnu hedere aktiviteter, som garanteret giver ny inspiration i soveværelset!

Find den hos Coolstuff

Daring december – julekalender til par

Føles december som årets koldeste måned? Sne, polarkulde og julestress kan let skubbe romantik, sex og tid på tomandshånd til side. Samtidig passer vinteren jo ekstra godt til lidenskabelige og sexede aktiviteter, og med parkalenderen Daring December fra Tingletouch maksimerer I julehyggen! Fyld december med lyst, romantik og kærlighed!

Hver låge giver forslag til tre spændende aktiviteter, I kan give jer til, bare I to. I skiftes til at åbne lågerne, og lågeåbneren vælger det, der bliver dagens aktivitet blandt de sexede og lidenskabelige forslag. Det kan være alt fra at lave romantisk middag sammen til at afsløre jeres mest sexede fantasier for hinanden eller trigge hinanden til klimaks på nye måder. Kalenderen giver garanteret ny inspiration i det decembermørke soveværelse!

Find den hos Coolstuff

Listen med julekalendere til kvinder 2022 bliver løbende opdateret

SE OGSÅ: Julesweater til kvinder

SE OGSÅ: Julekalendere til mænd 2022

SE OGSÅ: Lækker adventskalender til voksne

SE OGSÅ: Beauty julekalender 2022

 

Indlægget Julekalendere til kvinder 2022 indeholder reklamelinks til troværdige danske webshops

 

 

 

 

 

 

 

10 Responses

 1. 09/26/2020

  […] SE OGSÅ: Årets julekalendere til kvinder 2020 […]

 2. 10/10/2020

  […] SE OGSÅ: Julekalendere til kvinder 2020 […]

 3. 10/15/2020

  […] SE OGSÅ: Julekalendere til hende 2020 […]

 4. 10/20/2020

  […] SE OGSÅ: Julekalendere til kvinder 2020 […]

 5. 11/04/2020

  […] LÆS OGSÅ: Julekalender til kvinder […]

 6. 11/06/2020

  […] LÆS OGSÅ: Julekalender til kvinder […]

 7. 11/09/2020

  […] SE OGSÅ: Julekalendere til kvinder 2020 […]

 8. 11/24/2020

  […] SE OGSÅ: Julekalendere til kvinder 2020 […]

 9. 11/25/2020

  […] LÆS OGSÅ: Julekalender til kvinder […]

 10. 09/23/2021

  […] SE OGSÅ: Julekalender til kvinder 2021 […]

error: Content is protected !!