Julekalender til teenager 2021 – drenge og piger

julekalender til teenager 2021 drenge og piger, pakkekalender til teenager 2021, adventskalender til teenager 2021, julekalender til teenagepiger 2021, julekalender til teenagedrenge2021, julekalender til drenge 2021, julekalender til piger 2021, pakkekalender til teenagepiger 2021, pakkekalender til teenagedrenge 2021
ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Julekalendere er for alle aldre. Find årets julekalender til teenager 2021.

Med en julekalender til teenager 2021 bliver nedtællingen til juleaften noget sjovere.

Hos Alletiders Gave bestræber vi os hvert år på at finde de mange julekalendere der er på markedet. Vi husker selv da vi var små, hvordan udvalget var noget sølle de fleste steder, omvendt kendte vi ikke til bedre. Den gang var det normalt at man fik en julekalender fra supermarkedet med mælkechokoladen. Selv om denne type julekalendere stadig forhandles, så er konkurrencen blevet større. Idag kan man få julekalendere til hele familien enten med legetøj, nye historier hver dag, makeup, luksus chokolade, te, kaffe, alkohol mm.

Listen med julekalendere til teenager indeholder julekalendere til enhver smag. Listen med julekalender til teenager indeholder både julekalendere til teenagedrenge og teenagepiger.

Friends Julekalender

Julemåneden bliver endnu hyggeligere med de 6 bedste venner fra Friends. Den perfekte julekalender til den ultimative Friends fan, med 24 Friends overraskelser.

Find julekalenderen hos Coolshop

Pakkekalender til efterskolepige

Send en indpakket pakkekalender direkte til efterskolen, hvor den vil vække glæde hver dag. Pakkekalenderen inderholder blandt andet duftlys, strømper, smartphone holder, selfiestang, chokolade mm. 

Find pakkekalenderen hos Pakkekalender.dk

Pakkekalender til efterskoledreng

Send en indpakket pakkekalender direkte til efterskolen, hvor den vil vække glæde hver dag. Pakkekalender med små gadgets, sjove ting og søde sager til teenagedrengen.

Find julekalenderen hos Pakkekalender.dk

Slikworld Julekalender

Bliv overrasket med nyt lækkert slik hver dag indtil juleaften med denne slik julekalender fra Slikworld. I julekalenderen finder du frem til 24 poser mærket med datoer som indeholder alt fra amerikansk slik, engelsk slik, amerikansk chokolade til engelsk chokolade.

Find julekalenderen hos Slikworld

Jelly Belly Jelly Beans Julekalender

Er modtageren vild med Jelly Beans? Bag hver låge gemmer der sig en ny smag på slikbønnerne, og her flokkes klassiske Jelly Beans-smage med julede og sæsonbetonede smage. Tør du prøve denne julekalender?

Find julekalenderen hos Coolstuff

Chit Chat Christmas Sparkle Julekalender med Make-up

En skøn julekalender fyldt med makeup, der gør december måned lidt mere festlig. Bag hver låge i Chit Chat-kalenderen gemmer der sig makeup, negledekorationer og skønhedstilbehør.

Find julekalenderen hos Coolstuff

SUNKISSED Q KI makeup julekalender 2021

Julekalender fyldt med 24 skønne makeup overraskelser, en perfekt julekalender til enhver teenagepige. Julekalenderen skaber glæde i december og mange måneder bagefter.

Find julekalenderen hos Billigparfume

BeautyPro 12 Days of ChristMASK Julekalender

Som navnet antyder er hudpleje-julekalenderen fyldt med sheet masks med forskellige funktioner fra BeautyPros store sortiment. Du får otte ansigtsmasker, som blandt andet indeholder plejende avocado og græskar, to øjenmasker, der frisker træt hud op, en maske til vintertørre hænder og en genfugtende maske til trætte fødder. Flere af produkterne er veganske, og alle produkter er fri for plast.

Find julekalenderen hos Coolstuff

The Body shop Share the joy julekalender 2021

Forkælelse trænger vi alle til og det får man med denne skønne julekalender fra The Body shop fyldt med lækre produkter til kroppen. Med denne julekalender får modtageren en lækker glædelig overraskelse hver dag i december ind til juleaften.

Find julekalenderen hos Magasin

The Body Shop Share the Love Big Advent Calendar

Lækker julekalender fra The Body shop fyldt med 25 skønne overraskelser, der gør nedtællingen til jul meget hyggeligere. Julekalenderen indeholder blandt andet body butter, ansigtsmasker, håndcreme, lip balm, shower gel osv.

Find julekalenderen her hos Magasin

The Body Shop Share the Love & Joy Ultimate julekalender

Forkæl dig selv eller en heldig modtager med denne lækre julekalender fra The Body shop. De er et rent overflødighedshorn fuld af 25 kropselskende gaver, som gør dig glad og endnu smukkere hele julen.

Find julekalenderen hos Magasin

Metalpuslespil julekalender

Hjernegymnastik hver dag frem til juleaften! I denne julekalender gemmer der sig et finurligt metalpuslespil bag hver låge, perfekt til dig der kan lide puslerier! Lykkes det dig at løse dem alle, inden julemanden kommer?

Find julekalenderen hos Coolstuff

Julekalender med neglelak

Elsker gavemodtageren at gøre lidt ekstra ud af sine negle? Denne julekalender med neglelak er en sjov, kubeformet adventskalender til den, der kan lide at nusse med sine negle, mens det lakker mod jul. En skøn julekalender der både skaber glæde i december og mange måneder efter. 

Find den hos Coolstuff

 

Yves Rocher julekalender 2021

Hvad kan være bedre end at starte dagen med en skønhedsgave hver morgen frem til juleaften? Kalenderen indeholder 24 velduftende og plejende produkter, der er inspireret af naturen. Du finder produkter fra alle kategorier, lige fra makeup og ansigtspleje til parfume og hårpleje, kundefavoritter og limited edition-produkter.

Find julekalenderen hos Yves Rocher

Popcorn Shed Popcorn Julekalender

Hvad mener du om popcorn som Berry-licious med smag af hindbær og mørk chokolade, Pecan Pie med sød karamelsmag og ristede nødder eller måske klassisk Butterscotch med karamel og havssalt? Popcorn-kalenderen fra britiske Popcorn Shed indeholder kun naturlige ingredienser og er en perfekt julekalender til voksne.

Find julekalenderen hos Coolstuff

Whittard varm chokolade julekalender til to

Varm chokolade er lækkert i den kolde tid. Bag lågerne gemmer der sig tolv forskellige smagskombinationer, fra klassisk mælkechokolade eller traditionel mintchokolade, til fantasifulde smagssensationer såsom creme brulée, julet rocky road eller måske det spændende jordnøddesmør i symfoni med mild chokolade. Hver dag får du to poser chokoladepulver, som er perfekt til to kopper velsmagende og udsøgt varm chokolade.

Find julekalenderen hos Coolstuff

Maybeline julekalender 2021

Julekalender fra Maybeline fyldt med 24 skønne overraskelser, der skaber glæde i december og mange måneder bagefter. Forkæl en du holder af eller dig selv med denne skønne julekalender.

Find den hos Billigparfume.dk

Marabou Oreo Chokoladekalender

Hvad ville december være uden en fantastisk julekalender proppet med lækker chokolade og søde sager? Utrolig kedelig, er vi overbevist om! Bag disse låger finder du småkager og chokolade fra fremragende Oreo. Julen kan næsten ikke blive meget bedre! 

Find julekalender hos Partyking

Lav Din Egen Energidriksjulekalender

Den ultimative julegave til teenageren, der altid sipper på energidrik efter træning? Enkelt: Fyld vores energidrik-julekalender med 24 dåser af modtagerens livseliksir og kvik op i decembermørket. Kalenderen kan rumme fireogtyve dåser (33 cl), er fremstillet i pap og leveres sammenfoldet. Bemærk at der ikke medfølger energidrik.

Find julekalenderen hos Coolstuff

 

Skipper’s Pipe Julekalender

Hvis du er en sand lakridselsker, har du med garanti flere barndomsminder om at sidde med en Skipper’s Pipe i munden og føle dig som det sejeste barn i verden. Med denne skønne julekalender kan du nu i stedet føle dig som den sejeste voksne i verden hele 24 dage i træk! 

Find den hos Coolstuff

chili klaus julekalender 2021, chili klaus pakkekalender 2021, chili klaus adventskalender 2021, julekalender til mænd 2021, pakkekalender til mænd 2021, voksen julekalender 2021, voksen pakkekalender 2021, alletiders gave, julekalender til voksne 2021, pakkekalender til voksne 2021

Chili Klaus julekalender 2021

Glem den ynkelige chokoladekalender – slikkalenderen fra Chili Klaus er kun til den rigtigt modige! Chiliheden varmer dejligt i decemberkulden, og denne slikkalender til voksne er fyldt med chilikugler, chilikarameller og chilichokolade hver dag frem til juleaften. Desuden gemmer der sig en speciel overraskelse til nytårsaften!

Find julekalenderen hos Coolstuff

Dumle julekalender 2021

Luk op for 24 lækre låger og find frem til noget af dumles mest fantastiske produkter igennem tiden. Du kan blandt andet finde den originale dumle, dumle snack, dumle lakrids og flere til.

Find julekalenderen hos Slikworld

Garnier julekalender 2021

Julekalender fra Garnier fyldt med 12 lækre ansigtsmasker. I vinterperioden har alles hud brug for mere fugt og derfor er denne julekalender oplagt at forkæle dig selv eller en du holder af med. 

Find julekalenderen hos Billigparfume.dk

 

Depend julekalender med makeup 2021

Tæl ned til jul i december med skønhedsfavoritter fra Depend. 24 låger fyldt med makeup og produkter til neglene gør dig klar til juleaften.

Find julekalenderen hos LYKO

Niederegger Vinterklassiker Marcipanjulekalender

Få søde sager er lige så forbundet med julen som marcipan, og denne luksuriøse marcipanjulekalender fra Niederegger er den ultimative måde at tælle ned til juleaften på! Kalenderen indeholder chokoladeovertrukken marcipan i seks forskellige smage, herunder appelsin, mørk chokolade og espresso.

Find den hos Coolstuff

julekalendere til kvinder 2020, pakkekalender til kvinder 2020, adventskalender til kvinder 2020, julekalendere til hende 2020, pakkekalendere til hende 2020, adventskalender til hende 2020, julekalender til voksne 2020, pakkekalender til voksne 2020, adventskalender 2020

Julekalender med badebomber

Sætter gavemodtageren pris på et lækkert bad? Badebombe-kalenderen fra Bomb Cosmetics er sprængfyldt med julede badebomber, velduftende sæber og skønne skrubbecremer, som gør julebadet ekstra rart!

The Mallows – Skumfidus Julekalender 2021

Lækker julekalender med skumfiduser fra The Mallows. Julekalenderen indeholder lækre skumfiduser bag hver låge, som gør julemåneden lidt sjovere. Den perfekte julekalender til gavemodtageren der ikke kan få nok skumfiduser.

Find julekalenderen hos Kun det bedste

Julekalender med makeup

Gør decembermåned lidt mere festlig for en du holder af med denne julekalender med makeup. Bag hver låg gemmer der sig en ny skøn overraskelse, som gør december og vinteren mere farverig.

Find julekalenderen hos Coolstuff

Carletti Julekalender

Lækker julekalender fra Carletti fyldt med skum- og p-tærte favoritter. Med denne julekalenderen bliver julemåneden straks lidt hyggeligere. En julekalender der kan nydes af både børn og voksne. 

Find julekalenderen hos Gpris

Candy Kittens Gourmet Vingummi Julekalender

Forkæl gavemodtageren eller dig selv med denne veganske julekalender med skønne syrlige veganske vingummier fra Candy Kittens. Julekalenderen er for hele familien og hver dag gemmer der sig en ny lækker vegansk vingummi formet som et kattehoved. 

Find julekalenderen hos Noru

Essie julekalender 2021

Essie julekalender vil uden tvivl skabe glæde både hos teenagepigen og kvinden der elsker at udsmykke sine negle. Årets julekalender fra Essie med fantastiske neglelakker og masser af andre lækre produkter!

Find julekalenderen her hos Lyko eller Find den hos Billigparfume.dk

NYX Professional makeup julekalender 2021

Julekalenderen fra NYX er fyldt med makeup. Bag de 24 låger gemmer der sig hver dag et nyt stykke makeup. Denne julekalender er perfekt til teenagepigen eller kvinden, der ønsker at gøre lidt ekstra ud af sig selv. 

Find julekalenderen hos LYKO eller Find den hos Billigparfume.dk

Makeup Revolution julekalender 2021

Gør december måned lidt mere festlig med denne Makeup Revolution julekalender, hvor der bag hver låge gemmer sig nyt til makeup samlingen. En herlige julekalender til teenagepigen eller kvinden du holder af. 

Find julekalenderen hos LYKO

Mars julekalender

Er modtageren eller du selv helt vild med Mars chokolade? Så er denne julekalender som indeholder produkter fra Mars serien det perfekte valg.

Find julekalenderen hos Slikworld

Lakrids by Bülow julekalender 2021

Årets julekalender fra Johan Bülow indeholder den flere nye varianter, du aldrig har set før. Få en eksklusiv julekalender med en lækre lakrids oplevelser til hele december. Der kræses virkelig for dine smagsløg i denne eftertragtede julekalender, og derfor er det også heldigt at der er 2 stykker bag hver låge. Gå ombord i en verden af lækker lakrids – sød lakrids, salt lakrids, hård lakrids, blød lakrids & selvfølgelig en masse lakrids med chokolade. Her er noget for enhver lakrids-fan.

Find julekalenderen hos Kun det bedste eller Find den hos Delikatessehuset

Land Rover Defender-julekalender

En perfekt julekalender til drengerøven. Julekalenderen er perfekt til bilelskeren og bliver en flot indretningsdetalje, der kan stå fremme hele året rundt!

Find julekalenderen hos Coolstuff

Popcorn Julekalender 2021 – vegansk

Er gavemodtageren særdeles begejstret for popcorn? Så forkæl ham/hende med denne lækre veganske popcorn med smag, fra Joe & Seph’s. Bag de 24 festlige låger, får du små pakker med Joe & Sephs håndlavede veganske popcorn i 8 unikke og lækre smage!

Find julekalenderen hos Noru eller Find den her hos Delikatessehuset

ZMILE COSMETICS julekalender 2021

Lækker julekalender fyldt med makeup, der uden tvivl vil skabe glæde hos modtageren. Bag hver låge gemmer der sig et nyt lækkert stykke makeup eller tilbehør.

Find julekalenderen hos LYKO

Beauty Pink julekalender med makeup 2021

Går modtageren op i at tage sig godt hun, når hun skal ud af døren, så forkæl hende med en lækker julekalender med makerup. Denne julekalender er opdelt i 24 æsker, hvor der i hver æske gemmer sig en ny lækker overraskelse.

Find julekalenderen hos LYKO

Xocolatl – Mood Pills chokolade – julekalender

En humørfyldt julekalender fra Xocolatl med 24 fyldte chokoladestykker med spændende smagsvarianter som f.eks. white winter, hazelnut heaven, christmas cookie, salty snack m.m. Julekalenderen er ikke lavet med de traditionelle tal 1-24, derimod vælger man dagens chokolade efter det humør man er i. 

Find julekalenderen hos Kun det bedste

Beauty Skyline makeup julekalender 2021

Herlig julekalender til piger og kvinder fyldt med makeup. En skøn julekalender, hvor der hver dag gemme sig ny overraskelse enten til ansigtet eller neglene. 

Find julekalenderen hos LYKO

BubbleT Big Beauty vegansk julekalender 2021

En farverig adventskalender fyldt med 24 skønne skønhedsoverraskelser. Åbn en ny låge hver dag og få nye sjove bade- og kropsplejeprodukter hver dag frem til jul. Julekalenderen er fyldt med vidunderlige produkter fra BubbleT såsom; showergel, body scrubs, badebomber, håndcreme og fugtighedscreme.

Find julekalenderen hos LYKO eller Find den her hos Coolstuff

Toms Skildpadde Julekalender

Julekalenderen der også er også er kendt som Danmarks langsomste julekalender, er den populære julekalender fra Toms fyldt med Toms skildpadder. En lækker julekalender, der helt sikker vil skabe glæde hver dag til juleaften.

Find julekalenderen hos Gpris

 

T2 World of Tea: Tejulekalender med Teposer

Julekalender fyldt med både grøn te, sort te, rød te og urtete. Denne luksuriøse julekalender indeholder teposer i en skøn blanding af typiske julesmage og andre spændende smagskombinationer, der forgylder morgenmaden i december. 

Find julekalenderen hos Coolstuff

T2 World of Tea: Tejulekalender med Løs Te

Gør december måned mere hyggelig med en lækker julekalender fyldt med løs te.  Bag hver låge i julekalenderen gemmer der sig en pose med løs te og en beskrivelse af dagens tesort, hvordan den tilberedes til perfektion, og hvordan den nydes bedst.

Find julekalenderen hos Coolstuff

Bland-selv julekalender med snemand. Materiale: Kraftigt omslag af naturkarton med 24 låger i varierende størrelse. Hertil medfølger en matchende plastikbakke med dybe huller. Både omslag og bakke er fremstillet i miljøvenlige og fødevaregodkendte materialer.

Find julekalenderen hos Trendyliving

Lav selv julekalender. Moderne dansk designet og dansk produceret 24-låges julekalender – udviklet i kraftige og miljøvenlige materialer. Julekalenderens medfølgende stærke EPS-indlæg kan genanvendes år efter år, og lågerne/hullerne er lavet i varierende størrelse med god plads til lækkert indhold. 

Find lav selv julekalender hos Trendyliving

 

Lav din egen julekalender. Moderne dansk designet og dansk produceret 24-låges julekalender – udviklet i kraftige og miljøvenlige materialer. Julekalenderens medfølgende stærke EPS-indlæg kan genanvendes år efter år, og lågerne/hullerne er lavet i varierende størrelse med god plads til lækkert indhold. 

Find lav din egen julekalender hos Trendyliving

Bland selv julekalender. Moderne dansk designet og dansk produceret 24-låges julekalender – udviklet i kraftige og miljøvenlige materialer. Julekalenderens medfølgende stærke EPS-indlæg kan genanvendes år efter år, og lågerne/hullerne er lavet i varierende størrelse med god plads til lækkert indhold. 

Find julekalenderen hos Trendyliving

Fyld selv julekalender

Forkæl en du holder af, kollega, børn, mor, far, søster, veninde eller dine medarbejdere med en unik julekalender/advents og put deres ting i. Modtageren vil elske dig for det. Æskerne kan gemmes og du kan altid købe nye lækre designs til at fylde i kassen igen og igen.

Find julekalenderen hos Living by Thyssen

SE OGSÅ: Julekalender til voksne 2021 – stor guide

SE OGSÅ: Julesengetøj til jule entusiater

SE OGSÅ: Julekalender under 100 kr – til børn og voksne

Indlægget Julekalender til teenager 2021 – drenge og piger indeholder reklamelinks til troværdige danske webshops

error: Content is protected !!