Julekalender til par 2022

julekalender til par 2022, julekalender til voksne 2022, pakkekalender til voksne 2022, julekalender 2022, pakkekalender 2022, julekalendere 2022, pakkekalendere 2022, alletiders gave, gaveinspiration, fræk pakkekalender til par, lækker pakkekalender til par, fræk julekalender til par 2022, adventskalender til par 2022, voksen julekalender 2022, romantisk julekalender 2022, erotisk julekalender 2022, romantisk pakkekalender 2022, erotisk pakkekalender 2022, dele julekalender 2022, dele pakkekalender 2022, julekalender for 2, pakkekalender for 2, pakkekalender til par 2022,
ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Forkæl din bedre halvdel med en julekalender til par 2022, på den måde får I begge glæde af julekalenderen i december.

Julekalender til par 2022 dækker både over julekalendere du kan dele med din partner og julekalendere som du kan forære til et par du holder af.

Hos Alletiders Gave bestræber vi os hvert år på at finde de mange julekalendere der er på markedet. Vi husker selv da vi var små, hvordan udvalget var noget sølle de fleste steder, omvendt kendte vi ikke til bedre. Den gang var det normalt at man fik en julekalender fra supermarkedet med mælkechokoladen. Selv om denne type julekalendere stadig forhandles, så er konkurrencen blevet større. Idag kan man få julekalendere til hele familien enten med legetøj, makeup, luksus chokolade, te, kaffe, alkohol mm. En julekalender kan både være til en enkelt person, men det kan også være en dele julekalender.

Giv en julekalender til par til et par du kender, som du ønsker skal have lidt ekstra glæde i december.

Xocolatl sønderjysk julekalender

Denne julekalender er for 2. Julekalenderen indeholder; Te fra Carstensen Tehandel, kaffe fra SANS Sønderjylland, lakrids fra Aperci, honningkage og kager fra Brdr. Menighedens bageri og selvfølgelig chokolade fra Xocolatl.

Find julekalenderen hos Kun det bedste

 

anker chokolade julekalender for 2 julekalender for par julekalender for voksne

Anker Chokolade – Par Julekalender 2022

Lækker julekalender fra Anker Chokolade der kan deles af et par, eller giv den til gavemodtageren der trænger til lidt ekstra godt hver dag. I den store julekalender er der hele 520g chokolade fordelt på 48 stykker. Firmaet bag deenne julekalender har desuden fokus på bæredygtighed og økologi, så chokoladen her er med god samvittighed på den front.

Find julekalenderen hos Kun det bedste

 

Aalborg chokolade par julekalender aalborg julekalender for 2 delbar julekalender 2022

Aalborg Chokoladen – chokolade julekalender – 2 personer

Årets julekalender til 2 personer fra Aalborg chokoladen kommer i en flot hvid indpakning med julemotiver og en klap som beskytter lågerne. Julekalenderen er fyldt med 48 stykker lækre blandet chokolader.

Find den hos Kun det bedste

Summerbirds Julekalender Chiffoniere 

Ikonisk jule-kommode fra Summerbird – fyldt med lækre økologiske chokolademirakler. I det smukke skuffemøbel gemmer sig 48 stykker luksuriøs økologisk dessertchokolade, som kan deles eller spises selv.

Find julekalenderen hos Delikatessehuset 

 

24 Days of Rum – Julekalender

Årets absolut bedste ROM Julekalender. Den perfekte gave til enhver som elsker rom eller til en som bare skal introduceres til romverdenen. Nyd den selv eller med én du holder af, nu er der jo 2 glas med.

Find julekalenderen hos Computersalg

 

summerbird julekalender for par chokolade julekalender for 2 delbar julekalender

Summerbird julekalender med 2 x 24 lækre hemmeligheder

Stort udvalg af summerbirds sortiment gemt som 2 x 24 lækre gaver. Den ultimative julekalender at dele med manden eller konen – eller en perfekt december-gave til dine forældre, bedsteforældre eller børn/svigerbørn. 

Find den delbare julekalender hos Delikatessehuset

 

Simply Chocolate Chokoladejulekalender for to

Forkæl modtageren med denne julekalender fra Simply Chocolate, hvor der hver dag er nok chokolade til 2 personer. Det er derfor en oplagt julekalender til deling eller til modtageren der er ekstra glad for chokolade.Chokolade bliver jo også kun bedre når man har nogen at dele med.

 Find den her hos Kun det bedste

 

Simply Chocolate delbar julekalender pakkekalender for 2 luksus julekalender voksne julekalender til par

Delbar julekalender

Simply Chocolate har endnu engang overgået sig selv. Efter flere år med de karakteristiske julekalendere med 30 låger, har Simply nu en endnu større kalender. Du får nu “kun” 24 låger, men tilgengæld får du et fullsize produkt bag hver låge. Dette kan være en gaveæske med 12 stykker chokolade, de populære og smagfulde barer eller poser med dragerede mandler. Wow siger vi bare. En god kalender til at dele et par stykker, eller den ultimative kalender til dem med en ekstra sød tand. Vi lover at du ikke går sukkerkold i december med Simply Chocolates MEGA kalender.

Find julekalenderen hos Kun det bedste

 

Teministeriet – Dele julekalender med luksus te

Forkæl modtageren der elsker te mede den te julekalender fra Teministeriet.  Julekalenderen har 24 låger, med løst te til to kopper i hver. Det er derfor muligt at dele julekalenderen eller forkæle den ene modtager med to kopper te dagligt.

Find julekalenderen hos Kun det bedste

 

Wally and Whiz – Dele Julekalender (Guld)

Wally og Whiz’ gourmet vingummi julekalender – julekalender for 2. Den perfekte julekalender til et par eller til vedkommende, der ikke kan få vingummier nok. Denne julekalender er fyldt med ekstra store poser med vingummi.

Find den hos Kun det bedste 

 

Amorelie Erotisk Julekalender – The Original

Lad 24 låger fyldt med nydelse gøre december til årets hedeste måned! Amorelie Erotisk Julekalender indeholder sensuelle og sexede produkter til en værdi af ca. 3000 kr! Passer til både kvinder og mænd uanset orientering.

 

Amorelie Erotisk Julekalender – Luxury

Kom mindst fireogtyve gange før julemanden! Denne premiumudgave af Amorelies erotiske julekalender er den mest luksuriøse nogensinde og forvandler december til årets hedeste måned! Hver låge byder på sensuelle og sexede gaver til både hende og ham. Der er sexet legetøj, massageprodukter og fantasistimulerende tilbehør til en værdi af ca. 4500 kr!

Find julekalenderen hos Coolstuff

 

Kærlighedskalender til Par

Fyld en hel måned med kærlighed og hygge! Denne romantiske kalender har 31 låger og kan åbnes når som helst på året. Hver luge giver forslag til tre forskellige aktiviteter – enten sjove ting at lave sammen, romantiske gestus eller hed og sexet inspiration, I kan bruge, når I kryber ned under dynen!

Find den hos Coolstuff

erotisk julekalender for 2 julekalender for 2 erotisk pakkekalender til par julekalender til voksne

Erotisk julekalender for voksne

Er sækken fuld, natten mørk og fantasien væk? Kom før julemanden kommer! December bliver årets hedeste måned med denne erotiske Julekalender, som indeholder sensuelle og sexede produkter til både hende og ham. I de 24 låger gemmer der sig massageprodukter, sexet legetøj og fantasistimulerende tilbehør. 

Find julekalenderen hos Coolstuff

 

Listen med julekalendere til par 2022 opdateres løbende…

SE OGSÅ: Julekalendere til mænd

SE OGSÅ: Julekalendere til kvinder

SE OGSÅ: Alkohol julekalender

 

Indlægget Julekalender til par 2021 indeholder reklamelinks til troværdige danske webshops

 

error: Content is protected !!