Julekalender til hunde og katte

Er din hund eller kat også en del af familien? Så skal den ikke snydes for julekalender i år! Køb en pakkekalender til hunde / pakkekalender til katte lige her. 

Vov! Vov! Vov! Vov! Vov! Vov! Vov! Vov! Vov! Vov! Vov! Vov! Vov! Vov! Vov! Vov! Vov! Vov! Vov! Vov! Vov! Vov! Vov! Vov! Eller Miav, miav! Miav, miav! Miav, miav! Ja, med en julekalender til hunden eller katten, vil du blive mødt med en glad gøen eller søde miav i fireogtyve dage i træk. Skip julestresset og forkæl vovsen eller din søde kat, lidt ekstra i december!

julekalender til hunde pakkekalender til hunde pakkekalender med hundekiks

Julekalender til hunde

Forkæl vovsen med dens egen julekalender! Trixie julekalender til hunde har 24 luger fyldt med godbidder, så hunden kan gnaske løs hver dag frem til jul! Godbidderne har et højt kødindhold, og der er ikke tilsat sukker, så du kan med god samvittighed byde vuffer på ekstra snacks, når det går mod jul!

Hundekalenderen fra Trixie har fireogtyve luger fyldt med godbidder med otte forskellige slags lækre snacks til hunden. Godbidderne smager blandt andet af fisk, and og kylling, har højt kødindhold og indeholder ikke tilsat sukker – så du kan med god samvittighed byde hunden på ekstra gode julesnacks!

Menneskets bedste ven fortjener naturligvis lidt ekstra kærlighed, når julen nærmer sig! Med hundens egen julekalender er det nemt at forkæle din elskede vovse hver dag frem til juleaften!

Køb til julekalender til hunde hos Coolstuff

 

julekalender til katte pakkekalender til katte julekalender med katte

Julekalender til katte

 

Har du fjernet alle de sjove papæsker? Ikke vist tilstrækkelig påskønnelse af gaven, der blev efterladt under din seng? Eller helt enkelt gjort noget andet, som har forulempet din kat? Den bedste måde at komme på god pote med missen er naturligvis gennem fedteri og bestikkelse og med kattens egen adventskalender kan du forkæle yndlingsdyret fireogtyve dage i træk!

Undgå at få din egen grumpy cat– forkæl missen med dens egen julekalender! Trixie adventskalender til katte har 24 luger fyldt med godbidder, så katten kan gnaske løs hver dag frem til jul!

Kattekalenderen fra Trixie har fireogtyve luger fyldt med godbidder med ni forskellige slags lækre snacks til katten. Godbidderne smager blandt andet af fisk og kylling, har højt kødindhold og indeholder ikke tilsat sukker – ganske enkelt de purrfekte snacks!

Kattestrofalt dårlig stemning er ikke noget, du vil trækkes med op mod jul. Klik julekalenderen hjem til katten allerede i dag. Så slipper du for at blive mødt af det der dømmende, fornærmede blik fra en grumpy kat, som synes, at du er en ussel person og tjener!

Find jukalender til katte hos CoolStuff

 

Indlægget Julekalender til hunde og katte indeholder affiliatelinks

error: Content is protected !!