Julekalender med slik 2023 – til børn og voksne

julekalender med slik 2022, adventskalender med slik 2022, pakkekalender med slik 2022, slik julekalender for børn 2022, slik julekalender for voksne 2022, julekalender med luksus chokolade 2022, julekalender med popcorn 2022, julekalender med lakrids 2022, julekalender med karameller 2022, julekalender med vingummi 2022, julekalender til voksne 2022, julekalender til mænd 2022, julekalender til kvinder 2022, julekalender til børn 2022, julekalender til teenager 2022, vegansk julekalender 2022, økologisk julekalender 2022
ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Kender du en der vild slik og som fortjener en ekstra forkælelse op til jul, så forkæl ham/hende med en julekalender med slik.

Med en julekalender med slik 2023 bliver julemåneden en tand mere hyggelig.

Hos Alletiders Gave bestræber vi os hvert år på at finde de mange julekalendere der er på markedet. Vi husker selv da vi var små, hvordan udvalget var noget sølle de fleste steder, omvendt kendte vi ikke til bedre. Den gang var det normalt at man fik en julekalender fra supermarkedet med mælkechokoladen. Selv om denne type julekalendere stadig forhandles, så er konkurrencen blevet større. Idag kan man få julekalendere til hele familien enten med legetøj, nye historier hver dag, makeup, luksus chokolade, te, kaffe, alkohol mm.

Julekalender med slik 2023 er den perfekte julekalender til ham eller hende med den søde tand. Med en julekalender med slik, får hun/han en slik julekalender helt for sig selv, hvor der bag hver låge gemmer sig en ny lækker overraskelse.

Julekalendere med slik 2023

Wally & Whiz Julekalender “Red barnet”

Wally & Whiz har lavet verdens første samtale-julekalender og deres første julekalender til børn. De har samarbejdet med Red Barnet om at lave en julekalender, der sætter fokus på børns trivsel. At tale sammen skaber god trivsel for børn, såvel som for voksne, men det kræver at vi kender hinanden, har tillid og føler os trygge. Derfor indeholder denne julekalender 24 søde, sjove og lette samtalestartere bag hver låge, som I kan bruge mens I nyder de lækre vingummier.

Find julekalenderen hos Ren Velværeshop

Salinas – Julekalender uden tilsat sukker

Lækker julekalender som kan gives eller nydes med god samvittighed. Kalenderen er fyldt med lækkert sukkerfrit slik, og du finder en pose bagved hver låge. Du finder blandt andet vingummi, sød- og saltlakrids og de populære choko-mandler.

Find julekalenderen hos Kun det bedste

 

 

Slik Julekalender

Med denne julekalender får du en lækkerbid hver dag frem til jul, hvilket helt klart gør ventetiden lidt sjovere. En super lækker slikkalender, der passer perfekt til både børn og voksne, der vil nyde hver dag frem til juleaften!

Find julekalenderen hos Partyhallen

Chupa Chups Julekalender 2023

Tæl ned til jul med den skønne Chupa Chups kalender fyldt med de sødeste varianter! Du får her en sukkerfyldt slikkalender med 24 låger, der alle indeholder forskelligartet slik fra Chupa Chups. Kalenderen indeholder 210 gram slik.

Find julekalenderen hos PartyKing

Julekalender med vegansk slik

Nyd slik som tutti-frutti, refreshers, banana skids, hindbær-lakrids hoveder og meget mere. Slikket er også helt vegansk, hvilket gør den til det perfekte alternativ for alle, der er på jagt efter en vegansk adventskalender med masser af lækkert slik!

Find julekalenderen hos PartyHallen

julekalender med slik 2022, adventskalender med slik 2022, pakkekalender med slik 2022, slik julekalender for børn 2022, slik julekalender for voksne 2022, julekalender med luksus chokolade 2022, julekalender med popcorn 2022, julekalender med lakrids 2022, julekalender med karameller 2022, julekalender med vingummi 2022, julekalender til voksne 2022, julekalender til mænd 2022, julekalender til kvinder 2022, julekalender til børn 2022, julekalender til teenager 2022, vegansk julekalender 2022, økologisk julekalender 2022

Magasin Chokolade – Børne Julekalender

Hyggelig julekalender til børn og barnlige sjæle. Bag julekalenderens 24 låger gemmer sig 24 stykker chokolade i mørk, mælk og hvid chokolade, samt hvid chokolade med hindbær og Mælkechokolde med pufsukker.

Find julekalenderen hos Kun det bedste

Nørregade Slik Julekalender

Nørregade Slik Julekalender omfatter en stor adventskalender med 24 låger med slik bag hver låge. Kalenderen indeholder 12 forskellige Nørregade sliksorter.

Find den hos PartyHallen

Smarties Julekalender

Nu findes børnenes yndlingsslik i en julekalender – den perfekte måde at tælle ned til juleaften på! Bag hver låge gemmer sig en daglig dosis af farverige chokoladeknapper.

Find den hos Coolstuff

julekalender med luksus chokolade 2021, pakkekalender med luksus chokolade, adventskalender med luksus chokolade, summerbird julekalender 2021, simply chocolate julekalender 2021, special edition julekalender 2021, marcipan julekalender 2021, julekalender med marcipan, julekalender med fyldt chokolade, julekalender med mørk chokolade, pr chokolade julekalender, retro julekalender, julekalender til børn, julekalender til voksne 2021, julekalender til teenager 2021, julekalender til bedsteforældre 2021, julekalender til mænd 2021, julekalender til kvinder 2021, årets julekalender 2021, voksen julekalender 2021, julekalender med kvalitets chokolade, alletiders gave, gave inspiration

Anker økologisk chokolade julekalender til børn

Julekalender til børn fyldt med 24 stykker lækker økologisk chokolade. Julekalenderen indeholder børnevenlig fyldt chokolade, primært lyse og hvide chokolader, med mere klassiske og milde smage.

Find julekalenderen hos Kun det bedste

Look O Look Slik Julekalender

En virkelig sjov julekalender med masser af forskelligt Look O Look slik, som du kan nyde hver dag frem til den 24. december. Perfekt slikkalender til alle børn, der kan lide Look O Look slik og spændende julekalendere.

Find julekalenderen hos PartyHallen

økologisk julekalender 2021, økologisk pakkekalender 2021, økologisk adventskalender 2021, julekalender med økologisk te, pakkekalender med økologisk te, adventskalender med økologisk te, julekalender med te 2021, pakkekalender med te 2021, adventskalender med te 2021, , julekalender med økologisk chokolade 2021, julekalender med mørk chokolade, voksen julekalender, julekalender med kaffe 2020, økologisk julekalender til børn 2021, julekalender til mænd 2021, julekalender til kvinder 2021, julekalender til drenge 2021, julekalender til piger 2021

Økologisk chokoladejulekalender til børn

Forsød de hyggelige stunder med de lækreste limited edition økologiske chokolader fra franske chokolade connoisseur Saveurs & Nature.

Find julekalenderen hos Ren Velværeshop

Vegansk chokolade julekalender

Forsød de hyggelige stunder med de lækreste limited edition økologiske chokolader fra franske chokolade connoisseur Saveurs & Nature. Der er noget for både voksne, børn og dig der er vild med vegansk chokolade.

Find julekalenderen hos Ren Velværeshop

Cocoture – Retro Julekalender til børn

Glem den billige julekalender fra supermarkedet og forkæl dit barn med denne lækre julekalender. I de 24 låger finder du blandt andet: karameller, chokolade overtrukne mandler og fudge. 

Find julekalenderen hos Kun det bedste

Økoladen økologisk julekalender med chokolade 2023

Denne fine og lækre chokoladekalender er perfekt til børn eller andre med hang til ren chokolade. Økoladen donerer 5 kr. til Plant et træ, som siden 1988 har plantet over 1,5 millioner træer i Danmark, til gavn for fremtiden, for hver solgte kalender. Findes både med lys og mørk chokolade.

Find den hos Ren Velværeshop

Lindt Teddy House Julekalender

Lad nedtællingen til juleaften være ekstra lækker med denne Lindt Teddy House julekalender! Bag hver låge gemmer sig den absolut fineste chokolade i forskellige former og smagsvarianter. Indeholder mælkechokolade og hvid chokolade med forskelligt fyld.

Find julekalenderen hos Coolstuff

House Of Denmark Lakrids Julekalender

Denne lakrids-godiskalender er fyldt med hele ni forskellige lakridssorter, som helt sikkert vil falde i god smag hos enhver lakrids-godis elsker.

Find den hos PartyHallen

Karamel Kompagniets dele julekalender 2023 – Jul over Bornholm

Denne lækre og elegante julekalender står højt på ønskesedlen hos Alletiders Gave redaktionen. Hver pakke indeholder 2 gourmet karameller, så du kan roligt dele med din bedre halvdel – eller nyde dobbelt fornøjelse. Oplev hele karameluniverset inklusiv flødekarameller, slentre-kugler og -barer (karamel overtrukket af chokolade).

Find julekalenderen hos Kun det bedste

Økologisk chokolade julekalender med dessertchokolade fra Anker

Julekalender fyldt med lækker økologisk dessertchokolade fra Anker. Anker Chokolade er skabt af en tidligere Michelin-kok, alt chokoladen er økologisk og bare generelt velsmagende! 

Find julekalenderen hos Kun det bedste

Wally og Whiz’ gourmet vingummi julekalender 2023

Lækker julekalender fyldt med gourmet vingummi – hele 12 forskellige smage af Wally og Whiz’ lækre gourmet vingummi. Julekalenderen er både vegansk og glutenfri. Årets julesmage er Guava/Tranebær og Pære/Kiwi. 

Find julekalenderen hos Kun det bedste

Summerbird – Amber Chokolade Julekalender

Elegant julekalender fyldt med den lækreste chokolade. Julekalenderen indeholder de 3 typer af Summerbirds originale Amber chokolade: Amber Original, Amber Blond og Amber Noir. Indholdet i julekalenderen er en kombination af både fyldt dessertchokolade, ren chokolade og chokoladedragéer: altså nødder overtrukket af chokolade. 

Find julekalenderen hos Kun det bedste

summerbird julekalender 2022 økologisk julekalender 2022 pakkekalender økologisk adventskalender med økologi

Summerbird Økologisk Chokolade Julekalender 2023

Tæl ned til juleaften med denne lækre julekalender. Perfekt til en du holder af eller forkælelse til dig selv. Kalenderen indeholder både mørk chokolade, mælkechokolade og hvid chokolade – men også Summerbirds helt egen patenterede Amber Chokolade.

Find julekalenderen hos Kun det bedste

Summerbird Skuffe Julekalender – Chiffoniere – økologisk chokolade kalender 2023

Med denne julekalender bliver nedtællingen til juleaften straks lidt hyggeligere. En elegant julekalender, der også pynter at have stående fremme.  I den smukke kalender gemmer sig 48 stykker luksuriøs økologisk dessertchokolade, som kan deles eller spises selv. 

Find julekalenderen hos Kun det bedste

Lakrids by Bülow julekalender 2023, johan bülow julekalender 2023, johan bülow pakkekalender 2023, johan bülow adventskalender 2023, julekalender til voksne, alletiders gave, juleliv, julegaver til alle, gaveinspiration, julekalender til voksne 2023, pakkekalender til voksne 2023, voksen julekalender 2023, voksen pakkekalender 2023, voksen adventskalender 2023, johan bülow luksus julekalender, johan bülow luksus pakkekalender, lakrids julekalender 2023, julekalender med lakrids 2023, pakkekalender med lakrids 2023

Lakrids by Bülow julekalender 2023

Den originale lakrids julekalender i et elegant og hjertevarmt design. Lakridsjulekalenderen indeholder en kombination af både nye og velkendte smagsvarianter af de populære lakridsdragéer. 

Nyd 24 dage i december med knasende overraskelser og søde fristelser, mens du tæller ned til juleaften. Bestil nu så du er sikker på at få den leveret i god tid til jul. Der kræses virkelig for dine smagsløg i denne eftertragtede julekalender, og derfor er det også heldigt at der er 2 stykker bag hver låge. Gå ombord i en verden af lækker lakrids – sød lakrids, salt lakrids, hård lakrids, blød lakrids & selvfølgelig en masse lakrids med chokolade. Her er noget for enhver lakrids-fan.

Find julekalenderen hos Kun det bedste

Økoladen julekalender m. fyldte chokolader & dragéer

Økoladens chokolade julekalender med 24 økologiske fyldte chokolader og dragéer. Håndlavet af de reneste råvarer fra naturen. Hver af de 12 varianter findes bag 2 låger.

Find den hos Ren Velværeshop

Økologisk chokolade Julekalender m. ganache & praline

Gå vinteren og den koldere tid i møde på allerbedste vis, og forsød de hyggelige stunder med de lækreste limited edition økologiske chokolader fra franske chokolade connoisseur Saveurs & Nature.

Find julekalenderen hos Ren Velværeshop

 

The Mallows - julekalender 2022 med økologiske skumfiduser med og uden chokolade

Økologisk mashmellow julekalender 2023

Er stor favorit bland redaktionens teenagebørn! Emma, som laver de skønne skumfiduser er Johan Bülows (lakridskongen) lillesøster. Hun eksperimenterer med forskellige smage og kombinationen af sukker og chokolade – alt sammen økologisk og helt anderledes end de billige, luftige skumfiduser man kender fra dagligvarehandlen. Find blandt andet “Lloyd” som er skumfidus med lakrids og mælkechokolade blandt lågerne. 

Find julekalenderen hos Kun det bedste

julekalender lakrids pakkekalender med lakrids 2022, lakrids julekalender 2022, lakrids pakkekalender 2022, lakrids adventskalender 2022, johan bülow julekalender 2022, johan bülow pakkekalender 2022, johan bülow adventskalender 2022, julekalender til voksne, alletiders gave, juleliv, julegaver til alle, gaveinspiration, julekalender til voksne 2022, pakkekalender til voksne 2022, voksen julekalender 2022, voksen pakkekalender 2022, voksen adventskalender 2022, johan bülow luksus julekalender, johan bülow luksus pakkekalender, Lakrids julekalender - Lakridsfabrikken i Ramlösa Julekalender, lakrids julekalender 2022, lakrids pakkekalender 2022, lakrids adventskalender 2022, julekalender til ham 2022, julekalender til hende 2022, julekalender til teenager 2022, julekalender til voksen 2022, lakritsfabriken julekalender 2022, årets julekalender 2022

Nordthy Julekalender Lakridskugler

Hver låge byder på 2 skønne lakridskugler, spis dem begge selv eller del med en du har kær.
Du får en ekstra julegave d. 24. december. Her er der nemlig en særlig overraskelse til dig, der med garanti får din julestemning helt i top.

Find julekalenderen hos Med24

Skipper’s Pipe Julekalender

Du har med garanti flere barndomsminder om at sidde med en Skipper’s Pipe i munden og føle dig som det sejeste barn i verden? Skipper’s Pipe Julekalender indeholder 24 saftige lakridspiber – den perfekte måde at tælle ned til juleaften.

Find julekalenderen hos Coolstuff

Sv. Michelsen – Julekalender 2023 med lakridsdragé

Sv. Michelsen har lavet en julekalender med deres populære lakridsdragéer. Bag hver låge er der 2 lakridsdragéer. Her både klassiske udgaver og mere moderne kombinationer. En skøn julekalender til dem som elsker lakrids.

Find den hos Kun det bedste

Bagsværd Lakrids Julekalender

Julekalender fyldt med de bedste lakridser fra Bagsværd Lakrids. Kalenderen indeholder noget for enhver smag. Oplev alt det bedste fra Bagsværd Lakrids, herunder både mini-barer, symfoni-stykker og symfoni stænger af de forskellige smagskombinationer.

Find julekalenderen hos Kun Det Bedste

Haupt Lakrids – Julekalender 2023

Lækker julekalender fra Haupt Lakrits fyld med alverdens lækkert lakrids. Indeholder hele 500 grlakrids og chokoladeovertrukket lakrids opdelt i 60% saltlakrids, noget sødt, noget surt og en der er virkelig stærk!

Find julekalenderen hos Kun det bedste

Lakridseriet julekalender med slik

Forkæl en du holder af eller forkæl dig selv. Kalenderen byder på vingummi og lakrids med chokolade og lakridspulver/hindbærpulver, samt lakrids karameller og mandler med chokolade og lakrids.

 Find den hos Kun det bedste eller Find den hos Coolstuff

Lakridseriet – Julekalender I sort/sølv – 2 personer

I denne julekalender får du 500 g blandede lakridser fordelt på 24 låger. En stor og delevenlig lakrids julekalender fra Lakridseriet

Find julekalenderen hos Kundetbedste eller Find den hos Coolstuff

Haupt Lakrids Julekalender 2023

Bag hver låge gemmer der sig en ny smag, og her er givetvis både sød og salt lakrids, og stykker som har et blødt chokladeovertræk i forskellige smage, som løfter det absolut bedste frem i dit favoritslik. Kalenderen indeholder både smagsvarianter fra Haupts standartsortiment og helt nye smagskombinationer!

Find julekalenderen hos Coolstuff

 

Jelly Belly Harry Potter Julekalender

Denne Harry Potter-julekalender fra Jelly Belly byder på 24 låger fyldt med slikbønner – men du kan være sikker på, at de alle faktisk smager godt! Hver låge indeholder en lille pose Jelly Belly-bønner i lækre smagsvarianter.

Find den hos Coolstuff

Jelly Belly Jelly Beans pakkekalender

Bag hver låge gemmer der sig en ny smag på slikbønnerne, og her flokkes klassiske Jelly Beans-smage med julede og sæsonbetonede smage. Her er for eksempel gelébønner med smag af polkagris, hindbær, tyggegummi og kanel, for bare at nævne nogle af alle de sjove og anderledes smage i kalenderen.

Find julekalenderen hos Coolstuff

Jelly Belly Bean Boozled pakkekalender

Kalenderen indeholder Jelly Beans i 20 forskellige smagsvarianter, både gode som smørpopcorn og tutti-frutti og de lidt mindre gode som råddent æg og bussemand.

Find julekalenderen hos Coolstuff

 

Reserved Chocolate – Romkugle Julekalender

Denne julekalender står højt på ønskelisten hos redaktionen på Alletiders Gave, den er nemlig fyldt med lækre romkugler. Vanedannende, lækre romkugler fra danske Reserved Chocolate. Hos Reserved Chocolate adskiller romkuglerne sig ved at være chokolade-overtrukne og med en flydende karamelmidte, heraf de forskellige smagsvariationer. 

Find julekalenderen hos Kun det bedste

Glem den ynkelige chokoladekalender – slikkalenderen fra Chili Klaus er kun til den rigtigt modige! Chiliheden varmer dejligt i decemberkulden, og denne slikkalender til voksne er fyldt med chilikugler, chilikarameller og chilichokolade hver dag frem til juleaften. Desuden gemmer der sig en speciel overraskelse til nytårsaften!

Find julekalenderen hos Coolstuff

Julekalender med Spiritusfyldt Chokolade

Bag lågerne finder du lækre chokoladebidder fyldt med forskellige slags alkohol. De forskellige alkoholsorter er Cointreau, Kirsch, Poire Williams, Cognac Camus, St James Rum og Whisky Label 5.

Find den hos PartyHallen

Spring Emotions, Chokolade julekalender 2023

Bag hver låge gemmer der sig en chokolade i en af de fire lækre smagsvarianter og med et sjovt motiv. Der er lækre kvalitetschokolader i fire forskellige smagsvarianter: Guld (hvid chokolade rørt sammen med karamel), Ruby Red (hvid chokolade rørt sammen med hindbær), Mørk og Fløde. Som en ekstra julegave, er der lagt en Spring Emotions®-nøglering i én af lågerne.

Find julekalenderen hos Magasin

Anthon Berg Likørjulekalender

Denne julekalender er for dig eller en du holder af som er glad for de små likørchokolader i Anthon Bergs chokoladeæsker. Likørkalenderens 24 låger gemmer på chokoladepraliner lavet af lækker Anthon Berg-chokolade, fyldt med klassiske smagsvarianter som f.eks. Cointreau, Famous Grouse, Likør 43, Galliano og Guinness.

Find julekalenderen hos Coolstuff

 

Baileys XL Julekalender 2023

Er modtageren helt vild med Baileys? Så er denne Baileys julekalender lige sagen. I kalenderens låger gemmer der sig udsøgt mælkechokoladetrøffel med mild og cremet Baileys-fyld. Her er der både trøffelkugler med Original Irish Cream, hvor fyldet har fået smag af den klassiske irske likør, og Salted Caramel, hvor likørsmagen blandes med sød karamel og et nip havsalt.

Find julekalenderen hos Coolstuff

julekalender lakrids pakkekalender med lakrids 2023 alletidersgave , lakrids julekalender 2023, lakrids pakkekalender 2023, lakrids adventskalender 2023, johan bülow julekalender 2023, johan bülow pakkekalender 2023, johan bülow adventskalender 2023, julekalender til voksne, alletiders gave, juleliv, julegaver til alle, gaveinspiration, julekalender til voksne 2023, pakkekalender til voksne 2023, voksen julekalender 2023, voksen pakkekalender 2023, voksen adventskalender 2023, johan bülow luksus julekalender, johan bülow luksus pakkekalender, Lakrids julekalender - Lakridsfabrikken i Ramlösa Julekalender, lakrids julekalender 2023, lakrids pakkekalender 2023, lakrids adventskalender 2023, julekalender til ham 2023, julekalender til hende 2023, julekalender til teenager 2023, julekalender til voksen 2023, lakritsfabriken julekalender 2023, årets julekalender 2023

Almuegaarden – Julekalender med lakridsbolcher

En julekalender der falder i smag hos de fleste lakridselskere – 24 dage med blandede lakridsbolcher fra Almuegaardens Bolchekogeri. 

Find julekalenderen hos Kun det bedste

Almuegaarden – Julekalender med blandede bolcher

Den perfekte julekalender til gavemodtageren der sætter pris på et godt bolche. Julekalenderen er dekorativt udformet, nærmest som et bolche. Med denne skønne julekalender fra Almuegaarden, får du 24 dage med lækre sprøde bolcher, der indeholder lidt for enhver smag.

Find julekalenderen hos Kun det bedste

Personlig julekalender med foto

Forkæl modtageren med en personlig julekalender til voksne med chokolade. Du kan tilpasse julekalenderen med din helt egen tekst, navn og/eller foto. Overrask dine venner, familie eller kolleger med denne sjove juleoverraskelse. Vælg selv julekalenderen skal være med Milka eller Toblerone.

Lav din personlige julekalender hos Yoursurprise

Med en julekalender fra Nordthy bliver hver dag lidt sødere, da du bag de 24 låger får et lækkert stykke slik! Julekalenderen er sammensat med nogle af de mest populære slikstykker fra Nordthy, som både børn og voksne vil elske at sætte tænderne i.

Find julekalenderen hos Med24

Nordthy Slik Julekalender 2023

Julekalender fyldt med slikstykker fra Nordthy. Med en julekalender fra Nordthy bliver hver dag lidt sødere, da du bag de 24 låger får en pose med slik. Julekalenderen er sammensat med nogle af de mest populære slikstykker fra Nordthy, som både børn og voksne vil elske at sætte tænderne i.

Find julekalenderen hos Med24

Nordthy Finest Selection Julekalender

Nordthy Finest Selection Julekalender består af eksklusive, specialudvalgte lækkerier heriblandt fyldte chokolader & marcipan, lakridskugler & chokolademandler, fransk nougat & fudge.

Find den hos Med24

Nordthy Sukkerfri Slik Julekalender

Northy har et bredt sortiment af sukkerfrit slik, her i kalenderen får du et blandet udvalg med både vingummi, skumslik og lakridser, du får en lille pose hver dag.

Find den hos Med24

 

Magasin Chokolade – Chokolade julekalender

Chokoladeæske med 24 låger, som gemmer på lækre dessertchokolader fra Magasin. Udover den lækre chokolade gemmer æsken på et juleeventyret “Rystekuglen”.

Find den hos Magasin

Chokolade julekalender Bog – Lauenstein

Med denne luksuriøse chokoladejulekalender fra Lauenstein vil hver dag indtil juleaften føles ekstra luksuriøs. Julekalenderen ligner (og åbner som!) en bog.

Find den hos Coolstuff

Chokolade julekalender Te – Lauenstein

Denne chokoladejulekalender fra tyske Lauenstein er fyldt med hvid chokolade og mælkechokolade tilsmagt med forskellige tesmage.

Find den hos Coolstuff

Økologisk chokoladejulekalender – Malmø Chokoladefabrik

Denne chokoladejulekalender indeholder økologisk mælkechokolade og hvid chokolade med forskellige smagsvarianter. 13 forskellige smagsvarianter at pifte hver dag op indtil juleaften med!

Find den hos Coolstuff

 

Polkagris Bolchejulekalender

Nyd klassiske svenske smagsoplevelser denne jul og tæl ned til juleaften med denne store, dejlige kalender fyldt med polkagrise og polkaslikkepinde.

Find den hos Coolstuff

Chokoladejulekalender Winter Cubes – Lauenstein

Dette er virkelig en chokoladejulekalender ud over det sædvanlige! Når kalenderen folder sig ud, dukker 24 æsker fyldt med luksuriøse fyldte chokolader op. Pralinerne går i en lidt mere voksen retning med smagsvarianter som æggelikør, mandellikør, nougat og vanilje.

Find den hos Coolstuff

Simply Christmas Calendar for Chocolate Lovers

Denne fine (og lange!) chokoladejulekalender består af i alt 30 stykker god chokolade til at nyde, i i alt 13 forskellige smagsvarianter.

Find den hos Coolstuff

Chokoladejulekalender Hus – Lauenstein

En hyggelig julekalender formet som et hus. Bag hver låge i dette charmerende hus gemmer sig en god fyldt chokolade eller chokoladetrøffel i forskellige former og smagsvarianter.

Find julekalenderen hos Coolstuff

 

After Eight Julekalender

Med 24 stk. af klassikeren After Eight ved du, at gavemodtageren får sin daglige dosis af helt perfekt afbalancerede mintchokolader hver dag indtil jul. Den perfekte julekalender til ham/hende der elsker After Eight chokolade.

Find den hos Coolstuff

 

S-mærke Slikjulekalender

Coolstuffs eksklusive slik-julekalender med S-mærke vil helt sikkert lyse op i dine decembermorgener, og alle vi slikmunde kan nu tælle ned til juleaften i selskab med disse sure, søde og salte klassikere! ​Julekalenderen indeholder cirka 1,8 kg slik.

Find julekalenderen hos Coolstuff

Reese´s julekalender 2023

Er du eller gavemodtageren helt vild med chokolade fra Reese´s? Så er denne julekalender lige sagen. Kalenderen er fyldt med Mini Peanut Butter Cups i mælkechokolade, hvid chokolade og mørk chokolade.

Find den hos Coolstuff

Mars Celebrations Julekalender

Gør nedtællingen til jul ekstra god med denne julekalender, der indeholder en lækker chokoladeblanding bestående af Mars, Snickers, Bounty, Milkyway, Maltesers, Galaxy og Twix.

Find julekalenderen hos Coolstuff

Maltesers Julekalender

Her har du 24 låger med knasende chokolade overraskelser, der vil gøre din nedtælling til juleaften endnu mere behagelig og magisk.

Find den hos Coolstuff

Cocoture Julekalenderhus

Julekalenderen består af masser af gode ting som chokolade i forskellige designs og smagsvarianter, lakrids, marcipan, fransk nougat, vingummi og masser af andet godt. Perfekt juleskalender for hele familien at dele. Eller til personen der fortjener noget ekstra forkælelse i december.

Find den hos Coolstuff

Famous Grouse XL Julekalender

Fyldt med milde chokoladetrøfler smagt til med den skotske klassiker Famous Grouse, er denne velsmagende julekalender en sikker gave til whiskykenderen, der skal kvikkes op i decembermørket.

Find den hos Coolstuff

Monty Bojangles Vegansk julekalender

Den veganske chokoladekalender fra britiske Monty Bojangles indeholder uimodståeligt lækre og kakaoovertrukne chokoladetrøfler i tre forskellige smagsvarianter.

Find den hos Coolstuff

Julekalender med chokoladetrøfler, Monty Bojangles

Hemmelige opskrifter, der dateres helt tilbage til 1934, ligger bag de skønneste bløde chokoladetrøfler fra Engelske Monty Bojangles. Hele december bliver du ført igennem de lækre varianter med bl.a. appelsin, nødder, saltede popcorn, pistacie, kagestykker – og så selvfølgelig den helt klassiske chokoladetrøfler. 

Find den hos Delikatessehuset

Venchi Classic chokolade julekalender 2023

Forkæl en du ved der er særligt glad for chokolade. Gør nedtællingen ekstra god med denne chokoladejulekalender fra Venchi. Julekalenderen indeholder 25 låger med lækker italiensk chokolade.

Find den hos Coolstuff

Venchi luksus chokolade julekalender

lækker og glutenfri, det er præcis, hvad de fyldte chokolader i denne luksuschokoladekalender fra Venchi er. Kalenderen har et flot design med 25 søde små æsker og i hver æske er der en fyldt chokolade.

Find julekalenderen hos Coolstuff

Lindt Excellence Julekalender

Nyd et luksuriøst stykke chokolade hver dag indtil juleaften med denne fine julekalender. Bag hver låge gemmer sig et utrolig godt stykke chokolade fra Lindt Excellence.

Find den hos Coolstuff

Lindt Lindor Julekalender

Denne utrolige julekalender giver enhver chokoladeelsker mulighed for at nyde et vidunderligt øjeblik med Lindor fyldte chokolader fra Lindt, hver dag indtil jul.

Find den hos Coolstuff

After Eight Julekalender

Forkæl dig selv eller end du holder af med denne julekalender. After Eight-julekalenderen består af 24 låger, hvor den klassiske After Eight-kombination af chokolade og mint er gemt. 

Find den hos Coolstuff

Personlig Chokolade julekalender med dine egne billeder

Forkæl en du holder af med en personlig chokolade julekalender. Bag hver låge gemmer sig et stykke belgisk chokolade af fineste kvalitet med et foto på. Lige så personligt som det er godt.

Find julekalenderen hos Coolstuff

Toms Julefabrik Julekalender

Julekalenderen for dem, der elsker slik! Kalenderens 24 låger indeholder slik, chokolade, slikkepinde og æsker. En julekalender der gør nedtællingen til jul meget hyggeligere.

Find julekalenderen hos Coolstuff

Anthon Berg Marcipan julekalender

Marcipankalenderen fra Anthon Berg er fyldt med velsmagende marcipan dækket af lækker chokolade, der gør nedtællingen til juleaften til en lækker fornøjelse.

Find den hos Coolstuff

KitKat Julekalender

Nyd lækker KitKat-chokolade hver dag indtil jul. Julekalenderen indeholder forskellige chokoladefigurer, der lysner decemberdagene op. Absolut den bedste måde at tælle ned til jul for en chokoladeelsker!

Find den hos Coolstuff

Ferrero Collection Julekalender

Ferrero Collection-kalenderen er den ultimative måde at tælle ned til jul på – og vi tør godt udnævne den til den perfekte julekalender til voksne!

Find julekalenderen hos Coolstuff

julekalender med slik 2022, adventskalender med slik 2022, pakkekalender med slik 2022, slik julekalender for børn 2022, slik julekalender for voksne 2022, julekalender med luksus chokolade 2022, julekalender med popcorn 2022, julekalender med lakrids 2022, julekalender med karameller 2022, julekalender med vingummi 2022, julekalender til voksne 2022, julekalender til mænd 2022, julekalender til kvinder 2022, julekalender til børn 2022, julekalender til teenager 2022, vegansk julekalender 2022, økologisk julekalender 2022

Tony’s Chocolonely Chokoladekalender

Bag hver af de 24 åger er der et lille stykke Tony’s lavet af lækker belgisk chokolade, der er fremstillet af kakaosmør fra Elfenbenskysten og Ghana.

Find julekalenderen hos Coolstuff

Xocolatl – Vinterland Chokoladejulekalender til deling

Lækker julekalender der er egnet både til deling og til personen der bare trænger til ekstra forkælelse.  I kalenderen finder du blandt andet chokolade med karamelfyldning, ganache og nougat.

Find julekalenderen hos Kun det bedste

Cocoture – Trekantet Julekalender med chokolade

Kender du en der trænger til lidt ekstra forkælelse? Så er denne julekalender lige sagen. Julekalenderen indeholder chokolade med pistacie, karamelcrunch og havsalt, hvid cookiedough, lakrids og hindbær plus mange flere. 

Find julekalenderen hos Kun det bedste

Spice by Spice – Julekalender for to- Chokolade/lakrids

Er gavemodtageren både vild med chokolade og lakrids? I kalenderen finder du lakridskugler med chokolade overtræk i seks forskellige varianter. 

Find julekalenderen hos Kun det bedste

Wally and Whiz – Dele Julekalender

Lækker julekalender fyldt med gourmet vingummi – så bliver det ikke bedre.  Denne udgave af Wally & Whiz’ julekalender er fyldt med små poser med vingummi (2 i hver skuffe), i alt 550g vegansk gourmet vingummi. I år byder Wally and Whiz på 12 spændende smagsvarianter, som kun kan findes deres julekalendre!

Find julekalenderen hos Kun det bedste

Sv. Michelsen – Julekalenderhus med Chokolade

Gør julemåneden lidt hyggeligere for en du holder af med denne julekalender. En skøn kalender med fyldte chokolader, der helt sikkert vil forsøde din juletid.  Julekalender er uden gluten og alkohol. 

Find julekalenderen hos Kun det bedste

Xocolatl – Danmarks kalenderen – Julekalender til deling

En flot og dekorativ julekalender fyldt med lækker chokolade. Foruden Xocolatls egne lækre produkter, indeholder kalenderen også mange andre spændende produkter fra blandt andet Hattesens konfektfabrik, Sweetkynd vingummi og Almuegaarden bolcher, samt meget andet.

Find julekalenderen hos Kun det bedste

Xocolatl – Vinterland Grøn – Julekalender med Chokolade

Elegant julekalender fra Xocolatl fyldt med det lækreste chokolade, der gør nedtællingen til juleaften meget sjovere.  Julekalenderen er med 24 stykker fyldte chokolader.

Find julekalenderen hos Kun det bedste

Nødde julekalender

Bag hver låge gemmer der sig en lille pose med nødder, nøje udvalgt for deres lækre smag og lækre knas. Fra ristede hasselnødder til brændte mandler, saltede cashewnødder, valnødder, honningristede peanuts og meget mere, vil hver dag bringe en ny smagsoplevelse.

Find den hos Kalendergaver

Simply Chocolate – Chokolade Julekalender, Blå

Højt på vores ønskeseddel, står denne lækre julekalender. Simply Chocolates humoristiske julekalender med solide chokoladestykker og chokoladebarer. Julekalenderen indeholder velkendte klassikere som julefavoritten “Santa’s Favorite” og klassikerne “Grainy Sue” & “Dark Marci”, samt nye spændende varianter: Minty Cindy, Cookie Joe og Grainy Billy.

Find julekalenderen hos Kun det bedste

Aalborg Chokoladen – Julekalender uden tilsat sukker

På jagt efter en julekalender uden tilsat sukker? Så er denne lige sagen. Der kan være flere grunde til at vælge en julekalender uden tilsat sukker, derfor har Aalborg Chokoladen lavet denne flotte julekalender med 24 låger, hvori der gemmer sig 24 stykker velsmagende chokolade uden tilsat sukker.

Find julekalenderen hos Kun det bedste

Simply Chocolate – Mega Luksus Julekalender

En god kalender til at dele et par stykker, eller den ultimative kalender til dem med en ekstra sød tand. Vi lover at du ikke går sukkerkold i december med Simply Chocolates MEGA kalender. Kalenderen indeholder hele 1340g chokolade og mandler.

Find julekalenderen hos Kun det bedste

Karamelleriet julekalender 2023

Lækker julekalender fyldt med karameller.  Hver låge inderholder 2 karameller, så du kan dele med din bedre halvdel – eller have en ekstra god julehverdag. Alle karamellerne er håndlavede.

Find julekalenderen hos Kun det bedste

anker chokolade delevenlig julakalender anker chokolade julekalender 2022 julekalender til bedsteforældre

Anker Chokolade – økologisk delevenlig julekalender

Lækker julekalender fyldt med chokolade, som med fordel kan deles. Chokoladen er økologisk og med mange spændende smagsvarianter.Den er fyldt til randen med hele 2 stk fyldt chokolade bag hver låge.

Find julekalenderen hos Kun det bedste

julekalender med luksus chokolade 2021, pakkekalender med luksus chokolade, adventskalender med luksus chokolade, summerbird julekalender 2021, simply chocolate julekalender 2021, special edition julekalender 2021, marcipan julekalender 2021, julekalender med marcipan, julekalender med fyldt chokolade, julekalender med mørk chokolade, pr chokolade julekalender, retro julekalender, julekalender til børn, julekalender til voksne 2021, julekalender til teenager 2021, julekalender til bedsteforældre 2021, julekalender til mænd 2021, julekalender til kvinder 2021, årets julekalender 2021, voksen julekalender 2021, julekalender med kvalitets chokolade, alletiders gave, gave inspiration

Valrhona chokolade julekalender

Forkæl dig selv eller en du holder af med denne lækre chokolade julekalender. Nyd 23 carréer i både lys og mørk chokolade, og en større overraskelse bag den 24. låge.

Find julekalenderen hos Kun det bedste

julekalendere til bedsteforældre, pakkekalender til bedsteforældre, julekalender til mormor 2021, pakkekalender til mormor 2021, julekalender til farmor 2021, pakkekalender til farmor 2021, julekalender til morfar 2021, pakkekalender til morfar 2021, julekalender til farfar 2021, pakkekalender til farfar 2021, julekalender til ham 2021, julekalender til mænd 2021, pakkekalender til kvinder 2021, julekalender til kvinder 2021, årets julekalendere 2021, julekalender med chokolade 2021, gourmet julekalender 2021, julekalender med lakrids 2021, julekalender med alkohol 2021, julekalender med te 2021

Sønderjysk Julekalender

En rigtig hyggelig julekalender fyldt med 24 overraskelser – oplagt til deling. 24 dage med søde sager og kaffe fra det sønderjyske. Indeholder blandt andet snolder, chokolade, honningkager og kaffe – alt sammen fra Sønderjylland. 

Find julekalenderen hos Kun det bedste

julekalender med slik 2021, adventskalender med slik 2021, pakkekalender med slik 2021, slik julekalender for børn 2021, slik julekalender for voksne 2021, julekalender med luksus chokolade 2021, julekalender med popcorn 2021, julekalender med lakrids 2021, julekalender med karameller 2021, julekalender med vingummi 2021, julekalender til voksne 2021, julekalender til mænd 2021, julekalender til kvinder 2021, julekalender til børn 2021, julekalender til teenager 2021, vegansk julekalender 2021, økologisk julekalender 2021

Kun Det Bedste – Julekalender med Søde Sager (For 2)

Lækker julekalender fra Kun det bedste fyldt med søde sager og oplagt til at dele. Kalenderen indeholder blandt andet mærker som Summerbird Organic, Karamel Kompagniet, Wally & Whiz Gourmet Vingummi, Bagsværd Lakrids, Bülow Lakrids, The Mallows og mange flere spændende lækkerier!

Find julekalenderen hos Kun det bedste

The Mallows – Fyldte Mallows Julekalender

En af årets lækreste julekalendere er helt sikkert denne fra The Mallows. Kalenderen indeholder 24 skumfiduser med chokolade og karamel, som vil kunne mætte selv den største slikmund. 

Find julekalenderen hos Kun det bedste

Xocolatl – The Family Calendar

Endelig en julekalender der kan nydes og deles af hele familien. Kalenderen indeholder 24 fine huse, som eventuelt kan bruges til leg efterfølgende  – og passer man godt på dem, kan kalenderen også genbruges til næste år. 

Find julekalenderen hos Kun det bedste

delbar økologisk julekalender 2022 Xocolatl pakkekalender adventskalender med økologisk chokolade

Xocolatl – Økologisk Chokolade Julekalender for 2

Lækker julekalender fra Xocolatl fyldt med smagfuld økologisk chokolade. Julekalenderen kan med fordel deles af 2. Kalenderen indeholder en “pakke” pr. dag med min. 2 lækkerier bag hver låge. Kalenderen indeholder blandt andet fyldte chokolader og smørbløde karameller – alt sammen økologisk.

Find julekalenderen hos Kun det bedste

 

Personlig chokolade julekalender med Toblerone

Forkæl en du holder af med en hyggelig personlig pakkekalender fyldt med lækker Toblerone. Du kan selv gøre forsiden personlig ved at tilføje et billede og/eller navn eller tekst. Din personlige Toblerone julekalender er fyldt med 24 stykker lækker chokolade i tre forskellige smagsvarianter.

Lav din personlige kalender hos Yoursurprise

Chokolade Julekalender – Happy Moments Kinder chokolade

Du kan personliggøre chokoladejulekalenderen med eget billede og/eller navn. Sådan kan du lave den fedeste overraskelse til familie og venner eller til dig selv så du kan tælle ned til “the most wonderful time of the year”!

Lav din kalender hos Yoursurprise

Chokolade Julekalender – Milka

Din personlige chokoladekalender er fyldt med 24 stk. lækre Milka-chokolader i forskellige smagsvarianter. Det er nemt at lave din egen personlige chokolade julekalender. Du skal blot tilføje et billede og/eller navn til et af de herlige juledesigns, eller du kan være kreativ og uploade dit eget design.

Design din kalender hos Yoursurprise

Personlig julekalender med Ferrero chokolade

Forsød ventetiden til juleaften med en uimodståelig chokoladejulekalender, der er fyldt med de lækreste Ferrero chokolader. Sæt selv dit personlig præg på julekalenderen med dit eget billede.

Find julekalenderen hos CEWE

Julekalender med billede, fyldt med kinder® chokolade

Chokolade-lækkerier i hele 24 dage: Udenpå julekalenderen er dit billede trykt i et silkemat-look, og indvendigt finder du søde sager fra kinder®. Fås i A4- og XXL-format. Personlig gør julekalenderen med dit yndlingsbillede.

Find julekalenderen hos CEWE

XXL Foto julekalender med chokolade

Forsød ventetiden til juleaften med en uimodståelig chokoladejulekalender, der er fyldt med de lækreste Ferrero chokolader. Denne julekalender er i XXL-format. Personliggør julekalenderen med dit eget billede.

Find julekalenderen hos CEWE

Fyld selv-julekalender

Du bestemmer helt selv, hvad der skal være bag lågerne i denne julekalender. Vælg små gaver, som du ved, modtageren vil elske! Kreativ julekalender, som du selv fylder med indhold. Design med dit eget billede.

Design julekalenderen hos CEWE

Julekalender med billede XXL, fyldt med Tony’s Chocolonely

Miljøvenlig fairtrade-julekalender med dit eget billede og en masse lækre Tony’s-chokolader. Design julekalenderens forside med dit eget billede – mulighed for valgfri designskabelon. Fyldt med 27 lækre Tony’s Chocolonely-chokolader i 10 forskellige varianter.

Lav din julekalender her hos Cewe

 

Listen med slik julekalendere 2023 opdateres løbende…

SE OGSÅ: Julekalender til voksne – stor guide

SE OGSÅ: Julekalender til børn – drenge og piger

Indlægget Julekalender med slik 2023 indeholder reklamelinks til troværdige danske webshops

error: Content is protected !!