Julekalender med slik 2021 – til børn og voksne

julekalender med slik 2021, adventskalender med slik 2021, pakkekalender med slik 2021, slik julekalender for børn 2021, slik julekalender for voksne 2021, julekalender med luksus chokolade 2021, julekalender med popcorn 2021, julekalender med lakrids 2021, julekalender med karameller 2021, julekalender med vingummi 2021, julekalender til voksne 2021, julekalender til mænd 2021, julekalender til kvinder 2021, julekalender til børn 2021, julekalender til teenager 2021, vegansk julekalender 2021, økologisk julekalender 2021
ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Kender du en der vild slik og som fortjener en ekstra forkælelse op til jul, så forkæl ham/hende med en julekalender med slik.

Med en julekalender med slik 2021 bliver julemåneden en tand mere hyggelig.

Hos Alletiders Gave bestræber vi os hvert år på at finde de mange julekalendere der er på markedet. Vi husker selv da vi var små, hvordan udvalget var noget sølle de fleste steder, omvendt kendte vi ikke til bedre. Den gang var det normalt at man fik en julekalender fra supermarkedet med mælkechokoladen. Selv om denne type julekalendere stadig forhandles, så er konkurrencen blevet større. Idag kan man få julekalendere til hele familien enten med legetøj, nye historier hver dag, makeup, luksus chokolade, te, kaffe, alkohol mm.

Julekalender med slik 2021 er den perfekte julekalender til ham eller hende med den søde tand. Med en julekalender med slik, får hun/han en slik julekalender helt for sig selv, hvor der bag hver låge gemmer sig en ny lækker overraskelse.

Julekalendere med slik 2021

Vegansk Gurli Gris julekalender til børn

Peppa pig -julekalenderen indeholder naturlige alternativer til slik og fungerer som en sund snack. 24 kasser fyldt med tørret frugt, hvor den ene side af kassen er et hukommelsesspil, og den anden side er et 24-delt puslespil!

Find julekalenderen hos KidsDreamstore

Økoladen julekalender med økologisk mælkechokolade 40%

Lækker julekalender fra Økoladen med mælkechokolade. For hver solgt julekalender donerer Økoladen 5 kr til Plant et Træ, som siden 1988 har plantet over 1,5 miillioner træer i Danmark, til gavn for fremtiden.

Find julekalenderen hos Ren Velvære

Økologisk chokolade julekalender til børn

Forkæl barnet med en lækker chokolade julekalender fyldt med økologisk julekalender, en julekalender du kan give med bedre samvittighed. Julekalender med økologiske chokolader fra franske chokolade connoisseur Saveurs & Nature. Julekalender kan nydes af både børn og voksne.

Find julekalenderen hos Ren Velvære shop

Aalborg Chokoladen – Børne chokolade julekalender 2021

Julekalender til børn fra Aalborg Chokoladen fyldt med lækker chokolade. Julekalenderen er fyldt med 24 stykker børnevenlige chokolader. En hyggelige julekalender der gør december måned lidt sødere.

Find julekalenderen hos Kun det bedste

 

Økoladen 72% mørk chokolade julekalender 2021

Giv en julekalender med bedre samvittighed, både overfor barnet og naturen. For hver solgt julekalender donerer Økoladen 5 kr til Plant et Træ, som siden 1988 har plantet over 1,5 miillioner træer i Danmark, til gavn for fremtiden.

Find julekalenderen hos Ren velvære

Look-O-Look Julekalender Slik

Denne julekalender er fyldt med flere forskellige slags Look-O-Look-slik og har i alt 24 låger. Åbn en låge hver dag mellem 1-24 december – her bliver tålmodigheden sat på prøve!  Kalenderen fås i to forskellige varianter og sælges assorteret, så det bliver en overraskelse, hvilken af de to, du får.

Find julekalenderen hos Partyking

Hultén slik julekalender 2021

Denne julekalender er fyldt med børnenes favoritter: Plopp, Kikschokolade, juleskum, Mentos og masser af andre slags lækkert slik. Kalenderen har 24 låger, som du kan åbne hver dag mellem 1. – 24. december. Giv den i gave eller behold det hele for dig selv! 

Find den hos Partyking

Personlig julekalender med foto

Forkæl modtageren med en personlig julekalender til voksne med chokolade. Du kan tilpasse julekalenderen med din helt egen tekst, navn og/eller foto. Overrask dine venner, familie eller kolleger med denne sjove juleoverraskelse. Vælg selv julekalenderen skal være med Milka eller Toblerone.

Lav din personlige julekalender hos Yoursurprise

Nordthy Julekalender med lakridskugler 2021

Den perfekte julekalender til slikmunden, der elsker lakrids. Bag lågerne i denne julekalender gemmer sig klassiske, unikke og helt nye lakridskugler. Hver låge byder på 2 skønne lakridskugler, mens du får en ekstra julegave d. 24. december.

Find julekalenderen hos Med24

Rød Lakridseriet julekalender for 2

Denne julekalender fra Lakridseriet er fyldt med lakrids, vingummi og karameller med forskellige smage fra Lakridseriet. Der er til to personer under hver låge.

Find julekalenderen hos Design & Handelshuset

Guld Lakridseriet julekalender med slik

Forkæl en du holder af eller forkæl dig selv. Kalenderen byder på vingummi og lakrids med chokolade og lakridspulver/hindbærpulver, samt lakrids karameller og mandler med chokolade og lakrids.

Find julekalenderen hos Design & Handelshuset eller Find den hos Winefamly

Lakridseriet’s Julekalender 2021 i sort.

Kalenderen byder på vingummi og lakrids med chokolade og lakridspulver/hindbærpulver, samt lakrids karameller og mandler med chokolade og lakrids.

Find julekalenderen hos Winefamly

Marabou Oreo Chokoladekalender

Hvad ville december være uden en fantastisk julekalender proppet med lækker chokolade og søde sager? Utrolig kedelig, er vi overbevist om! Bag disse låger finder du småkager og chokolade fra fremragende Oreo. Julen kan næsten ikke blive meget bedre! 

Find julekalender hos Partyking

Økologisk chokolade Julekalender m. ganache & praline

Forsød de hyggelige stunder med de lækreste limited edition økologiske chokolader fra franske chokolade connoisseur Saveurs & Nature. Der er noget for både voksne, børn og dig der er vild med chokolade. Find din favorit blandt de 6 varianter.

Find julekalenderen hos Helsam

Cocuture julekalenderhus 2021

Stor og flot luksus julekalender med lækkert fyld i skufferne, som består af et miks af chokolader og lækkerier fra Pr. Chokolade. Der er til to personer i denne julekalender. Julekalenderen kalenderhus er fremstillet i massiv pap og kan genopfyldes år efter år.

Find julekalenderen hos Design & Handelshuset eller Find den hos Winefamly

Cocuture julekalender med slik 2021

Kender du en der trænger til lidt ekstra forkælelse i december? Denne julekalender byder på de lækreste, fyldte chokoladekugler i -hvid, fløde og mørk chokolade med hele 20 forskellige fyldninger!

Find den hos Winefamly

Skipper’s Pipe Julekalender

Hvis du er en sand lakridselsker, har du med garanti flere barndomsminder om at sidde med en Skipper’s Pipe i munden og føle dig som det sejeste barn i verden. Med denne skønne julekalender kan du nu i stedet føle dig som den sejeste voksne i verden hele 24 dage i træk! 

Find den hos Coolstuff

 

Julekalender under 100 kr til børn og voksne, julekalender under 100 kroner, pakkekalender under 100 kroner, billige julekalendere til børn, billige julekalender til voksne, billige julekalender til drenge, billige julekalendere til piger, billige julekalendere til mænd, billige julekalendere til teenager, billige julekalendere til kvinder, årets julekalendere 2021, voksen julekalender 2021, julekalender med slik 2021

Mars julekalender

Er modtageren eller du selv helt vild med Mars chokolade? Så er denne julekalender som indeholder produkter fra Mars serien det perfekte valg.

Find julekalenderen hos Slikworld

Dumle julekalender 2021

Luk op for 24 lækre låger og find frem til noget af dumles mest fantastiske produkter igennem tiden. Du kan blandt andet finde den originale dumle, dumle snack, dumle lakrids og flere til.

Find julekalenderen hos Slikworld

Kinder Maxi Mix Julekalender

Kinder chokolade er et stort hit hos alle børn. Denne Kinder Maxi Mix indeholder lækre chokolader fra Kinder af. I julekalenderen er der 2 x Kinderæg, 6 x Maxi bar, 2 x Kinder Country bar, 6×2 Kinder bons, 8 x kinder julefigurer. 

Find julekalenderen hos Slikworld

Haribo julekalender 2021

Luk op for noget godt – luk op for Haribo. Julekalender fyldt med 24 overraskelser fra Haribo – en julekalender der helt sikkert vil falde i smag hos slikmunden.

Find julekalenderen hos Slikworld eller Find den her hos Partyking

Slikworld Julekalender

Bliv overrasket med nyt lækkert slik hver dag indtil juleaften med denne slik julekalender fra Slikworld. I julekalenderen finder du frem til 24 poser mærket med datoer som indeholder alt fra amerikansk slik, engelsk slik, amerikansk chokolade til engelsk chokolade.

Find julekalenderen hos Slikworld

Lakridskalender

Når julen står for døren, og sukkertrangen er stærkere end nogensinde, er der vel intet, der lokker så meget som en proppet slikkalender. 24 spændende låger, der alle gemmer på en eller anden form for lakrids. Det kunne nemt være finsk lakrids, chokoladelakrids eller måske lakridskugler. En perfekt julegave til dig selv eller vedkommende, som ikke kan få nok af god lakrids.

Find julekalenderen hos Partyking

Aalborg Chokoladen – Sukkerfri julekalender

December er en måned, hvor der normalt nydes rigeligt med søde sager. Denne julekalender er uden sukker og kan dermed spises med lidt bedre samvittighed. De fyldte chokolader er lavet på mørk chokolade, primært med forskelligt marcipanfyld.

Find julekalenderen hos Kun det bedste

Aalborg Chokoladen – chokolade julekalender – 2 personer

Årets julekalender til 2 personer fra Aalborg chokoladen kommer i en flot hvid indpakning med julemotiver og en klap som beskytter lågerne. Julekalenderen er fyldt med 48 stykker lækre blandet chokolader.

Find den hos Kun det bedste

Magasin Chokolade – Træ Julekalender

Forkæl dig selv eller en du holder af med denne lækre julekalender i træ fyldt med lækker chokolade. en nostalgi – exceptionel træ julekalender som miniaturemodel af Magasin anno 1933. 24 delikate trøfler i 8 lækre varianter. Hver skuffe indeholder en særlig udvalgt chokoladeoverraskelse fra Magasin chokolade, som gør december til noget ganske særligt. Lyset kan slåes til og fra efter eget ønske.

Find julekalenderen hos Kun det bedste

Aalborg Chokoladen – Luksus chokolade julekalender

Julekalender fyldt med lækker luksus chokolade. Julekalenderen er fyldt med 24 stykker lækre blandet chokolader – mums. Du kan vælge at forkæle dig selv eller en du holder af med lækker chokolade i dagen op til jul.

Find julekalenderen hos Kun det bedste

Malmö Chokladfabrik økologisk chokolade julekalender

De fleste sætter pris på et godt stykke chokolade. I denne julekalender fra Malmö Chokladfabrik får gavemodtageren hele 24 skønne chokolade overraskelser. Vi tør godt garantere at december måned bliver lidt hyggeligere i år.

Find den hos Noru

Niederegger Vinterklassiker Marcipanjulekalender

Få søde sager er lige så forbundet med julen som marcipan, og denne luksuriøse marcipanjulekalender fra Niederegger er den ultimative måde at tælle ned til juleaften på! Kalenderen indeholder chokoladeovertrukken marcipan i seks forskellige smage, herunder appelsin, mørk chokolade og espresso.

Find den hos Coolstuff

 

Lækker julekalender fra Nordthy både for børn og voksne. Bag hver låge gemmer sig spiselige overraskelser i form af f.eks. Müslibars, frugtbarer, kager og chokolade. Den perfekte julekalender for enhver slikmund. 

Find julekalenderen hos Med24

The Mallows – Skumfidus Julekalender 2021

Lækker julekalender med skumfiduser fra The Mallows. Julekalenderen indeholder lækre skumfiduser bag hver låge, som gør julemåneden lidt sjovere. Den perfekte julekalender til gavemodtageren der ikke kan få nok skumfiduser.

Find julekalenderen hos Kun det bedste

Popcorn Shed Popcorn Julekalender

Hvad mener du om popcorn som Berry-licious med smag af hindbær og mørk chokolade, Pecan Pie med sød karamelsmag og ristede nødder eller måske klassisk Butterscotch med karamel og havssalt? Popcorn-kalenderen fra britiske Popcorn Shed indeholder kun naturlige ingredienser og er en perfekt julekalender til voksne.

Find julekalenderen hos Coolstuff

Candy Kittens Gourmet Vingummi Julekalender

Forkæl gavemodtageren eller dig selv med denne veganske julekalender med skønne syrlige veganske vingummier fra Candy Kittens. Julekalenderen er for hele familien og hver dag gemmer der sig en ny lækker vegansk vingummi formet som et kattehoved. 

Find julekalenderen hos Noru

Lakrids by Bülow julekalender 2021

Årets julekalender fra Johan Bülow indeholder den flere nye varianter, du aldrig har set før. Få en eksklusiv julekalender med en lækre lakrids oplevelser til hele december. Der kræses virkelig for dine smagsløg i denne eftertragtede julekalender, og derfor er det også heldigt at der er 2 stykker bag hver låge. Gå ombord i en verden af lækker lakrids – sød lakrids, salt lakrids, hård lakrids, blød lakrids & selvfølgelig en masse lakrids med chokolade. Her er noget for enhver lakrids-fan.

Find julekalenderen hos Kun det bedste eller Find den hos Delikatessehuset

Jelly Belly Jelly Beans Julekalender

Er modtageren vild med Jelly Beans? Bag hver låge gemmer der sig en ny smag på slikbønnerne, og her flokkes klassiske Jelly Beans-smage med julede og sæsonbetonede smage. Tør du prøve denne julekalender?

Find julekalenderen hos Coolstuff

Sv. Michelsen – Lakrids Julekalender 2021

Sv. Michelsen har lavet en julekalender med deres populære lakridsdragéer. Bag hver låge er der 2 lakridsdragéer. Her både klassiske udgaver og mere moderne kombinationer. En skøn julekalender til dem som elsker lakrids.

Find den hos Kun det bedste

Lakritsfabriken – Lakrids julekalender

Denne julekalender byder hver dag på ca. 30g lakrids. Der er alt fra hårde lakridspastiller til søde, bløde lakridser. Der er også lakridsmandler, lakridskarameller, lakridskugler, dragéer og meget mere. Hver skuffe i kalenderen indeholder en pose med lakridser i. Julekalenderen kan sagtens deles ellers er den oplagt til en der ikke kan få nok af lakrids.

Find den hos Kun det bedste

Lakritsfabriken – Luksus julekalender med chokoladeovertrukne lakridskugler 

Den ultimative julekalender til lakridselskeren der indeholder 24 forskellige lakridskugler med chokolade overtræk. Her vil både være varianter man kender, men man bliver også præsenteret for nye smagskombinationer.

Find den hos Kun det bedste

Kun Det Bedste – Julekalender med Søde Sager

Lækker julekalender fyldt med blandt andet chokolade, lakrids, vingummi, karameller fra kendte mærker som Summerbird Organic, Karamel Kompagniet, Friis Holm Chokolade, Wally & Whiz Gourmet Vingummi, Bagsværd Lakrids osv. Den lækreste julekalender til en du holder af eller dig selv.

Find julekalenderen hos Kun det bedste

Haupt Lakrits – Lakrids Julekalender

Lækker julekalender fra Haupt Lakrits fyld med alverdens lækkert lakrids. Bag lågerne er der forskellige typer af lakridsdragéer, med både hvid, lys, mørk og Dulce chokolade osv.

Find julekalenderen hos Kun det bedste

Julekalender med dessertchokolade fra Anker Chokolade 2021

Lækker voksen julekalender fra Anker Chokolade fyldt med lækker dessertchokolade. Anker Chokolade bruger næsten udelukkende økologiske ingredienser. Julekalenderen er fyldt med dessertchokolader med en masse forskellige smagsvarianter. 

Find julekalenderen hos Kun det bedste

Karamelleriets julekalender med gourmet karameller 2021

Julekalender fyldt med de lækreste gourmet karameller. Hver låge inderholder 2 karameller, så den kan bruges til at dele. Alle karamellerne er håndlavede og du finder både bløde og hårde karameller bag lågerne med og uden chokolade. Vælg selv om julekalenderen skal være lilla eller guld.

Find julekalenderen hos Kun det bedste

Anker Chokolade – Par Julekalender 2021

Lækker julekalender fra Anker Chokolade der kan deles af et par, eller giv den til gavemodtageren der trænger til lidt ekstra godt hver dag. I den store julekalender er der hele 520g chokolade fordelt på 48 stykker. Firmaet bag deenne julekalender har desuden fokus på bæredygtighed og økologi, så chokoladen her er med god samvittighed på den front.

Find julekalenderen hos Kun det bedste

Monty Bojangles julekalender med chokoladetrøfler (VEGANSK)

Hemmelige opskrifter, der dateres helt tilbage til 1934, ligger bag de skønneste bløde chokoladetrøfler fra Engelske Monty Bojangles. Hele december bliver du forkælet med de tre lækre veganske varianter Juleaften gemmer sig hele 3 trøfler bag lågen.

Find julekalenderen hos Delikatessehuset  eller Find den hos Kun det bedste

Summerbird – Chokolade Julekalender 2021 – Single

Flot stilren julekalender fra Summerbird fyld med lækkert økologisk chokolade. Bag hver låge gemmer sig 1 stykke chokolade. Kalenderen indeholder både mørk chokolade, mælkechokolade og hvid chokolade – men også Summerbirds helt egen patenterede Amber Chokolade.

Find julekalenderen hos Delikatessehuset eller Find julekalenderen hos Kun det bedste

Summerbird chokolade julekalender 2021 – delejulekalender

Lækker julekalender fra Summerbird fyldt med økologisk chokolade. Bag hver låge gemmer sig 2 stykker chokolade, så der er mulighed for at dele eller lidt ekstra til modtageren der yderst glad for chokolade.

Find julekalenderen hos Delikatessehuset eller Find julekalenderen hos Kun det bedste

Summerbirds Julekalender Chiffoniere 2021

Ikonisk jule-kommode fra Summerbird – fyldt med lækre økologiske chokolademirakler. I det smukke skuffemøbel gemmer sig 48 stykker luksuriøs økologisk dessertchokolade, som kan deles eller spises selv.

Find julekalenderen hos Delikatessehuset eller Find den her hos Kun det bedste

Simply Chocolate – chokolade julekalender 2021

Gør december måned lidt hyggeligere for chokolade-elskeren med denne julekalender fra Simply Chocolate. En julekalender fyldt med chokoladestykker i højeste kvalitett.

Find julekalenderen hos Delikatessehuset

Simply Chocolate – Julekalender

Lækker julekalender til modtageren der værdsætter et godt stykke chokolade. Bag de 24 låger gemmer sig  lækker chokolade fra Simply Chocolate. Som en ekstra kærlighedserklæring til kunderne og den søde juletid, har Simply Chocolate valgt at putte 6 ekstra stykker chokolade i kalenderen.

Find julekalenderen hos Delikatessehuset

Simply Chocolate Chokoladejulekalender for to

Forkæl modtageren med denne julekalender fra Simply Chocolate, hvor der hver dag er nok chokolade til 2 personer. Det er derfor en oplagt julekalender til deling eller til modtageren der er ekstra glad for chokolade.Chokolade bliver jo også kun bedre når man har nogen at dele med.

 Find den her hos Delikatessehuset

Simply Chocolate julekalender 2021

Denne guld kalender er lavet til ægte chocoholikere og er derfor den perfekte gave til dig selv eller en du holder af. Sætter modtageren pris på chokolade af høj kvalitet, så forkæl ham hende med denne lækre julekalender der i alt indeholder 1340 gram. I julekalenderen findes flere af de populære chokoladebarer fra Simply Chocolate samt ny spændende smage.

Find julekalenderen hos Delikatessehuset

Valrhona – Fyldt chokolade julekalender 2021

Lækker julekalender med luksus chokolade fra Valrhona, perfekt til at hygge med på de kolde vinterdage i december. Chokoladerne varierer i mellem mælkechokolade, hvid chokolade og mørk chokolade med fyld af både ganache og praliné.

Find julekalenderen hos Kun det bedste

Xocolatl – Mood Pills chokolade – julekalender

En humørfyldt julekalender fra Xocolatl med 24 fyldte chokoladestykker med spændende smagsvarianter som f.eks. white winter, hazelnut heaven, christmas cookie, salty snack m.m. Julekalenderen er ikke lavet med de traditionelle tal 1-24, derimod vælger man dagens chokolade efter det humør man er i. 

Find julekalenderen hos Kun det bedste

Monty Bojangles – Chokolade Trøffel Julekalender

Denne julekalender står højt på ønskelisten hos mange, også hos os her hos Alletiders Gave. Trøflerne fra Monty Bojangles smelter på tungen og er yderst vanedannende. Den perfekte chokolade julekalender til ham/hende som værdsætter en god chokoladeoplevelse. 

Find julekalenderen hos Kun det bedste

Xocolatl sønderjysk julekalender

Denne julekalender er for 2, så oplagt at forkæle farmor og farfar eller mormor of morfar med. Julekalenderen indeholder; Te fra Carstensen Tehandel, kaffe fra SANS Sønderjylland, lakrids fra Aperci, honningkage og kager fra Brdr. Menighedens bageri og selvfølgelig chokolade fra Xocolatl.

Find julekalenderen hos Kun det bedste

Karamel Kompagniet Julekalender 2021

Julekalender fyldt med karameller, karamelkugler og karamel barer, den perfekte julekalender til ham/hende der ikke kan få nok af karameller. Julekalenderen med håndlavede karameller, har et smukt motiv af Bornholm. 

Find julekalenderen hos Noru

Xocolatl Chokoladejulekalender 2021

Julekalender fra Xocolatl med en ny lækker smagsoplevelser hver dag. Æsken er fyldt med udsøgte fyldte chokolader, og da der ikke er nummererede låger her, vælger du selv, om pralinerne skal nydes én om dagen som en klassisk julekalender eller stilles frem som en æske chokolade ved julens festligheder.

Find julekalenderen hos Coolstuff

Bolcheriet – Julekalender 2021

Flot og stilren bolche julekalender med håndlavede bolcher og karameller fra Bolcheriet. Æskerne indeholder minimum 3 bolcher eller karameller fra Bolcheriet, det er derfor muligt at dele julekalenderen. 

Find julekalenderen hos Kun det bedste

Sv. Michelsen – julekalenderhus med fyldt chokolade

Findes der noget bedre end fyldt chokolade? Forkæl en du holder af med denne lækre julekalender fra Sv. Michelsen med fyldt chokolade. Kalenderhuset indeholder 240g fyldte dessertchokolader af den fineste kvalitet. Alle chokolader gluten- og alkoholfri, så julekalenderen er oplagt til alle aldersgrupper. 

Find julekalenderen hos Kun det bedste

Sv. Michelsen – Luksus julekalenderhus med fyldt chokolade

Kender du også en der ikke kan få nok af chokolade, særligt fyldt chokolade? Så er dette julekalenderhus fra Sv. Michelsen helt perfekt. Kalenderhuset indeholder 270 gram fyldte dessertchokolader af den fineste kvalitet.

Find julekalenderen hos Kun det bedste

Valrhona – Julekalender med luksus chokolade

Valrhona er kendt for deres lækre chokolade. Er gavemodtageren helt vild med Valrhona chokolade, så skal han/hun selvfølgelig forkæles med en Valrhona julekalender fyldt med en masse lækker chokolade.  Julekalenderens 24 låger gemmer på alt fra carrér til pralinéer.

Find julekalenderen hos Kun det bedste

Valrhona – Julekalender m. mørk og lys chokolade

Har modtageren svært ved at vælge mellem lys og mørk chokolade? Med denne julekalender fra Valrhona får han/hun både mørk og lys chokolade at hygge sig med, imens der tælles ned til juleaften.

Find julekalenderen hos Kun det bedste

Friis Holm – Chokolade Julekalender 2021

Smuk og simpel julekalender til chokolade-elskeren. Kalenderen er spækket med små barer af de rene chokolader. Chokoladen er som altid lavet af Mikkel Friis Holm, som de seneste 6 år har vundet guld til verdensmesterskaberne i chokolade.

Find julekalenderen hos Kun det bedste

Xocolatl – Julekalender 2021

Lækker julekalender fra Xocolatl der både kan nydes af børn og voksne. Julekalenderen er fyldt med 24 fyldte stykker chokolade med karamelfyld i mælkechokolade og 12 stk. nougat i mælkechokolade.

Find julekalenderen hos Kun det bedste

Xocolatl – Julekalender

Gør julemåneden lidt sødere for en du holder af med denne lækre chokolade julekalender fra Xocolatl. Julekalenderen er med 24 fyldte stykker chokolade med bl.a. nougat, citron, mintkaramel, appelsin, saltkaramel, XO-karamel, solbær og nøddepraline.

Find julekalenderen hos Kun det bedste

Sv. Michelsen – Chokolade Julekalender til par

Lækker chokolade julekalender til par fra Sv. Michelsen. En skøn julekalender som du kan nyde med din bedre halvdel eller forkæle dine forældre, bedsteforældre eller gode venner med. Bag hver låge gemmer der sig 2 stykker chokolade. Kalenderen indeholder ca. 510g chokolade. 

Find julekalenderen hos Kun det bedste

Xocolatl – Luksus julekalender for 2

Forkæl et par du holder af med denne lækre luksus julekalender for 2 eller giv den til en der bare ikke kan få nok af chokolade. Husk på det er også helt okay at forkæle sig selv op til jul! Kalenderen indeholder en “pakke” pr. dag med minimum 2 lækkerier bag lågen. Pakkerne kan indeholde et mix af fyldte chokolader, smørbløde karameller, sprøde mandler med chokolade og hindbær, 69% ren mørk chokolade, chokoladelakrids, marcipan og crispy snack.

Find julekalenderen hos Kun det bedste

Wally and Whiz – Julekalender (Ruby Red)

Den populære skuffekalender fra Wally and Whiz er et hit år efter år. Julekalenderen indeholder de lækreste gourmet vingummier i 12 forskellige smage – så bliver det ikke bedre. I julekalenderen finder man både klassiske smage og nye smage lavet til julen 2021. Julekalenderen henvender sig både til børn og voksne.

Find den her hos Kun det bedste eller Find den her hos Noru

Wally and Whiz – Julekalender (Warm Grey)

Gourmet julekalender fra danske Wally og Whiz med lækre vingummier. Vingummi julekalenderen passer til alle: den er nemlig både vegansk, glutenfri og ikke mindst velsmagende.

Find den hos Kun det bedste eller Find den her hos Noru

Wally and Whiz – Julekalender (Dusk Green)

Skuffejulekalender fyldt med 12 forskellige smage af Wally og Whiz’ lækre gourmet vingummi. I julekalenderen finder man både klassiske smage og nye smage lavet til julen 2021. Julekalenderen henvender sig både til børn og voksne.

Find den hos Kun det bedste eller Find den her hos Noru

Wally and Whiz – Dele Julekalender (Guld)

Wally og Whiz’ gourmet vingummi julekalender – julekalender for 2. Den perfekte julekalender til et par eller til vedkommende, der ikke kan få vingummier nok. Denne julekalender er fyldt med ekstra store poser med vingummi.

Find den hos Kun det bedste eller Find den her hos Nord

Wally and Whiz – BIG Julekalender

Gå ikke på kompromis med størrelsen – julekalender med 24 fullsize bøtter. I alt får gavemodtageren eller dig selv 3 kg lækker vingummi. Alle bøtter er naturligvis med forskellig smag. 

Find julekalenderen hos Kun det bedste eller Find den her hos Noru

Toblerone julekalender

Efterhånden kan man finde julekalender til enhver smag, særligt indenfor udvalget af chokolade julekalendere er udvalget eksploderet de seneste år. Er modtageren særligt vild med Toblerone? Så forkæl ham/hende med denne lækre julekalender fyldt med Toblerone chokolade.

Find julekalenderen hos Gpris

Ritter Sport julekalender 

Ritter Sport chokolade er i høj kurs hos både børn og voksne. Forkæl en du holder af med en lækker Ritter sport julekalender fyldt med en lækker smag hver dag op til jul.

Find julekalenderen hos Gpris

Anthon Berg julekalender

Gør december måned meget hyggeligere for en du holder af med denne lækre julekalender fyldt med lækker chokolade fra Anthon Berg. 

Find julekalenderen hos Gpris

Chupa Chups julekalender

En herlig julekalender til børn og barnlige sjæle, fyldt med lækkert slik fra Chupa Chups. Bag hver låge gemmer der sig en ny sjov overraskelse, som gør nedtællingen til juleaften meget sjovere.

Find julekalenderen hos Gpris

Carletti Julekalender

Lækker julekalender fra Carletti fyldt med skum- og p-tærte favoritter. Med denne julekalenderen bliver julemåneden straks lidt hyggeligere. En julekalender der kan nydes af både børn og voksne. 

Find julekalenderen hos Gpris

Smarties julekalender

Gør december måned mere farverig med denne julekalender fra Smarties fyldt med farverige chokoladeknapper. Den perfekte julekalender til ham/hende der elsker Smarties.

Find julekalenderen hos Gpris

Kinder Happy Moments Julekalender

Lækker julekalender fyldt med 24 skønne Kinder overraskelser. En julekalender der kan nydes af både store og små.

Find julekalenderen hos Gpris

Ferrero Küsschen Mix Julekalender

Lækker julekalender fyldt med hvid-, mælke- og mørk chokolade. Med denne julekalender bliver nedtællingen til juleaften meget sjovere.

Find julekalenderen hos Gpris

Kinder  3D Hus Julekalender 

Julekalender formet som et hus fra Kinder. Bag de 24 låger gemmer der sig nogle af de mange favoritter fra Kinder. En lækker julekalender som helt sikkert vil falde i smag hos både børn og barnlige sjæle.

Find julekalenderen hos Gpris

Toms Stænger Julekalender

Julekalender fra Toms fyldt med Toms stænger. Den perfekte julekalender til modtageren der elsker de forskellige stænger fra Toms.

Find julekalenderen hos Gpris

Spangsberg julekalender

Julekalender fra Spangsberg fyldt med de populære chokolade hæle. Forkæl en du holder af eller dig selv med denne lækre julekalender. En julekalender der helt sikkert ikke skuffer.

Find julekalenderen hos Gpris

Spangsberg Assorteret Julekalender

Elegangt julekalender fra Spangsberg fyldt med lækker assorteret chokolade. En chokolade julekalender der kan nyde af både børn og voksne. 

Find julekalenderen hos Gpris

Toms Skildpadde Julekalender

Julekalenderen der også er også er kendt som Danmarks langsomste julekalender, er den populære julekalender fra Toms fyldt med Toms skildpadder. En lækker julekalender, der helt sikker vil skabe glæde hver dag til juleaften.

Find julekalenderen hos Gpris

After Eight Julekalender 2021

Lækker julekalender for slikmunde i elegant design. After Eight julekalenderen er hvert år i høj kurs, den skaber både juleglæde og en lækker forkælelse til hver dag i december imens der tælles ned til jul. Køb den hos Gpris og spar penge i forhold til prisen i danske supermarkeder.

Find julekalenderen hos Gpris

Toms julekalender 

Er modtageren særligt glad for slik fra Toms? Så forkæl ham/hende med denne julekalender fra Toms fyldt med populære favoritter fra Toms. Køb den hos Gpris og spar penge i forhold til prisen i danske supermarkeder.

Find julekalenderen hos Gpris

KINDER Mini Mix Julekalender

Kinder er i høj kurs hos rigtig mange børn. Er det også tilfældet hjemme hos jer? Så forkæl barnet med denne julekalender fyldt med lækre Kinder overraskelser. Vi garanter at julemåneden bliver meget hyggeligere. 

Find julekalenderen hos Gpris

Ferrero Collection Julekalender 2021

Tæl ned til juleaften med en Ferrero Rocher-julekalender! Bag lågerne i kalenderen gemmer der sig chokoladepraliner i tre forskellige smage: Ferrero Rocher, Ferrero Raffaello og Ferrero Rondnoir.

Find den hos Coolstuff

Personlig julekalender med Kinder chokolade

Chokolade-lækkerier i hele 24 dage: Udenpå julekalenderen er dit billede trykt i et silkemat-look, og indvendigt finder du søde sager fra kinder®. Fås i A4- og XXL-format. Personlig gør julekalenderen med dit yndlingsbillede.

Find julekalenderen hos CEWE

Julekalender med kinder® chokolade og 25 billeder

Nyd ventetiden frem til juleaften med både chokolade og 25 gode minder fra året, der er gået. 1 stort frontbillede og 24 individuelle låger. Kan designes i stående eller liggende A4-format.

Find julekalenderen hos CEWE

 

Julekalender med slik – KUN FOR VOKSNE

Baileys XL Julekalender 2021

Er modtageren helt vild med Baileys? Så er denne Baileys julekalender lige sagen. I kalenderens låger gemmer der sig udsøgt mælkechokoladetrøffel med mild og cremet Baileys-fyld. Her er der både trøffelkugler med Original Irish Cream, hvor fyldet har fået smag af den klassiske irske likør, og Salted Caramel, hvor likørsmagen blandes med sød karamel og et nip havsalt.

Find julekalenderen hos Coolstuff

Famous Grouse XL Julekalender

Julekalender fyldt med chokoladetrøfler smagt til med whisky fra det skotske højland. Denne gastronomiske julekalender er den perfekte tidlige julegave til whiskykenderen.

Find julekalenderen hos Coolstuff

chili klaus julekalender 2021, chili klaus pakkekalender 2021, chili klaus adventskalender 2021, julekalender til mænd 2021, pakkekalender til mænd 2021, voksen julekalender 2021, voksen pakkekalender 2021, alletiders gave, julekalender til voksne 2021, pakkekalender til voksne 2021

Chili Klaus julekalender 2021

Glem den ynkelige chokoladekalender – slikkalenderen fra Chili Klaus er kun til den rigtigt modige! Chiliheden varmer dejligt i decemberkulden, og denne slikkalender til voksne er fyldt med chilikugler, chilikarameller og chilichokolade hver dag frem til juleaften. Desuden gemmer der sig en speciel overraskelse til nytårsaften!

Find julekalenderen hos Coolstuff

Listen med slik julekalendere 2021 opdateres løbende…

SE OGSÅ: Julekalender til mænd 2021

SE OGSÅ: Julekalender til kvinder 2021

Indlægget Julekalender med slik 2021 indeholder reklamelinks til troværdige danske webshops

error: Content is protected !!