Julekalender med alkohol 2022

julekalender med alkohol 2022, adventskalender med alkohol 2022, pakkekalender med alkohol 2022, julekalendere med alkohol, whisky julekalender 2022 til voksne, whisky pakkekalender 2022 til voksne, whisky adventskalender 2022 til voksne, julekalender med whisky, julekalender med whisky, julekalender med alkohol, pakkekalender med alkohol, julekalender til mænd 2022, pakkekalender til mænd 2022, julekalender til ham, julekalender til far, julekalender til morfar, julekalender til farfar, julekalender til svigerfar, julekalender 2022, årets julekalender 2022, alletiders gave, gave inspiration, gin julekalender 2022 for voksne, gin pakkekalender 2022 for voksne, gin adventskalender for voksne, gin julekalendere, julekalender med gin, pakkekalender med gin, julekalender med alkohol, pakkekalender med alkohol, julekalender til mænd, pakkekalender til mænd, julekalender til far, julekalender til farfar, julekalender til morfar, julekalender til svigerfar, julekalender til voksne 2022, pakkekalender til voksne 2022, alletiders gave, gave inspiration, rom julekalender 2022, rom pakkekalender 2022, julekalender kun for voksne, julekalender til mænd, julekalender med alkohol, årets julekalender 2022, julekalendere til voksne 2022, pakkekalendere til voksne 2022, alkohol julekalender, alletiders gave, gaveinspiration, julegaver til alle, pakkekalender til ham 2022, julekalender til ham 2022, pakkekalender mænd 2022, julekalender mænd 2022, Øl pakkekalender, øl julekalender, øl adventskalender, øl julekalender 2022, øl pakkekalender 2022, julekalender til mænd, julekalender til ham, juleøl julekalender, alletiders gave, rom julekalender 2022, whisky julekalender 2022, øl julekalender 2022, gin julekalender 2022, julekalender til ham 2022, årets julekalender 2022, voksen julekalender 2022, voksen pakkekalender 2022, voksen adventskalender 2022
ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Hvorfor er det kun børnene der skal forkæles fordi det snart er jul? Vi har samlet et udvalg af de bedste bud på en julekalender med alkohol 2022, en julekalender som de voksne kan have helt for dem selv.

Der findes efterhånden et hav af julekalender med alkohol 2022, hvad enten det skal være vin julekalender, en rom julekalender, whisky julekalender, øl julekalender, gin julekalender mm.

 

Whitley Neill – Gin Julekalender

Forkæl dig selv eller en du holder af med denne lækre gin julekalender. Sammen med kalenderen kommer en cocktailhåndbog med instruktioner til, hvordan man laver mindst én cocktail til hver gin variant. 

Find julekalenderen hos Kun det bedste

 

 

vin pakkekalender vin julekalender pakkekalender med alkohol Julekalenderen med 24 små flasker vin

Vin Julekalender med 24 flasker junior vin

Den ultimative julekalender for vin-elskeren.  24 flasker (10 cl) lækre og spændende vine fra Tyskland, Frankrig, Spanien, Italien & Portugal. Årets mest hyggelige julekalender til voksne.

Find julekalenderen hos Delikatessehuset

 

Anthon Berg Likørjulekalender

Denne julekalender er for dig eller en du holder af som er glad for de små likørchokolader i Anthon Bergs chokoladeæsker. Likørkalenderens 24 låger gemmer på chokoladepraliner lavet af lækker Anthon Berg-chokolade, fyldt med klassiske smagsvarianter som f.eks. Cointreau, Famous Grouse, Likør 43, Galliano og Guinness.

Find julekalenderen hos Coolstuff

 

baileys julekalender 2022 pakkekalender med alkohol og chokolade baileys pakkekalender 2022

Baileys XL Julekalender 2022

Er modtageren helt vild med Baileys? Så er denne Baileys julekalender lige sagen. I kalenderens låger gemmer der sig udsøgt mælkechokoladetrøffel med mild og cremet Baileys-fyld. Her er der både trøffelkugler med Original Irish Cream, hvor fyldet har fået smag af den klassiske irske likør, og Salted Caramel, hvor likørsmagen blandes med sød karamel og et nip havsalt.

Find julekalenderen hos Coolstuff

 

gin julekalender 2022 morfar julekalender farfar julekalender 2022 bedstefar pakkekalender 2022 julekalender med alkohol

Gin Julekalender 2022

Gin Julekalender, der indeholder 24 håndfyldte og voksforseglede flasker. Du finder altså 24 små flasker der indeholder 3cl gin, så du har til en perfekt servering, hver eneste dag i hele december måneden, frem til juleaften. En skøn smagsoplevelse til gin-elskeren.

Find julekalenderen hos Ginbutikken

 

gin julekalender 2022, gin pakkekalender 2022, gin adventskalender 2022, julekalender med gin 2022, julekalender til mænd 2022, julekalender til kvinder 2022, julekalender til voksne 2022, voksen julekalender 2022, alkohol julekalender 2022, julekalender med alkohol 2022

Fever-Tree Gin & Tonic Julekalender

Her finder du den perfekte julekalender til gin & tonic elskeren. Hver bag af de 24 låger, finder du enten en gin eller en god tonic fra Fever-tree. I alt får du til 12 gode og smagsfulde gin & tonic. Så er der lidt at hygge sig med i den travle juletid.

Find julekalenderen hos Kun det bedste

 

24 Days of Rum – Julekalender

Årets absolut bedste ROM Julekalender. Den perfekte gave til enhver som elsker rom eller til en som bare skal introduceres til romverdenen. Nyd den selv eller med én du holder af, nu er der jo 2 glas med.

Find julekalenderen hos Computersalg

Underberg julekalenderbælte

Kender du en der er helt vild med Underberg? Så er denne julekalender lige sagen. Julekalenderen består af et Underberg bælte og 24 flasker Underberg – en til hver dag.

Find julekalenderen hos Barlife

 

 

Smageklubben julekalender med alkohol 2022

 Den ultimative julekalender for voksne bestående af 24 x 100 ml flasker med blandet premium spiritus. cJulekalenderen består af 24 nummererede flasker med blandet premium spiritus samt 24 ligeledes nummererede konvolutter med beskrivelser, smagsnoter og faktuelle oplysninger. Flaskerne er pakket sikkert ind i flotte gaveæsker med plads til 4 x 100 ml flasker i hver æske.

Find julekalenderen hos Smageklubben

 

Mac-Y – Fransk Julekalender med alkohol 2022

Er det svært at vælge hvilken drik der er favoritten? Denne julekalender indeholder 14 Cognac, 5 Armagnac, 3 Calvados og 2 Pinot de Charentes, der alle kommer fra Frankrig! En lækker julekalender, der uden tvivl gør julemåneden 2021 lidt sjovere. 

Find julekalenderen hos Kun det bedste

 

Mac-Y – Whisky Julekalender 2022

Med denne julekalender med whisky bliver årets julemåned lidt mere festlig. Bag hver låge gemmer der sig 2 cl whisky. Gavemodtageren kan finde info om hver whisky bag lågerne, ved at følge med i den online julekalender. Her kan han/hun lære noget nyt hver dag om sin yndlings spiritus – og finde inspiration til, hvordan netop dagens whisky bør drikkes.  

Find julekalenderen hos Kun det bedste

 

Mac-Y – Rom Julekalender 2022

Denne julekalender indeholder 24 skønne rom overraskelser fra Rum Nation. En stor verden af smagsoplevelser åbner sig for dem, der godt kan lide en rom om dagen i den mørke december måned. Gavemodtageren kan finde info om hver rom bag lågerne, ved at følge med i den online julekalender. Her kan han/hun lære noget nyt hver dag om sin yndlings spiritus – og finde inspiration til, hvordan netop dagens rom bør drikkes.  

Find julekalenderen hos Kun det bedste

 

Mac-Y – Gin Julekalender 2022

Kender du også en gin-elsker? Så forkæl ham/hende med denne gin julekalender med 24 forskellige slags gin. Vi garanterer at julemåneden straks bliver lidt sjovere. For at få info om dagens gin, kan gavemodtageren besøge Mac Y’s specielle hjemmeside til formålet. Mac Y importerer selv gin til Danmark, og har et kæmpe sortiment af eksklusive gin.

 

Find julekalenderen hos Kun det bedste

A.H. Riise – Rom Julekalender 2022

Gør årets julemåned lidt hyggeligere for ham eller hende der sætter pris på en god rom. Denne julekalender indeholder 24 rom overraskelser. Så er det op til gavemodtageren selv om han/hun vil drikke dem drikke eller blande dem i en drik. 

Find julekalenderen hos Kun det bedste

 

Mac Y´s julekalender med gin

GIN-kalenderen indeholder 24 gin fra 7 forskellige lande – Skotland, England, Spanien, Norge, Danmark, Frankrig & Letland! I bunden af kalenderen finder du en alfabetisk indholdsfortegnelse og det link, der fører til en online kalender, hvor lågerne åbnes dagligt, en ad gangen. Der kan du læse, se og høre omkring det produkt der er i flasken.

Find julekalenderen hos Barlife

 

Portvin julekalender 2022

Den perfekte gave og julekalender til alle der elsker portvin. 24 dage i december med spændende portvin, det er da hygge. Portvinsjulekalenderen er delbar, da der er 5 cl. bag hver låge.

Find den hos Design & Handelshuset

Luksus julekalender med portvin

Luksus portvinsjulekalenderen er til alle portvins fan som ønsker portvins oplevelser på et endnu højere niveau. Luksus portvinsjulekalenderen 2022 er til alle der gerne vil krydre 24 dage i december med spændende portvinsoplevelser. Nettoindhold: 24 x 5 cl = 1,2 L.

Find den hos Design & Handelshuset

Adventskalender med portvin

Er modtageren særligt vild med portvin? Så forkæl ham/hende med denne adventskalender fra Teacup med portvin. I løbet af december kommer modtageren til at smage på 6 forskellige portvine fordelt på 4 pakker.

Find adventskalenderen hos Teacup

Lav Din Egen Øl Julekalender

Lad øl-elskeren skåle julen ind! Fyld vores Øl-adventskalender med 24 flasker, så har du den ultimative gave til øldrikkeren. Kalenderen kan rumme fireogtyve 50 cl flasker, er fremstillet i karton og leveres sammenfoldet. Bemærk, at øl ikke medfølger.

Find julekalenderen hos Coolstuff

Lav Din Egen Avec-kalender

Forgyld julemåneden for en, du kan lide, med en avec til kaffen hver dag frem til juleaften! Vores Avec-julekalender i gør det selv-model rummer fireogtyve 50 ml-flasker, er lavet af pap og leveres sammenfoldet. Bemærk, at der ikke indgår spiritus.

Find julekalender hos Coolstuff

Lav din egen julekalender med drikkevarer

Hvad du fylder kalenderens rum med, er helt op til dig – det kan man da kalde en personlig gave! Kalenderen rummer fireogtyve flasker, er fremstillet i pap og leveres sammenfoldet Bemærk at der ikke medfølger drikkevarer.

Find julekalenderen hos Coolstuff

Listen julekalender med alkohol 2022 bliver løbende opdateret

SE OGSÅ: Luksus julekalender med chokolade

SE OGSÅ: Johan Bülow julekalender 2021

SE OGSÅ: Chili Klaus julekalender 2021

 

Indlægget Julekalender med alkohol 2022 indeholder reklamelinks til troværdige danske webshops

 

5 Responses

 1. 11/10/2019

  […] SE OGSÅ: Julekalender med alkohol 2019 […]

 2. 09/24/2020

  […] SE OGSÅ: Julekalender med alkohol 2020 […]

 3. 09/30/2020

  […] SE OGSÅ: Julekalender med alkohol 2020 […]

 4. 09/16/2021

  […] SE OGSÅ: Julekalender med alkohol 2021 […]

 5. 09/24/2021

  […] SE OGSÅ: Julekalender med alkohol 2021 […]

error: Content is protected !!