Julekalender med alkohol 2019

julekalender med alkohol 2019, adventskalender med alkohol 2019, pakkekalender med alkohol 2019, julekalendere med alkohol, whisky julekalender 2019 til voksne, whisky pakkekalender 2019 til voksne, whisky adventskalender 2019 til voksne, julekalender med whisky, julekalender med whisky, julekalender med alkohol, pakkekalender med alkohol, julekalender til mænd 2019, pakkekalender til mænd 2019, julekalender til ham, julekalender til far, julekalender til morfar, julekalender til farfar, julekalender til svigerfar, julekalender 2019, årets julekalender 2019, alletiders gave, gave inspiration, gin julekalender 2019 for voksne, gin pakkekalender 2019 for voksne, gin adventskalender for voksne, gin julekalendere, julekalender med gin, pakkekalender med gin, julekalender med alkohol, pakkekalender med alkohol, julekalender til mlnd, pakkekalender til mænd, 24 amazing gin, julekalender til far, julekalender til farfar, julekalender til morfar, julekalender til svigerfar, julekalender til voksne 2019, pakkekalender til voksne 2019, alletiders gave, gave inspiration, rom julekalender 2019, rom pakkekalender 2019, julekalender kun for voksne, julekalender til mænd, julekalender med alkohol, årets julekalender 2019, julekalendere til voksne 2019, pakkekalendere til voksne 2019, alkohol julekalender, alletiders gave, gaveinspiration, julegaver til alle, pakkekalender til ham 2019, julekalender til ham 2019, pakkekalender mænd 2019, julekalender mænd 2019, Øl pakkekalender, øl julekalender, øl adventskalender, øl julekalender 2019, øl pakkekalender 2019, julekalender til mænd, julekalender til ham, juleøl julekalender, alletiders gave, julekalender med alkohol 2019, pakkekalender med alkohol 2019, adventskalender med alkohol 2019, rom julekalender 2019, whisky julekalender 2019, øl julekalender 2019, gin julekalender 2019, julekalender til ham 2019, julekalender til ham 2019, julekalender til mænd 2019, pakkekalender til mænd 2019, årets julekalender 2019, voksen julekalender 2019, voksen pakkekalender 2019, voksen adventskalender 2019

Hvorfor er det kunne børnene der skal forkæles fordi det snart er jul? Vi har samlet et udvalg af de bedste bud på en julekalender med alkohol 2019, en julekalender som de voksne kan have helt for dem selv.

Der findes efterhånden et hav af julekalender med alkohol 2019, hvad enten det skal være vin julekalender, en rom julekalender, whisky julekalender, øl julekalender, gin julekalender mm.

Vin julekalender 2019

Det er med spænding, at vi nu kan løfte sløret for dette års store julekalender-nyhed. Julekalenderen med 24 små flasker vin. Pakket i den smukkeste, sjoveste og mest elegante kalender-kasse vi længe har set!! 24 flasker (10 cl) lækre og spændende vine fra Tyskland, Frankrig, Spanien, Italien & Portugal. Den ultimative julekalender for vin-elskeren. -Og det siges jo, at ét glas vin om dagen skulle være sundt!

Find julekalenderen hos Delikatessehuset

Gin julekalender 2019

Imellem disse gin er 24 nøje udvalgt, til at være repræsenteret i dette års julekalender. Bag lågerne er rør med 2 cl gin i hver. For at få info om dagens gin, kan du besøge Mac Y’s specielle hjemmeside til formålet. Find ud af om din gin er bedst ren – med en tonic – eller noget helt tredje. En oplagt gaveidé til de som elsker gin.

Find julekalenderen hos Maggies

Rise Rom julekalender 2019

Nyhed Kalender kun med Rise Rom Årets udgave af romjulekalender fra Mac Y. Mac Y er spiritusspecialist, og har Danmarks største sortiment af kvalitetsrom. Derfor er denne kalender sammensat af udsøgte, eksklusive rom importeret fra hele verden. Der er hele 24 forskellige slags rom, så du kan få en glædelig overraskelse hver dag i december. Bag hver låge gemmer der sig et glasrør med 2 cl rom i. Der er selvfølgelig en beskrivelse til hver rom, så du kan tilegne dig ny viden om din favoritdrik.

Find julekalenderen hos Maggies

Rom julekalender 2019

Årets udgave af romjulekalender fra Mac Y. Mac Y er spiritusspecialist, og har Danmarks største sortiment af kvalitetsrom. Derfor er denne kalender sammensat af udsøgte, eksklusive rom importeret fra hele verden. Der er hele 24 forskellige slags rom, så du kan få en glædelig overraskelse hver dag i december. Bag hver låge gemmer der sig et glasrør med 2 cl rom i. Der er selvfølgelig en beskrivelse til hver rom, så du kan tilegne dig ny viden om din favoritdrik.

Find julekalenderen hos Maggies

Whiskey julekalender 2019

Whisky julekalenderen 2019 fra Mac Y. Som importør af whisky har Mac Y mange at vælge imellem – heriblandt er de bedste udvalgt til dette års julekelender. Find info om hver 2 cl whisky bag lågen, ved at følge med i den online julekalender. Så kan du hver dag lære noget nyt om din yndlings spiritus – og finde inpiration til, hvordan netop dagens whisky bør drikkes.

Find julekalenderen hos Maggies

Julekalender med Rom

En håndlavet julekalender for voksne bestående af 24 x 30 ml flasker med premium rom.

Julekalenderen består af 24 nummererede poser, der hver indeholder en flaske med god rom. Udover flaskerne vil du dagligt modtage en e-mail, hvor du kan læse beskrivelser, smagsnoter og faktuelle oplysninger om dagens rom.

Find julekalender med Rom hos Smageklubben

Gin & Tonic julekalender

Den ultimative julekalender for voksne ginfinados bestående af 24 x 100 ml flasker med premium gin samt 24 x 200 ml matchende tonic.

Julekalenderen består af 24 nummererede flasker med god gin, 24 matchende tonicvand samt 24 nummererede konvolutter med beskrivelser, smagsnoter og faktuelle oplysninger om dagens gin. 

Find julekalenderen hos Smageklubben

Gin julekalender

Den ultimative julekalender for voksne bestående af 24 x 100 ml flasker med premium gin.

Julekalenderen består af 24 nummererede flasker med god gin samt 24 nummererede konvolutter med beskrivelser, smagsnoter og faktuelle oplysninger om dagens gin.

Find Gin julekalender hos Smageklubben

En adventskalender er en variant af gavekalenderen. Der er en gave for hver søndag i advent. Typisk er gaverne større end dem, der anvendes i gavekalendere. Hos Smageklubben har de lavet flere gode bud på en lækker adventskalender til voksne.

Smageklubbens adventskalender Mixkassen

En adventskalender for voksne bestående af 4 x 100 ml nummererede flasker med blandet premium spiritus.

Flaskerne leveres i en flot gaveæske. Der medfølger desuden 4 postkort fordelt i 4 nummererede konvolutter, så du har mulighed for at læse beskrivelser, smagsnoter og faktuelle oplysninger om de udvalgte lækkerier.

Find adventskalenderen hos Smageklubben

Smageklubbens adventskalender Ginkassen

En adventskalender for voksne bestående af 4 x 100 ml nummererede flasker med blandet premium Gin.

Flaskerne leveres i en flot gaveæske. Der medfølger desuden 4 postkort fordelt i 4 nummererede konvolutter, så du har mulighed for at læse beskrivelser, smagsnoter og faktuelle oplysninger om de udvalgte lækkerier.

Find Ginkassen adventskalender hos Smageklubben

Smageklubbens adventskalender Whiskykassen

En adventskalender for voksne bestående af 4 x 100 ml nummererede flasker med blandet premium Whisky.

Flaskerne leveres i en flot gaveæske. Der medfølger desuden 4 postkort fordelt i 4 nummererede konvolutter, så du har mulighed for at læse beskrivelser, smagsnoter og faktuelle oplysninger om de udvalgte lækkerier.

Find Whiskykassen adventskalender hos Smageklubben

Smageklubbens adventskalender Romkassen

En adventskalender for voksne bestående af 4 x 100 ml nummererede flasker med blandet premium Rom.

Flaskerne leveres i en flot gaveæske. Der medfølger desuden 4 postkort fordelt i 4 nummererede konvolutter, så du har mulighed for at læse beskrivelser, smagsnoter og faktuelle oplysninger om de udvalgte lækkerier.

Find Romkassen adventskalender hos Smageklubben

Listen bliver løbende opdateret

Indlægget Julekalender med alkohol 2019 indeholder affiliatelinks

 

1 Response

  1. 11/10/2019

    […] SE OGSÅ: Julekalender med alkohol 2019 […]

error: Content is protected !!