Johan Bülow julekalender 2020

johan bülow julekalender 2020, johan bülow pakkekalender 2020, johan bülow adventskalender 2020, julekalender til voksne, alletiders gave, juleliv, julegaver til alle, gaveinspiration, julekalender til voksne 2020, pakkekalender til voksne 2020, voksen julekalender 2020, voksen pakkekalender 2020, voksen adventskalender 2020, johan bülow luksus julekalender, johan bülow luksus pakkekalender
ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

En af de julekalendere der står højt på vores ønskeliste i 2019, er Johan Bülow julekalender 2020.

Med Johan Bülow julekalender 2020 bliver nedtællingen til juleaften meget sjovere.

Hos Alletiders Gave bestræber vi os hvert år på at finde de mange julekalendere der er på markedet. Vi husker selv da vi var små, hvordan udvalget var noget sølle de fleste steder. Omvendt kendte vi ikke til bedre. Den gang var det normalt at man fik en julekalender fra supermarkedet med mælkechokoladen. Selv om denne type julekalendere stadig forhandles, så er konkurrencen blevet større. Idag kan man få julekalendere til hele familien enten med legetøj, nye historier hver dag, makeup, luksus chokolade, te, kaffe, alkohol mm. 

Johan Bülow har endnu en gang produceret en eksklusiv julekalender med lækre lakrids-oplevelser til hele december. Og med denne julekalender kan det være svært at holde fingrene væk fra næste dags kalenderlåge.

Denne december ønsker vi, at du oplever alle smage og teksturer fra vores lakrids-univers. Glæd dig til en fantastisk julerejse gennem en verden af glimtende kugler, knasende overraskelser og søde fornøjelser. Mens du tæller ned til juleaften, håber vi, at dine dage fyldes med barnlig glæde – og de ting, der minder om den: lakrids og chokolade. Naturligvis vil vi pakke alle disse overraskelser ind på en ansvarlig måde, hvorfor vi har gjort vores julekalender-emballage bæredygtig igen i år.

Johan Bülow julekalender 2020

Hver gave ligge i små plastikbakker, så du får en endnu bedre oplevelse når du åbner hver eneste lågen. Få en eksklusiv julekalender med en lækre lakrids oplevelser til hele december. Der kræses virkelig for dine smagsløg i denne eftertragtede julekalender, og derfor er det også heldigt at der er 2 stykker bag hver låge. Gå ombord i en verden af lækker lakrids – sød lakrids, salt lakrids, hård lakrids, blød lakrids & selvfølgelig en masse lakrids med chokolade.

Find julekalenderen hos Coolshop eller Eller her hos Delikatessehuset

OBS: Som en ekstra bonus har Bülow igen i år lagt stor vægt på at producere bæredygtigt, og der er benyttet genbrugsplast, genbrugspap og bio-nedbrydeligt materiale.

SE OGSÅ: Julekalender med luksus chokolade

Indlægget Johan Bülow julekalender 2020 indeholder affiliatelinks

 

5 Responses

 1. 11/04/2017

  […] sjovere med en lakrids julekalender fra Johans Bülow. I år har Johan Bülow både lavet deres klassiske julekalender, men vil du gerne forkæle gavemodtageren lidt ekstra, så er denne julekalender […]

 2. 09/28/2019

  […] SE OGSÅ: Johan Bülow julekalender 2019 […]

 3. 10/06/2019

  […] SE OGSÅ: Johan Bülow julekalender 2019 […]

 4. 09/29/2020

  […] SE OGSÅ: Johan Bülow julekalender 2020 […]

 5. 10/16/2020

  […] LÆS OGSÅ: Johan Bülow julekalender […]

error: Content is protected !!