Hot wheels julekalender 2018

hot wheels julekalender 2018, hot wheels pakkekalender 2018, hot wheels adventskalender 2018, hot wheels gaver 2018, hot wheels biler, julekalender med racerbiler, julekalender til drenge 2018, pakkekalender til drenge 2018, adventskalender til drenge 2018, cars julekalender 2018, alletiders gave, gaveinspiration

De fleste børn ser frem til december, og det er ikke kun på grund af juleaften men lige så meget hele måneden. for så forkæles de enten med en pakkekalender eller adventsgaver. Vi husker selv glæden ved i december at vågne op morgenen og liste ud for at se hvad nissen havde lagt i løbet af natten. Hele december var/ og er for os en magisk måned fyldt med gaver, glæde, søde sager, hygge og forkælelse. En god måde at få tiden i december til at gå hurtigere er ved en pakkekalender, hvor der åbnes en låge eller gave hver dag.

Hot Wheels biler og racerbaner er stort hit hos mange drenge og nu kan din dreng tælle ned til juleaften med en sej Hot Wheels julekalender:

Hot Wheels julekalender

Sej Hot Wheels pakkekalender til børn med 24 låger og 24 forskellige overraskelser. OBS! Indeholder ingen originale Hot Wheels biler men smarte 3d modeller af bilerne.

Find julekalenderen hos Eurotoys

Julekalender med Hot Wheels

Med denne seje Hot Wheels pakkekalender går dagene hurtigt i julen!
Skjult bag de 24 låger er 8 seje Hot Wheels biler og 16 tilbehør, der vil glæde børn i alle aldre. Hot Wheels adventskalender løbet starter den 1. december! Lad os se, hvilken sej overraskelse der gemmer sig bag hver låge helt op til juleaften!

Find julekalenderen hos Eurotoys

Julekalender med RC bil

Skjult bag de 24 låger er 8 seje Hot Wheels biler og 16 tilbehør, der vil glæde børn i alle aldre. Hot Wheels adventskalender løbet starter den 1. december! Lad os se, hvilken sej overraskelse der gemmer sig bag hver låge helt op til juleaften. Med i denne pakke får barnet en sej RC bil, som f.eks. kan bruges som en del af julegaverne.

Find julekalenderen hos Eurotoys

Indlægget Hot Wheels julekalender 2018 indeholder affiliatelinks

 

error: Content is protected !!