Hjemmelavet lækkerier – oplagt gave til børn der vil med i køkkenet

hjemmelavet lækkerier, børn i køkkenet, Gaveidéer, gave, julegave, julegaver, fødselsdagsgave, gaveinspiration, hjemmelavede donuts, donuts maskine, gave til børn, gave til hele familien

Vi er de lykkelige ejere af nedenstående maskiner – som specielt vor 7 årige datter er vild med. De bruges flittigt når der skal bages i køkkenet, når der skal hygges med veninderne og når der er fødselsdag i familien. De kan begge lave hjemmelavet lækkerier på en nem og børnevenlig måde. Tag børnene med i køkkenet og lad dem få den succes det er at lave virkelig lækre hjemmelavet lækkerier – på børneniveau.

Favoritten til børnefødselsdage er helt klart Candyfloss maskinen, som giver (usunde) lækkerier til alle gæsterne. Børnene er selv med til at lave de flotte candyfloss og vi laver dem gerne i forskellige farver, alt efter som det er drenge, piger eller hvis børnefødselsdagen afholdes med et bestemt tema.

gave børn i køkkenet hjemmelavet lækkerier

En oplagt gave til børn i køkkenet – Nemme  hjemmelavet lækkerier til børnefødselsdagen

Candyfloss maskinen kan købes hos Coolstuff.dk og de beskriver den således:

Stakkels cirkus, tivoli og andre forlystelsessteder, der sælger candyfloss. I over hundrede år er det lykkedes dem at holde liv i myten om, at det er herresvært at lave candyfloss, at de skal laves af en højtuddannet professionel, og at man som et candyfloss-hungrende menneske ydmygt må stillle sig i en tyve meter lang kø for at komme til at smage det himmelske vat. Og her kommer vi nu, helt uden blusel, og fortæller dig, at du selv kan lave candyfloss derhjemme. Din helt egen candyfloss. Superduperpærelet.

Alt hvad du skal bruge, er sukker og en candyfloss-maskine. Varm maskinen op, læg en skefuld sukker i midten, start maskinen, og se hvordan de tynde sukkertråde opstår som magi! Med et papkræmmerhus skal du nu fange trådene en efter en, til de har dannet en hel klump af candyfloss. Nu behøver du ikke længere stå ør og med kvalme i trængslen sammen med hotdog-spisende mennesker en hel dag for at få mulighed for at slikke lidt spundet sukker i dig. I stedet kan du gøre det inden for hjemmets trygge rammer. Det er det, vi her på CoolStuff kalder livskvalitet.

 

hjemmelavet lækkerier gave børn i køkkenet

Usunde lækre hjemmelavet lækkerier til børn der vil bage

Denne mini donut maskine bruger vi både til hverdag og fest. Den ejes af vor 7 årige datter og hentes frem, både når det er weekend og til fester. Vi bruger at lave dejen i fællesskab og så kan hun og eventuelt andre børn, selv dekorere med marmelade, nutella, glasur i alle farver og krymmel. Der kan gå timer med at dekorere og under dekorationen forsvinder der altid et par af de små donuts, som smagsprøver. Maskinen fungerer som et vaffeljern. Man slipper derfor for forme og for at tænde ovnen.

Mini donut maskinen fås hos coolstuff. Coolstuff beskriver den således:

Donuts er ikke kun noget man ser på diverse TV-serier – det er også verdens bedste bagværk! Men de er ikke kun gode, de er også lidt svære at få fat i: Ofte må man søge hen til en larmende forlystelsespark for at få fat i de klassiske minidonuts.

Indtil nu! Mini Donut Maker er en donutmaskine, der gør det superenkelt for dig at lave små donuts derhjemme! Den ligner et vaffeljern og fungerer på næsten samme måde: Slå en dej op, hæld den i den opvarmede donutmaskine, vent nogle minutter og tag så de perfekte donuts ud! Luksusbagerne dypper derefter deres donuts i glasur og krymmel, men det må man gøre præcis som man selv vil!

Oplagte gaver til kreative børn der elsker at komme med i køkkenet – og som har en sød tand. Vi har brugt mange timer i selskab med både candyfloss maskinen og minidonut maskinen.

 

 

Indlægget Hjemmelavet lækkerier – oplagt gave til børn der vil med i køkkenet indeholder affiliatelinks

1 Response

  1. 02/28/2017

    […]  Kilde: Alletidersgave.dk […]

error: Content is protected !!