Hemline julekalender med sytilbehør

hemline julekalender med sytilbehør, hemline pakkekalender med sytilbehør, julekalender til hende 2019, julekalender til voksne 2019, julekalender til mor 2019, julekalender til teenager 2019, julekalender til mormor, julekalender til farmor, julekalender til veninde 2019, pakkekalender til hende 2019, pakkekalender til voksne 2019, pakkekalender til teenagere 2019, pakkekalender til mor 2019, pakkekalender til mormor, pakkekalender til farmor, alletiders gave, gaveinspiration, inspiration til julekalender 2019, inspiration til pakkekalender 2019, kreativ julekalender, kreativ pakkekalender

Selv for voksne kan ventetiden op til juleaften være lang. Så hvorfor ikke tilføje lidt ekstra hygge som syentusiast i den mørke tid og enten forkæle dig selv, et familiemedlem eller en veninde, som er vild med at sy.

De fleste af os voksne kan helt sikkert huske hvordan vi i december måned som børn, spændt gik og ventede på at juleaften nærmede sig. Hos Alletiders Gave husker vi, hvordan vi i vores barndom havde en mælke chokolade julekalender, som vi hver dag tog et stykke fra, mens vi talte ned til jul.

Julekalendere som vi fik den gang findes stadig, men i dag findes der også mange andre smarte julekalender både til voksne og børn. Og hvor det for år tilbage primært var de billige chokolade julekalendere man kunne købe rundt om i alverdens butikker, findes der en dag flere spændende varianter med f.eks. økologisk chokolade, legetøj, makeup mm. Men det er også muligt at finde mere kreative julekalendere.

Hemline Julekalender med Sytilbehør er perfekt til både nybegyndere og øvede. De 24 låger i julekalenderen indeholder forskelligt sytilbehør.

På bagsiden af hver låge står der desuden en beskrivelse af dagens gave. Låget på kalenderen er udformet, så det kan klippes ud til små til- og frakort efterfølgende.

Julekalenderen måler 35 x 42,65 cm.

Find Hemline julekalender hos Rito

Rito.dk er en online-shop med salg af garn- og hobbyartikler startet i januar 2014. Rito har den rette viden til at drive en seriøs og sikker e-handel. Denne ekspertise har de kombineret med mange års erfaring og passion inden for strik, hækling og hobby. Medarbejderne arbejder som et stærkt team, der altid er klar til at give vores kunder den bedste service. Rito svarer på de forskellige spørgsmål, du evt. måtte have, uanset om det gælder garnkvalitet, opskrifter eller e-handel.

Indlægget Hemline julekalender med sytilbehør indeholder affiliatelink

 

2 Responses

  1. 10/04/2019

    […] SE OGSÅ: Julekalender med sytilbehør […]

  2. 10/14/2019

    […] SE OGSÅ: Hemline julekalender med sytilbehør […]

error: Content is protected !!