Hatchimals – årets gaveide til børn

Hatchimals er blevet den nyeste dille blandt børn og til årets juleaften, står ønsket da også højt på mange børns ønskesedler.

Hvad er Hatchimals?

Som ethvert lille væsen vil Hatchimals have forskellige behov, men hvordan ved du, hvad Hatchimalshar brug for? Det handler om at være opmærksom på øjnene. Via skiftende øjenfarve vil Hatchimals fortælle, hvad den har brug for.

Shimmering Draggles

Hvem er der inde? Det er en overraskelse. Hvert æg indholder en af de to draggles blå/lilla.

Hatchimals er et 16 cm høj æg, og det kræver meget omsorg, pleje og kærlighed for at få den til at klække. Du kan følge udviklingen inde i ægget med de forskellige farver. Følg vejledningen så du ved hvad de forskellige farver betyder, og hvad du skal gøre. Nogen farver skal man banke let på ægget anden farve skal du vende ægget på hovedet, så hold godt øje med de forskellige farver for at hjælpe fuglen på vej.
Efter fuglen er kommet til verden skal du opfordre den i tre faser.

Baby: her skal du give den omsorg, kærlighed pleje og kæle med den. fodre den og ligge den til at sove. Når den synger “happy Birthday” ved du den er skiftet til næste fase.

Tumling: Her kan du lære den at snakke, du kan snakke til den og den vil gentage hvad du siger. Den skal stadigvæk have massere kærlighed, når du klapper den vil den løbe rundt. Hvis du sætter musik på vil den danse for dig. Når den endnu engang synger “Happy Birthday” er den i sin 3 fase.

Unge: her vil den vise nye måder den kan lege på.

Fuglen måler. 13 cm

Find Shimmering Draggles hos Coolshop

CollEGGtibles

Nu kan du samle på små, søde Hatchimals figurer. I denne æske får du en Hatchimal figur som allerede er udruget og 4 hemmelighedsfulde æg. Varm det lille hjerte på ægget med din finger. Når hjertet skifter farve, er din Hatchimal klar til at blive udruget. Åben ægget og se hvem der gemmer sig indeni. Når ægget er udruget, kan du gemme bunden af ægget, som en lille rede til din figur. Det farvede glimmer på ægget, afslører hvilken familie din figur tilhører. Der er over 70 forskellige Hatchimals samlefigurer, hvoraf nogle er mere sjældne end andre. Med tjeklisten, som medfølger, kan du holde styr på hvilke Hatchimals du har og hvor sjældne de er.

Find CollEGGtibles hos Coolshop

Hatchimals surprise

Hatchimals Surprise er blevet dobbelt så sjove. Få de sødeste tvillinger når du klækker ægget. Guide de bedårende tvillinger gennem fem niveauer i deres liv ved at passe godt på dem.

Find hos Coolshop

Huskespil

Hyggeligt huskespil med mange figurer, spillet er incl. 2 Colleggtibles figurer.

Find huskespillet hos Coolshop

Indlægget Hatchimals – årets gaveide indeholder affiliatelinks

 

error: Content is protected !!