Hækle og Strikke julekalender 2022

strikke julekalender 2022, strikke pakkekalender 2022, strikke adventskalender 2022, hækle julekalender 2022, hækle pakkekalender 2022, hækle adventskalender 2022, kreativ julekalender 2022, kreativ adventskalender 2022, julekalender til voksne 2022, pakkekalender til voksne 2022, julekalender til kvinder 2022, julekalender til bedstemor 2022, pakkekalender til bedstemor 2022, julekalender til farmor 2022, julekalender til mormor 2022
ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Selv for voksne kan ventetiden op til juleaften være lang. Så hvorfor ikke tilføje lidt ekstra hygge som hækle eller strikkeentusiast i den mørke tid og enten forkæle dig selv, et familiemedlem eller en veninde, som er vild med at strikke.

Gør december ekstra hyggelig for en du har kær med en hækle og strikke julekalender 2022.

De fleste af os voksne kan helt sikkert huske hvordan vi i december måned som børn, spændt gik og ventede på at juleaften nærmede sig. Hos Alletiders Gave husker vi, hvordan vi i vores barndom havde en mælke chokolade julekalender, som vi hver dag tog et stykke fra, mens vi talte ned til jul.

Julekalendere som vi fik den gang findes stadig, men i dag findes der også mange andre smarte julekalender både til voksne og børn. Og hvor det for år tilbage primært var de billige chokolade julekalendere man kunne købe rundt om i alverdens butikker, findes der en dag flere spændende varianter med f.eks. økologisk chokolade, legetøj, makeup mm. Men det er også muligt at finde mere kreative julekalendere.

Rito Julekalender Syning/Broderi

En hyggelige kreativ julekalender, til gavemodtageren der elsker at sidde og nørkle. Julekalenderen er fyldt med 24 æsker med tilbehør til syning og broderi. 

Find julekalenderen hos Rito

Rito Julekalender Strik/Hækling

Skal du give en julekalendere til en der elsker at hækle eller strikke, så bør du stærkt overveje denne julekalender fra Rito. Julekalenderen indeholder 24 æsker med kreative sysler, som gør julemåneden lidt sjovere. 

Find julekalenderen hos Rito

 

strikke adventskalender strik julekalender pakkekalender strikkeopstrifter

Knitwedo Adventskalender – strikke julekalender 2022

Luksus strikke julekalender med 4 skønne opskrifter og garn i luksusudgaven. Vælg farvetema eller skræddersy adventkalenderen så den passer til den strikker som du gerne vil forkæle. 

Find strikke adventskalenderen hos knitwedo

 

Pony julekalender

De kolde vintermåneder er som skabte til at hygge sig indendøre med kreative sysler. Så hvad kunne næsten være bedre end at få fyldt håndarbejdskassen op med en masse skønt tilbehør i løbet af december måned? Ponys julekalender indeholder 24 fine æsker med forskelligt tilbehør til strik, hækling og broderi. Den perfekte decembergave til én der elsker kreativt håndarbejde. Psst… Husk, at man også gerne må give julegaver til sig selv.

Find den her hos Rito

Rito Adventskalender 2022 Hækling

Forkæl dig selv eller en, du holder af, med denne hæklefokuserede adventskalender fra RITO. Du kan nemlig se frem til lækkert garn i skønne farver og materialer. Derudover får du links (bl.a. i form af QR-kode), der giver dig adgang til unikke hækleopskrifter specialdesignet til adventskalenderes indhold.

Find adventskalenderen hos Rito

Listen med kreative julekalendere 2022 bliver løbende opdateret

SE OGSÅ: Julekalendere til kvinder

SE OGSÅ: Broderi julekalender

Indlægget Hækle og strikke julekalender 2022 indeholder affiliatelinks til troværdige danske webshops

error: Content is protected !!