Gurli Gris julekalender 2022

gurli gris julekalender 2022, gurli gris pakkekalender 2022 gurli gris jul 2022, gurli gris kalendergaver, gurli gris gaver, pakkekalender til børn 2022, julekalender til børn 2022, pakkekalender til piger 2022 julekalender til piger 2022, alletiders gave, inspiration til julekalender, inspiration til pakkekalender 2022, peppa pig julekalender 2022, peppa pig pakkekalender 2022, julekalender til drenge 2022, pakkekalender til drenge 2022, gurli gris adventskalender 2022
ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Har du et barn der er helt vild med Gurli Gris? Så er en Gurli Gris julekalender 2022, den oplagte pakkekalender når der skal tælles ned til jul.

En Gurli Gris julekalender 2022, er igen i år en af de mest populære julekalendere til børn.

Gurli Gris (på engelsk Peppa Pig) er og bliver en populær figur hos mange børn. 

Gurli Gris er en tv-serie for børn der består af episoder af 5 minutters varighed. Den handler om Gurli, der er en gris i menneskelig form, og hendes familie og venner. Alle hendes venner er forskellige arter af pattedyr og deres efternavn er deres dyreart og begyndelsesbogstavet i fornavnet er det samme som artsnavnet.

Juleaften er noget mange børn og voksne ser frem til hvert år. Men særligt for børnene kan ventetiden op til jul føles meget lang, men sådan er det jo som regel når man glæder sig til noget godt. Det kan også være svært at holde styr på hvor lang tid der er til juleaften, her er en julekalender/pakkekalender en rigtig god ide. En pakkekalender er fyldt med 24 felter, hvor der enten er en gave, noget slik eller andet godt som barnet hver dag i december kan nyde godt af mens det tælles ned til d. 24. december – nemlig juleaften.

Gurli Gris julekalender 2022

Hos Alletiders Gave kender vi mange piger (og drenge) der er vild med Gurli Gris, har du også et barn der er vild med Gurli Gris? Så er en Gurli Gris pakkekalender 2022 da lige sagen. 

Vi har lavet en samling af Gurli gris julekalendere både fra 2022 og tidligere år.

 

gurli gris pakkekalender 2022 2 år peppa pig pakkekalender

Gurli Gris Pakkekalender

En fin julekalender med Gurli Gris, med masser af sjove overraskelser bag lågerne. Start nedtællingen til juleaften sammen med Gurli Gris og alle hendes venner. Kalenderen indeholder 24 overraskelser til Gurli Gris fans!

Find julekalenderen hos Jollyroom

 

Gurli Gris pakkekalender 2022

Julekalender fra Gurli Gris med 24 spændende, små stykker legetøj at samle på. Start nedtællingen til juleaften!

Find den hos Jollyroom

Gurli Gris julekalender 2022

Fejr jul med 24 dages overraskelsesgaver. Børn kan afsløre en ny overraskelse dagligt i december helt frem til juleaften! Hver nye overraskelse bringer en ny mulighed for sjov og leg.

Find julekalenderen hos Eurotoys

Gurli Gris pakkekalender 2021

Fejr jul med 24 dages overraskelsesgaver. Børn kan afsløre en ny overraskelse dagligt i december helt frem til juleaften! Hver nye overraskelse bringer en ny mulighed for sjov og leg.

Find julekalenderen hos Eurotoys

Gurli Gris julekalender med 24 bøger

Gør julemåneden hyggeligere sammen med Gurli Gris. Denne julekalender indeholder 24 bøger med historier om Gurli Gris. Bøgerne kan nydes i december og de mange efterfølgende måneder.

Find julekalenderen hos Eurotoys

Gurli Gris julekalender

En sjov julekalender med populære, Gurli Gris! Bag de 24 låger, gemmer der sig blandt andet kridt, tusser og klistermærker – alt, hvad dit barn kan få brug for til kreative stunder. Med disse spændende overraskelser bliver ventetiden til juleaften lidt kortere!

Find den hos Jollyroom

Gurli Gris julekalender 2020

Julekalenderen består af 24 låger, som indeholder: 3 viskelæder, 1 mini pop-up farveblyant, 1 spidser, 1 mini pop-up blyant, 1 papir klips, 6 mini stempler, 1 notesblok, 1 taperulle, 1 bogmærke, 2 mini puslespil, 2 klistermærker, 3 laser stickers og 1 nøglering. Indholdet er alt sammen med Gurli Gris tema, så hvis du har en lille Gurli Gris fan derhjemme, vil denne julekalender blive et kæmpe hit.

 Find den hos Renleg

Gurli Gris julekalender

Lågekalender med Gurli Gris – 24 overraskelser i december. Julekalenderen indeholder 24 små ting – fra puslespilsbrikker til kuglepenne. Alle med den søde Gurli Gris og hendes familie. 

Find julekalenderen hos Loukrudt

 

Peppa pig julekalender

Juletiden bliver ekstra sjov og hyggelig med denne Gurli Gris-julekalender. Julekalenderen består af 24 korte papbøger, som hver især fortæller en sød julehistorie om alle de juleting Gurli Gris oplever sammen med sin familie og sine venner. Bøgerne kan hænges op og bruges som julepynt som snor eller på juletræet.

Find den hos Saxo eller Find den hos Bog & Ide

Gurli Gris pakkekalender

Hver dag indtil jul, bag hver dør, finder du sjove genstande fra dit yndlingsshow. Ventetiden bliver meget lettere, når du har små overraskelser hver dag. Genskab dine yndlingsscener fra showet og nyd de mange forskellige stykker legetøj.

Find julekalenderen hos Gucca

Listen med Gurli Gris julekalendere opdateres løbende…

SE OGSÅ: Rasmus Klump julekalender 

SE OGSÅ: 30+ Gurli Gris gaveideer

Indlægget Gurli Gris julekalender 2022 indeholder reklamelinks til troværdige danske webshops

 

5 Responses

 1. 10/01/2019

  […] SE OGSÅ: Gurli Gris julekalender 2019 […]

 2. 09/04/2020

  […] SE OGSÅ: Gurli Gris julekalender […]

 3. 09/17/2020

  […] SE OGSÅ: Gurli Gris julekalender 2020 […]

 4. 09/17/2020

  […] SE OGSÅ: Gurli Gris julekalender  […]

 5. 09/23/2020

  […] SE OGSÅ: Gurli Gris julekalender 2020 […]

error: Content is protected !!