Gaver til mormor

gaver til mormor, julegaver til mormor, gave til mormor, gaver til bedstemor, julegaver til bedstemor, mormor gave, mormor gaver, personlige gaver, gaver med billede, gaver med print, alletiders gave, gave inspiration, gave til hende, gave til kommende mormor, gave til hende der har alt, personlige gaver mormor, smykker med gravering, bog til mormor, bøger til mormor

Gaver til mormor eller bedsteforældre i det hele taget, skal vælges med omhu. Ofte er det svært at finde på gaver til bedsteforældre, da de sjældent ønsker sig noget og ikke mangler det helt store.

Når der skal vælges en gave til mormor, kan det være en god ide at tage udgangspunkt i hendes hverdag og hvad gør hende glad. Vil hun f.eks. blive mest glad for en personlig (og måske hjemmelavet) gave, er der noget hun samler på eller er der noget hun mangler i hverdagen, som hun ikke selv tænker over eller som hun ikke under sig selv at bruge penge på.

Vi har her på Alletiders Gave samlet nogle gode forslag på gaver til mormor:

Her er den oplagte gave til mormor – fra barnebarnet, der gerne vil vide mere. For hvordan var det egentlig, dengang bedstemor var lille? Hvad legede hun med? Hvem var hendes bedste veninde? Var lærerne skrappe? Og hvordan mødte hun bedstefar? Mormor – fortæl nu stiller alle de spørgsmål, vi nogle gange glemmer at stille, før det er for sent. I bogen er der gjort plads til, at bedstemor kan skrive, fortælle og klistre fotos ind fra sit eget liv. Bogens mange spørgsmål og udpluk af historiske højdepunkter fra de sidste 80 år er med til at hjælpe hukommelsen på gled. I sidste ende er dette en gave til hele familien – og især barnebarnet, der får sit helt eget mormor-album. 

Find Mormor, fortæl nu hos Arnold Busck

Mormor kop fra Normann Copenhagen. Mormor-serien er produkter i porcelæn til det moderne køkken med udgangspunkt i det traditionelle – som vor’ mormor kender det!

Find mormor kop hos Trendyliving

Hvis du også gerne vil bevare minderne om din mormor er “Mormor – minder og gemmer” den oplagte bog at give hende. 
Rikke Max Lénart og Tanja Bjerring står bag scrapbogen “Mormor – minder og gemmer”, som giver enhver mormor muligheden for at dele sine minder, tanker, erfaringer og holdninger med sine børnebørn. Bogen indeholder 7 kapitler med plads til tekst og billeder, og hvert kapiel er fyldt med spørgsmål. 

Find Mormor – minder og gemmer hos Saxo

 

Kæreste mormor lykkemønten er en virkelig sød gave, du kan give til din mormor på hendes fødselsdag, til jul eller på et andet tidspunkt hvor du føler hun har brug for lidt ekstra lykke i hverdagen. På forsiden af lykkemønten står der: “Kæreste mormor”. På bagsiden af lykkemønten står der: “Du er den sødeste mormor som findes. Derfor fortjener du alverdens held og lykke.”

Find lykkemønten hos Giggles

Der er intet bedre end at være hjemme hos mormor, understreg dette med en plakat med fordelen ved at være hos mormor. Plakat med små tekster om alle de ting der sker når man er på besøg hos mormor/farmor.

Find mormor plakat hos Aurea

 

Mormor kop. Smuk og enkel keramik kop fra Liebe. Koppen er hvid med teksten MORMOR i håndtegnet look. En sød og personlig gaveidé, hvor mormor kan nyde sin yndlingsdrik og samtidig tænke på gavemodtageren hver gang koppen er i brug.

Find mormor kop hos Børnenes kartel

Krus med billede. Hvis du gerne vil sørge for, at din mormor starter morgenen med et smil på arbejdet, så skal hun have sit helt eget krus med et billede printet på, som sammen med morgenkaffen vil gøre dagen lidt bedre. En sød og personlig gave til en du holder af og som holder af kaffe.

Find krus med billede hos Gaveideer

Står du og mangler en helt personlig gave til mormor, så vil det feminine og meget smukt designede armbånd med sikkerhed glæde din mormor, når hun pakker det ud. Det er nemlig en meget personlig og smuk gave, der vil kunne bruges både til hverdag og fest! Du beslutter selv, hvad der skal stå på armbåndet og de selvvalgte ord kan fylde helt op til 25 tegn. På grund af den justerbare og fleksible lukning vil armbåndet kunne tilpasses stort set alle håndled.

Find armbåndet hos Gaveideer

 

Grow me a message – potteplante. Denne Grow Me a Message-potteplante udtrykker på en sød og naturlig måde de ting, der ellers kan være svære at sige. Sig det med blomster! På kun en uge gror planten i gavesættet, og hvad end man har villet sige, er det nu sagt med blomster. En sød tanke og gave, der helt sikkert vil overraske og blive taget godt imod.

Find potteplanten hos Gaveideer

Lad mormor mindes jeres gode øjeblikke med et billedramme-ur. Tiden går og går, men nogle minder forbliver for evigt. Dette smarte billedramme-ur med otte billedrammer viser ikke kun en hvad klokken er, men også de vigtigste øjeblikke eller kæreste personer i ens liv. Vælg selv hvilke øjeblikke, der skal foreviges og sæt dem i ramme. En stilfuld og god måde at sætte tiden i perspektiv.

Find billedramme ur hos Gaveideer

Serveringsbakke med billede. Denne serveringsbakke er nemlig helt speciel, fordi den på serveringssiden giver mulighed for at vælge et billede, du synes skal printes på bakken. Alt efter hvem der skal have bakken, er det oplagt at vælge et fint billede, hvor I er repræsenteret – måske et gruppebillede med familie eller venner, der vil skabe gode minder, hver gang bakken er i brug.

Find serveringsbakken hos Gaveideer

En karikatur tegning er ikke blot en god gaveidé – det er årets bedste gaveidé. Skal du glæde en person, du holder af, kan du aldrig gå helt galt i byen ved at forære ham / hende en karikatur tegning. Det er en gaveidé, der har hittet i mange år, så der er ingen risiko for, at modtageren vil blive skuffet. 

Lav din egen karikaturtegning hos Soan karikatur

Forkæl din mormor med en lækker brunch, som hun enten kan nyde sammen med morfar, en god veninde eller som giver en oplagt mulighed for at I kan nyde oplevelsen sammen. Brunch er et vidunderligt mix af morgenmad og frokost, der gør det muligt at nyde et lækkert måltid med det bedste fra både breakfast og lunch.

Find oplevelsen Brunch for 2 hos Go Dream

I det hele taget er oplevelser en god ide, find flere oplevelsesgaver hos Go Dream og Duglemmerdetaldrig.

Alle kender til De Små Synger, men nu er det tid til at præsentere dennes pendant: “De grå synger”.
Nu kan alle, der er lidt oppe i alderen eller som bare elsker gammel musik, få fingrene i teksterne til hele 46 klassikere, som man er vokset op med fra ca. 50’erne. Giro 413 kommer direkte hjem til dig og alle der nærmer sig pensionistalderen kender til de store hits.
Forfatter Aksel Blaaberg der har samlet “De grå synger” giver både tekterne og noderne til sangene, så der er ingen undskyldning for ikke at komme igang med syngeriet derhjemme.

Find De grå synger hos Saxo

Varmepude. Giv mormor en varme pude som hun kan bruge i den kolde vinter. Varmepuden slukker automatisk efter tre timer og er udstyret med en overophedningsbeskyttelse. Puden måler 30 x 40 cm, er lavet af polyester og tåler maskinvask ved 40 °C.

Find varmepuden hos Wupti

Et billede siger mere end 1000 ord… du/I kan også vælge at sætte et ekstra prik over i´et ved at lave et chokolade billede enten med et gavemodtagerens yndlingsmotiv eller for at understrege en særlig anledning. En gave, der helt sikkert vil blive værdsat af dine kære! 

Lav dit chokolade image her

Indlægget Gaver til mormor indeholder affiliatelinks

error: Content is protected !!