Gaver til morfar

gaver til morfar, julegaver til morfar, gaveideer til morfar, alletiders gave til morfar, personlig gave til morfar, fotogaver til morfar, gaver med indgravering, gave til bedstefar, gaver til bedstefar, julegaver til bedstefar, gaveideer til bedstefar, alletiders gave, gave til ham, gaver til mænd, gaver til ham der har alt, gave inspiration morfar

Gaver til morfar eller bedsteforældre i det hele taget, skal vælges med omhu. Ofte er det svært at finde på gaver til bedsteforældre, da de sjældent ønsker sig noget og ikke mangler det helt store.

Når der skal vælges en gave til morfar, kan det være en god ide at tage udgangspunkt i hans hverdag og hvad gør ham glad. Vil han f.eks. blive mest glad for en personlig (og måske hjemmelavet) gave, er der noget han samler på eller er der noget han mangler i hverdagen, som han ikke selv tænker over eller som han ikke under sig selv at bruge penge på.

Hos Alletiders Gave har vi lidt gode på gaver til morfar:

 

MORFAR – minder og gemmer er en unik scrapbog til enhver morfar, der ønsker at give minder, erfaringer, tanker og holdninger videre til sit barnebarn. Bogen er delt ind i 7 kapitler med plads til masser af ord og billeder fra et langt, levet liv. Undervejs hjælpes man på vej af en lang række spørgsmål. Disse guider en til at udfylde bogen, så den bliver et komplet værk af oplevelser, overvejelser, betydningsfulde mennesker og meninger. Udfyld bogen med omhu og giv en gave der varer for evigt. 

Find MORFAR – minder og gemmer hos Saxo

En morfar er noget helt særligt – altid parat til at støtte og give stilfærdige råd eller blot sætte tid af til fælle hygge. En morfar fortjener et stort >>Tak!<< blot for tat være den, han er. Her er en fin samling af hyldester til både den nybagte som erfarne morfar. Bogen er en dejlig gave, som siger alt det, der bør siges om verdens bedste morfar

Find takkebogen til morfar hos Saxo

Tusindvis af bedstemødre har allerede fået Farmor – fortæl nu eller Mormor – fortæl nu foræret. Og selvfølgelig skal bedstefar ikke snydes for at give sine erindringer videre til børnebørnene. I Morfar – fortæl nu kan bedstefar fortælle sit barnebarn om dengang, han var dreng. Hvad han legede med; hvem hans bedste ven var; om han var god til fodbold; om lærerne i skolen var skrappe – og hvordan han egentlig mødte bedstemor. Morfar – fortæl nu stiller alle de spørgsmål, vi nogle gange glemmer at stille, før det er for sent. I bogen er der gjort plads til, at bedstefar kan skrive, fortælle og klistre fotos ind fra sit eget liv. Bogens mange spørgsmål og udpluk af historiske højdepunkter fra de sidste 80 år er med til at hjælpe hukommelsen på gled. I sidste ende er dette en gave til hele familien – og især barnebarnet, der på denne måde får sit helt eget morfar-album.

Find Morfar – fortæl nu hos Arnold Busck

Verdens bedste morfar lykkemønten er en virkelig sød gave, du kan give til din morfar på hans fødselsdag, til jul eller på et andet tidspunkt hvor du føler han har brug for lidt ekstra lykke i hverdagen. På forsiden af lykkemønten står der: “Verdens bedste morfar”. På bagsiden af lykkemønten står der: “Du er den bedste morfar som findes. Derfor fortjener du alverdens held og lykke.”

Find lykkemønten hos Giggles

Smuk og enkel keramik kop fra Liebe. Koppen er hvid med teksten MORFAR i håndtegnet look. En sød og personlig gaveidé.

Find morfar kop hos Børnenes kartel

Bælte med gravering. Bælterne er lavet i 100 % ægte læder. Der er 2 farver på hvert bælte dvs., at det kan vendes rundt og skifte side. Bæltet er 135 cm langt, dvs at det passer til alle. Det kan nemt klippes til med en saks, evt. efter et bælte man har i forvejen, sådan at det passer perfekt. Bæltet kan bestilles med personlig gravering på bagsiden.

Find bælte med gravering hos indgraveringsgaver

En oplagt gave til din morfar er en ny pung. En af de ting, de fleste af os er dårlige til at købe til os selv er blandt andet en ny pung. Er din morfars pung ved at være godt slidt, så overrask ham med en ny lækker herrepung.

Find en lækker herrepung hos Carriealong

Nøgler er irriterende at have til at rode rundt nede i bunden af en taske. En nøglepung er da ofte også en ting man ikke køber til sig selv, derfor er det en oplagt gaveide hvad enten det er til fødselsdag eller jul. Der findes mange forskellige nøglepunge alt efter hvilket behov de skal dække og hvor mange nøgler der skal være plads til.

Find en nøglepung hos Carriealong

En karikatur tegning er ikke blot en god gaveidé – det er årets bedste gaveidé. Skal du glæde en person, du holder af, kan du aldrig gå helt galt i byen ved at forære ham / hende en karikatur tegning. Det er en gaveidé, der har hittet i mange år, så der er ingen risiko for, at modtageren vil blive skuffet. 

Lav din egen karikaturtegning hos Soan karikatur

 

Forkæl din morfar med en lækker brunch, som hun enten kan nyde sammen med mormor, en god veninde eller som giver en oplagt mulighed for at I kan nyde oplevelsen sammen. Brunch er et vidunderligt mix af morgenmad og frokost, der gør det muligt at nyde et lækkert måltid med det bedste fra både breakfast og lunch.

Find oplevelsen Brunch for 2 hos Go Dream

I det hele taget er oplevelser en god ide, find flere oplevelsesgaver hos Go Dream og Duglemmerdetaldrig.

Alle kender til De Små Synger, men nu er det tid til at præsentere dennes pendant: “De grå synger”.
Nu kan alle, der er lidt oppe i alderen eller som bare elsker gammel musik, få fingrene i teksterne til hele 46 klassikere, som man er vokset op med fra ca. 50’erne. Giro 413 kommer direkte hjem til dig og alle der nærmer sig pensionistalderen kender til de store hits.
Forfatter Aksel Blaaberg der har samlet “De grå synger” giver både tekterne og noderne til sangene, så der er ingen undskyldning for ikke at komme igang med syngeriet derhjemme.

Find De grå synger hos Saxo

Varmepude. Giv morfar en varme pude som han kan bruge i den kolde vinter. Varmepuden slukker automatisk efter tre timer og er udstyret med en overophedningsbeskyttelse. Puden måler 30 x 40 cm, er lavet af polyester og tåler maskinvask ved 40 °C.

Find varmepuden hos Wupti

Et billede siger mere end 1000 ord… du/I kan også vælge at sætte et ekstra prik over i´et ved at lave et chokolade billede enten med et gavemodtagerens yndlingsmotiv eller for at understrege en særlig anledning. En gave, der helt sikkert vil blive værdsat af dine kære! 

Lav dit chokolade image her

Denne personlige gaveide har stil og er super praktisk at have med. Overrask en du holder af med en personlig lommelærke.

Find lommelærke med indgravering hos Gaveideer

Indlægget Gaver til morfar indeholder affiliatelinks

 

 

error: Content is protected !!