Gaver til farmor

Gaver til farmor eller bedsteforældre i det hele taget, skal vælges med omhu. Ofte er det svært at finde på gaver til bedsteforældre, da de sjældent ønsker sig noget og ikke mangler det helt store.

Når der skal vælges en gave til farmor, kan det være en god ide at tage udgangspunkt i hendes hverdag og hvad gør hende glad. Vil hun f.eks. blive mest glad for en personlig (og måske hjemmelavet) gave, er der noget hun samler på eller er der noget hun mangler i hverdagen, som hun ikke selv tænker over eller som hun ikke under sig selv at bruge penge på.

Vi har her på Alletiders Gave samlet nogle gode forslag på gaver til farmor:

 

Her er den oplagte julegave til farmor – fra barnebarnet, der gerne vil vide mere. For hvordan var det egentlig, dengang bedstemor var lille? Hvad legede hun med? Hvem var hendes bedste veninde? Var lærerne skrappe? Og hvordan mødte hun bedstefar? Farmor – fortæl nu stiller alle de spørgsmål, vi nogle gange glemmer at stille, før det er for sent. I bogen er der gjort plads til, at bedstemor kan skrive, fortælle og klistre fotos ind fra sit eget liv. Bogens mange spørgsmål og udpluk af historiske højdepunkter fra de sidste 80 år er med til at hjælpe hukommelsen på gled. I sidste ende er dette en gave til hele familien – og især barnebarnet, der får sit helt eget farmor-album.  

 

Find Mormor, fortæl nu hos Arnold Busck

 

FARMOR – minder og gemmer er en unik scrapbog til enhver farmor, der ønsker at give minder, erfaringer, tanker og holdninger videre til sit barnebarn. Bogen er delt ind i 7 kapitler med plads til masser af ord og billeder fra et langt, levet liv. Undervejs hjælpes man på vej af en lang række spørgsmål. Disse guider en til at udfylde bogen, så den bliver et komplet værk af oplevelser, overvejelser, betydningsfulde mennesker og meninger. Udfyld bogen med omhu og giv en gave der varer for evigt.

Find Farmor – minder og gemmer hos Arnold Busck

 

Der er intet bedre end at være hjemme hos farmor, understreg dette med en plakat med fordelen ved at være hos farmor. Plakat med små tekster om alle de ting der sker når man er på besøg hos mormor/farmor.

Find farmor plakat hos Aurea

 

Farmor kop. Smuk og enkel keramik kop fra Liebe. Koppen er hvid med teksten FARMOR i håndtegnet look. En sød og personlig gaveidé, hvor mormor kan nyde sin yndlingsdrik og samtidig tænke på gavemodtageren hver gang koppen er i brug.

Find farmor kop hos Børnenes kartel

Krus med billede. Hvis du gerne vil sørge for, at din farmor starter morgenen med et smil, så skal hun have sit helt eget krus med et billede printet på, som sammen med morgenkaffen vil gøre dagen lidt bedre. En sød og personlig gave til en du holder af og som holder af kaffe.

Find krus med billede hos Gaveideer

Står du og mangler en helt personlig gave til farmor, så vil det feminine og meget smukt designede armbånd med sikkerhed glæde din mormor, når hun pakker det ud. Det er nemlig en meget personlig og smuk gave, der vil kunne bruges både til hverdag og fest! Du beslutter selv, hvad der skal stå på armbåndet og de selvvalgte ord kan fylde helt op til 25 tegn. På grund af den justerbare og fleksible lukning vil armbåndet kunne tilpasses stort set alle håndled.

Find armbåndet hos Gaveideer

Grow me a message – potteplante. Denne Grow Me a Message-potteplante udtrykker på en sød og naturlig måde de ting, der ellers kan være svære at sige. Sig det med blomster! På kun en uge gror planten i gavesættet, og hvad end man har villet sige, er det nu sagt med blomster. En sød tanke og gave, der helt sikkert vil overraske og blive taget godt imod.

Find potteplanten hos Gaveideer

Lad farmor mindes jeres gode øjeblikke med et billedramme-ur. Tiden går og går, men nogle minder forbliver for evigt. Dette smarte billedramme-ur med otte billedrammer viser ikke kun en hvad klokken er, men også de vigtigste øjeblikke eller kæreste personer i ens liv. Vælg selv hvilke øjeblikke, der skal foreviges og sæt dem i ramme. En stilfuld og god måde at sætte tiden i perspektiv.

Find billedramme ur hos Gaveideer

Serveringsbakke med billede. Denne serveringsbakke er nemlig helt speciel, fordi den på serveringssiden giver mulighed for at vælge et billede, du synes skal printes på bakken. Alt efter hvem der skal have bakken, er det oplagt at vælge et fint billede, hvor I er repræsenteret – måske et gruppebillede med familie eller venner, der vil skabe gode minder, hver gang bakken er i brug.

Find serveringsbakken hos Gaveideer

En karikatur tegning er ikke blot en god gaveidé – det er årets bedste gaveidé. Skal du glæde en person, du holder af, kan du aldrig gå helt galt i byen ved at forære ham / hende en karikatur tegning. Det er en gaveidé, der har hittet i mange år, så der er ingen risiko for, at modtageren vil blive skuffet. 

Lav din egen karikaturtegning hos Soan karikatur

 

Forkæl din farmor med en lækker brunch, som hun enten kan nyde sammen med farfar, en god veninde eller som giver en oplagt mulighed for at I kan nyde oplevelsen sammen. Brunch er et vidunderligt mix af morgenmad og frokost, der gør det muligt at nyde et lækkert måltid med det bedste fra både breakfast og lunch.

Find oplevelsen Brunch for 2 hos Go Dream

I det hele taget er oplevelser en god ide, find flere oplevelsesgaver hos Go Dream og Duglemmerdetaldrig.

 

Alle kender til De Små Synger, men nu er det tid til at præsentere dennes pendant: “De grå synger”.
Nu kan alle, der er lidt oppe i alderen eller som bare elsker gammel musik, få fingrene i teksterne til hele 46 klassikere, som man er vokset op med fra ca. 50’erne. Giro 413 kommer direkte hjem til dig og alle der nærmer sig pensionistalderen kender til de store hits.
Forfatter Aksel Blaaberg der har samlet “De grå synger” giver både tekterne og noderne til sangene, så der er ingen undskyldning for ikke at komme igang med syngeriet derhjemme.

Find De grå synger hos Saxo

Varmepude. Giv farmor en varme pude som hun kan bruge i den kolde vinter. Varmepuden slukker automatisk efter tre timer og er udstyret med en overophedningsbeskyttelse. Puden måler 30 x 40 cm, er lavet af polyester og tåler maskinvask ved 40 °C.

Find varmepuden hos Wupti

Et billede siger mere end 1000 ord… du/I kan også vælge at sætte et ekstra prik over i´et ved at lave et chokolade billede enten med et gavemodtagerens yndlingsmotiv eller for at understrege en særlig anledning. En gave, der helt sikkert vil blive værdsat af dine kære! 

Lav dit chokolade image her

Indlægget Gaver til farmor indeholder affiliatelinks

error: Content is protected !!