Gaven til sushi-elskeren?

sushikursus for begyndere, sushikursus, Gavekort, gave, fødselsdagsgave, fødselsdagsgave til ham, julegave, julegave til ham, gave til ham, julegave til hende, gave til hende, fødselsdagsgave til hende, gaveidéer, gaveidéer til ham, gaveidéer til hende, gaveinspiration, gaveidé

Sushi… Mmm… Her løber tænderne i vand bare af at tænke på et lækkert stykke sushi. Er gavemodtageren en der ligesom os er vilde med sushi? Har vedkommende snakket om at han eller hun godt kunne tænke sig at eksperimentere mere med at prøve at lave sushi, men har bare ikke fået gjort noget ved det? Så kan vi anbefale at give et sushikursus i gave:

Sushikursus for begyndere

Sushikurset for begyndere afholdes af den anerkendte sushikok og Sake Sommelier, Zoë Escher, og er et kursus for ham eller hende, som ønsker at lære at lave forskellige slags lækker sushi.

Oplevelsen er til ham eller hende, der er vild med sushi, men som aldrig har lært at lave det selv. På kurset læres teknikkerne bag forskellige slags sushi, og hvordan det perfekte sushimåltid sammensættes.

På kurset gennemgås blandt andet:

  • De japanske ingredienser, der bruges i god sushi.
  • Hvad man bør kigge efter, når man køber fisk og skalddyr.
  • Hvad man skal være opmærksom på, når man laver sushi af rå fisk.
  • Hvordan forskellige slags råvarer klargøres til sushi

Sushikurset for begyndere afholdes i København alle ugens dage. Pris 605,- pr person. Køb det her.

Vi her på redaktionen bag Alletidersgave kan varmt anbefale bogen Sushi, smag og teknik af Kimiko Barber og Hiroki Takemura:

sushi

Om bogen: Bogen til sushi-fanatikere, der ikke vil nøjes med at spise sushi ude.Er du vild med sushi, men har du ikke tid til eller mulighed for at gå ud at spise så ofte? Eller foretrækker du bare at lave din mad selv? Så er Sushi – smag og teknik lige det, du mangler. Med Sushi – smag og teknik i hånden kan selv begyndere finde ud af at lave sushi. Bogen forklarer, hvad man skal bruge af redskaber – og faktisk behøver man ikke særlig meget specialudstyr – og hvad der kræves af basale ingredienser. Der er grundlæggende opskrifter, f.eks. på hvordan man tilbereder sushi-ris, og det gennemgås trin for trin, hvordan man parterer og klargør fisk og skaldyr til sushi. Alle kapitler er gennemillustrerede med meget informative billeder, så det er næsten ikke til at blive i tvivl om noget. Men hører du til dem, der altid har troet, at det måtte være meget svært at lave sushi, for det ser så kompliceret ud, når man ser en fin lille kunstnerisk pyntet rulle? Og er du stadig ikke helt overbevist om, at det er noget, du tør give dig i kast med? Så start med at lave din sushi på Tokyo-manér: Her fylder man blot risen i en lille skål og pynter med fisk og grøntsager efter ønske. Du skal hverken rulle eller presse maden, så nemmere kan det ikke blive.Den sidste del af bogen fuldender din viden om sushi og gør dig til sushi-superspiser: Her gives råd om, hvordan sushi spises, hvad man skal drikke til, og hvad man kan servere, hvis man skal have gæster og stadig er sushi-nybegynder. Pris 149,95. Køb den her.

Indlægget Gaven til sushi-elskeren indeholder affiliatelinks

Skriv et svar

error: Content is protected !!