Gaven til ham der har alt – butterfly i træ til feinschmekeren

butterfly i træ, unik gave til manden der har alt

Mangler du en helt unik gave til ham der har alt? Eller leder du efter den helt særlige gave til ham den vigtigste i dit liv? Hvad med en butterfly i træ, der gør dagen helt speciel?

En butterfly i træ er en helt speciel gave til ham der skal til gallafest på gymnasiet, til konfirmanden, til brudgommen, til feinschmekeren og ham der har alt. Den er stilfuld, klassisk og helt unik. En butterfly i træ vækker opsigt på den fede måde!

gaven til manden der har alt træbutterfly butterfly i træ

Vi har fundet et nyt og spændende firma der står bag innovativ design i utraditionelle materialer. Og det er netop de kombinationen af materialevalg, design og finesserne ved produkterne, vi er faldet for, her på redaktionen.

Firmaet bag produkterne i denne artikel hedder BeWooden. Det er unik og personlige accesories i træ, f.eks. butterfly i træ. Alle produkterne er dansk designet og fremstillet på et værksted i Tjekkiet. Vi er særligt imponerede af det flotte håndværk. Netop fordi det er håndværk i træ, er alle produkter unikke og ikke to er helt ens.

Har du lyst til at der skal være en indgravering i forbindelse med en særlig anledning, så er det muligt at få indgraveret en lille tekst, som gør gaven helt unik og personlig. Lad dig inspirere og skriv en personlig hilsen, et motto, et citat eller initialer.

gave til manden der har alt personlig gave gave med indgravering træbutterfly butterfly i træ

Nedenfor ses et udvalg af de produkter fra BeWooden som vi er særligt vilde med. Vi synes bedst om de fine butterfly i træ til mænd og her findes både en lille fornem til til fars dag gave, men også lækkert design til brudgom eller ham der har alt.

butterfly i træ gave til manden der har alt

Se flere spændende accessories til mænd på BeWoodens egen hjemmeside, hvor der inviteres ind i et univers af lutter lækre designs og unikke produkter. Om gaven er til den eneste ene eller fars dag eller noget helt andet er underordnet. Hos BeWooden finder du en unik gave til manden der har alt.

Gå til Shop

 

Indlægget Gaven til ham der har alt – butterfly i træ til feinschmekeren indeholder affiliatelinks

1 Response

  1. 01/05/2019

    […] LÆS OGSÅ: Træbutterfly til ham der har alt […]

error: Content is protected !!