Gaveideer til nybagte forældre – barselsgaver 2022

gaveideer til nybagte forældre, gaveideer til nybagt mor, gaveideer til nybagt far, barselsgaver 2022, hvad giver man i barselsgave
ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

En barselsgave er en gave man giver til de nybagte forældre: Men hvad skal man give i gave? Det kam være en stor udfordring.

Er du på jagt efter gode gaveideer til nybagte forældre? Så er du kommet det rigtige sted. Vi har samlet en masse forskellige ideer til barselsgaven, så du helt sikkert finder en der passer.

Hvad giver man i barselsgave?

Når man skal på barselsbesøg, er det normalt at medbringe en barselsgave. Der findes mange forskellige muligheder når man skal give en barselsgave. Der findes i 2 slags barselsgaver: Gaver til baby og gaver til forældrene. Nogle køber barselsgaver til begge, andre kun til enten baby eller de voksne. Og det er forskelligt om man vælger at fokusere på at give en gave til forældrene eller til barnet, der findes ikke rigtig eller forkert. I denne artikel har vi valgt at fokusere på gaveideer til nybagte forældre – både til mor og far.

Typisk har personer der lige er blevet forældre, og som måske også har børn i forvejen, har ikke altid det store overskud lige efter fødslen og derfor kan det være rart med en gave der er fokuseret på dem. Oftest glemmer mange nybagte forældre også dem selv (særligt mødrene) og derfor er det oplagt med en barselsgave til forældrene.

Har din veninde, familiemedlem eller bekendte ikke født endnu, så husk også at læse 20+ gaveideer til gravide.

Fyld fryseren op

Overskuddet til at gå i køkkenet og lave en masse mad, kan være svært som nybagte forældre, særligt når man lige skal finde sig en rytme i den nye hverdag. En oplagt gaveide kan derfor være at lave nogle lækre hjemmelavede retter og fylde de nybagte forældres fryser. Det vil være en stor hjælp i deres nye hverdag, at de slipper for at lave mad fra bunden, men nemt kan varme maden fra dig/jer op. Det gør det noget nemmere at fylde deres fryser, hvis du kender deres livretter.

Barselskurv

Ønsk hjertelig tillykke med det nye familiemedlem med en lækker barselskurv, fyldt med lækkerier til de nybagte forældre. Du kan enten finde en færdig gavekurv eller lave en selv ud fra de ting du ved de holder af. Det er en gaveide som helt sikkert vil skabe glæde i den søde barselstid.

Hos Design og Handelshuset finder du et lækkert udvalg af barselskurve

Ammepude til de nybagte forældre

En ammepude er en oplagt gaveide til alle nybagte forældre. Har de nybagte ikke allerede investeret i en ammepude, så forkæl dem med en. Den første lange tid, går med at amme barnet og for at sikre en optimal stilling for både barn og forældre er en ammepude en stor hjælp. Der findes efterhånden et kæmpe udbud af ammepuder, i forskellige størrelser, forme mm.

Se det store udvalg af ammepuder hos Jollyroom

Gavekort til babysvømning

Babysvømning er en skøn oplevelse for både for forældrene og barnet – og samtidig er det med til at fremme den motoriske udvikling hos barnet. Babysvømning styrker mange sanser, blandt andet føle-, høre- og lugtesansen, og så giver det dit barn en fantastisk bevægelsesfrihed i forhold til for eksempel at ligge på ryggen eller maven hjemme på stuegulvet. Med et gavekort til babysvømning, giver du en oplevelse der skal glæde hos både barn og forældre. I de fleste kommuner findes der babysvømning, så tjek hvilke muligheder der er i de nybagte forældres kommune og forkæl dem med et gavekort dertil.

Ferm Living mindeboks til baby

Tiden som nybagte forældre går hurtigt og er forbundet med en masse minder. Hjælp de nybagte forældre med at gemme nogle af disse minder i en mindeboks fra Ferm Living. Boksen indeholder blandt andet et brev fra forældrene, en kuvert til den første tot hår, en stofpose til de første sko, en æske til de første tænder. Derudover indeholder den et målebånd, så man kan følge barnets højde, en stofpose til den bedste sut og til sidst en lille æske, hvor det er muligt at gemme små sjove ting fra barnet.

Find mindeboksen hos Luksusbaby

gaveideer til gravide, gaveideer til den kommende mor, gaver til gravide, gave til gravid, gaveinspiration til gravide, gave til den gravide veninde, gaveide til den gravide datter, gaveide til den gravide kollega, gaveideer gravid kvinde, gaveideer gravid kollega, forkælelse til gravide, oplevelser for gravide, bøger til gravide

Gavekort til middag

Det er vigtigt for de nybagte forældre også at tage sig tid til sig selv og hinanden. Hvis du samtidigt tilbyder at passe baby, mens de tager på date, bliver du helt sikkert dagens helt i skysovs! Hvis moderen ammer, kan det være svært at overlade baby længe nok til andre at de kan tage ud at spise. Får barnet flaske, er den løsning mere optimal. Alternativt kan du overraske dem med en middag i hjemmet, så der både er tid til baby og mad eller give et gavekort til takeaway.

Find et kæmpe udvalg af middage for 2 hos Truestory

gaveideer til gravide, gaveideer til den kommende mor, gaver til gravide, gave til gravid, gaveinspiration til gravide, gave til den gravide veninde, gaveide til den gravide datter, gaveide til den gravide kollega, gaveideer gravid kvinde, gaveideer gravid kollega, forkælelse til gravide, oplevelser for gravide, bøger til gravide

 

Gavekort til babyudstyr

Som kommende og nybagte forældre er der meget babyudstyr der skal købes, hvilket hurtigt kan løbe op i en masse penge. Hjælp forældrene  med et gavekort til babyudstyr, så kan de selv købe det de mangler. Med et gavekort fra BabySam giver du en gave til Danmarks største udvalg af udstyr til gravide, babyer og børn. Med 29 fysiske butikker fordelt over hele landet, er Babysam aldrig langt væk fra gavemodtageren.

Køb gavekort til Babysam her

gaveideer til gravide, gaveideer til den kommende mor, gaver til gravide, gave til gravid, gaveinspiration til gravide, gave til den gravide veninde, gaveide til den gravide datter, gaveide til den gravide kollega, gaveideer gravid kvinde, gaveideer gravid kollega, forkælelse til gravide, oplevelser for gravide, bøger til gravide

40 uger efter – en kærlig håndsrækning til nybagte mødre

I “40 uger efter” tager Cana Buttenschøn dig med rundt i alle afkroge af barselslivet de første 40 uger efter du er blevet forælder. Fra babyens trivsel, ernæring og søvnrytmer til dét at finde de rette ben at stå på som nybagt mor. For tiden på barsel er lige så benhård som den er rosenrød og babyduftende. “40 uger efter” er en kærlig og uhøjtidelig bog fyldt med gode råd og opbakning til nybagte mødre. Bogen er skrevet af en mor til to drenge, der er uddannet jordemoder og til daglig arbejder som blogger, hvor hun skriver varmt og ærligt om livet med børn.

Find bogen hos Saxo

mors dags gave 2021, mors dags gaver 2021, gaveideer til mors dag 2021, gave til mor, gave til hende der har alt, personlige gaver til mor, gaver til mor, gaveideer til mor, årets gaveide til mor 2021, gave til ny mor, gave til ung mor, forkælelse til mor, oplevelse til mor

 

Blomster til de nybagte forældre

Smukke blomster går aldrig af mode. Forkæl de nybagte forældre med smukke farverige blomster. Kan du ikke selv give dem buketten, så bestil blomsterne online og sørg for de bliver leveret hjem til dem.

Bestil blomster til de nybagte forældre hos Bloomit

Mammabox til nybagt mor

 Med denne box får både mor og baby en masse forkælelse. Det er både dejligt og super hyggeligt for den nybagte mor og for den lille nyfødte i de første måneder af barnets liv. Boksen indeholder lækre produkter både til mor og barn.
 
 

Familie wallstickers til postkasse

Forkæl de nybagte forældre med wallstickers til postkassen  – en sjov og personlig gave. Med flere forskellige personer, kan du vælge dem, der ligner de forskellige familiemedlemmer mest og vise omverdenen, hvem postkassen tilhører.

Find dem også Wallstickerland

mors dags gave 2021, mors dags gaver 2021, gaveideer til mors dag 2021, gave til mor, gave til hende der har alt, personlige gaver til mor, gaver til mor, gaveideer til mor, årets gaveide til mor 2021, gave til ny mor, gave til ung mor, forkælelse til mor, oplevelse til mor

Forkælelse til krop og sjæl

Nye mødre fokuserer ofte udelukkende på deres lille baby og glemmer sig selv. Vis kærligheden til den nybagte mor ved at forkæle hende med et af hendes yndlings skønhedsprodukter, hvad enten det er en lækker bodycreme, makeup, neglelak. Mulighederne for gaver inden for skønhedspleje er utallige. Hos LYKO tilbyder de et af Danmarks bedste udvalg, med alt fra parfumer, make up og hudpleje.

Forkæl den nybagte mor med en lækker gave fra Lyko

Metalfigur – stork med baby.

Metalfiguren designet som en stork med en baby, er den perfekte gave til de nybagte forældre. Flot storkefigur designet i metal en sød og betænksom gave til varigt minde om familieforøgelsen. Du kan med en graveringsplade gøre figuren 100 % personlig.

Find metalfiguren hos Design og Handelshuset

Mor og barn vedhæng

Dette smukke vedhæng fra Heiring symboliserer mor og barn. En perfekt gave til en nybagt mor eller kommende mor. Mor og barn vedhænget kan også laves til tvillingemødre. Vedhænget findes i flere forskellige udgaver både i sølv, forgyldt sølv og guld med forskellige farvede sten.

Find vedhænget hos Guldcenter

Kom i form efter baby

Er den nybagte mor ked af formen efter at have født, så hjælp hende igang med at blive født efter baby. Graviditeter, fødsler og kroppe er forskellige, og det tager Anne Bech nænsomt højde for i FIT EFTER BABY. Alle kan være med – også dem med meget lidt overskud efter alt for mange nætter med for lidt søvn.

Find bogen hos Saxo

Babymad – kogebog

Selvom der går lidt tid før den nyfødte kan spise babymad, så kan du sagtens forkæle de nybagte forældre med denne, så de kan søge inspiration når den tid kommer. “Babymad” byder på 90 lækre og sunde opskrifter på babymad – fra hjemmelavet mos af gode råvarer til fast føde som kan serveres for hele familien – der alle er specielt sammensat, så de passer til din babys udviklingstrin og ernæringsbehov.

Find kogebogen hos Saxo

termokop eva solo, termokop, termokrus, termokande, termokop med rem, Gavekort, gave, fødselsdagsgave, fødselsdagsgave til ham, julegave, julegave til ham, gave til ham, julegave til hende, gave til hende, fødselsdagsgave til hende, gaveidéer, gaveidéer til ham, gaveidéer til hende, gaveinspiration, gaveidé,

Termokop fra Eva Solo til gåture

Eva Solo termokoppen er perfekt til drik på farten når der skal gås lange ture med barnevognen – til både kolde og varme drikke. Den praktiske og stilrene termokop, To Go Cup, er let at have morgenkaffen eller den kolde iste med i, på farten. Den har et smart og meget funktionelt låg med klik-funktion, som let kan betjenes med kun én hånd. Derudover er termokoppen 100 % drypfri. Eva Solos termokop fås i mange forskellige farver, der sammen med den børstet stål, giver et roligt udtryk. Klik og se de mange farvemuligheder.

Find Eva Solo termokoppen hos Kitchen One

Listen med gaveideer til nybagte forældre opdateres løbende….

SE OGSÅ: Gaveideer til den gravide

SE OGSÅ: Gaveideer til babyshower

Indlægget Gaveideer til nybagte forældre – barselsgaver 2022 indeholder affiliatelinks til troværdige danske webshops

 

 

error: Content is protected !!