Gammeldags skoletaske fra Ruitertassen

gammeldags skoletaske, skoletaske i skind, skoletaske skind, skoletaske kernelæder, skoletaske støvelæder, gammeldags skoletasker, læder skoletaske, skind skoletasker, gave til ham, gave til hende, herremapper, studietaske i skind, skind studietasker, gaveide, gaveinspiration, alletiders gave, julegaver til alle, julegave, fars dags gave, tasker til mænd, herretasker, mappe i råt look

En gammeldags skoletaske i læder er en oplagt gaveide til både mænd og kvinder og som med fordel kan bruges til studie og/eller arbejde.

Er du på jagt efter en lækker gammeldags skoletaske, kan vi hos Alletiders Gave anbefale dig at kigge nærmere på det hollandske mærke Ruitertassen, som står bag et stort udvalg af lækre computertasker og mapper og i deres sortiment, finder man også de lækre forskellige gode bud på en gammeldags skoletaske lavet i kernelæder.

Ruitertassen computertaske i håndlavet kvalitet. Den er designet i kraftigt kernelæder. Den har 2 store rum med computerlomme i det ene, disse rum deles af en bred lynlåslomme. Desuden er der 2 mobillommer, 2 holdere til kuglepenne samt en lomme ved computerlommen. Under overslaget er der en stor lomme, overslaget holdes fast af 2 kraftige spænder. Den kan bæres i den kraftige hank i toppen eller med den lange justerbare skulderrem, som har et ekstra blødt læderstykke for din komfort.
Mål: 40 x 30 cm. Style: 732437.

Ruitertassen computertaske, model nr. 732437 – kan købes hos e-tasker

Lækker skind skoletaske i brun fra Ruitertassen, med 3 rum, hvor der er plads til en 15″ PC samt 2 lommer på fronten. Den har en justerbar skulderrem og en fast hank. Taskens mål: 42 x 32 cm.
Taskens style: 732358.

Ruitertassen skind skoletaske – køb den hos e-tasker

Flot stor mappe til arbejde eller studie. Tykt læder som ikke er til at slide op og en justerbar rem der også kan tages af. Mål: 30 x 37. Style: 2103.

Ruitertassen mappe – køb den hos e-tasker

Indlægget Gammeldags skoletaske fra Ruitertassen indeholder affiliatelinks

error: Content is protected !!