Gåbil – god træning af motorikken

magni gåbil, gåbil, Gaveidéer, gave, julegave, julegaver, fødselsdagsgave, gaveinspiration,

En gåbil er en rigtig god gave til tumlinger i alderen ca. 15 måneder til ca. 4 år. En gåbil er god træning for motorikken, idet bilen skal styres ved at dreje på rettet og farten bestemmes af de små ben. Koordinering af hænder og fødder er god træning for barnet der hurtigt lærer at styre udenom forhindringerne, enten ved at svinge eller ved at bakke og lave tre-punktsvendinger. Det er sjovt at følge med hvordan børn i så tidlig en alder finder løsninger på problemerne og hurtigt finder vej udenom forhindringer.

Herhjemme har vi haft en gåbil til indendørs brug og en til udendørs brug, idet der er blevet kørt en del ude på terrassen og på fortovet på stille villaveje. Sut i munden og begge hænder på rattet og så fremad. De små tumlinger lære hurtigt at teknikken og finder hurtigt ud af at man kommer hurtigst fremad ved at bruge begge ben samtidig.

Hos Alletiders Gave kan vi varmt anbefale en gåbil som gave til de mindste og vi har fundet de bedste tilbud på nettet og alle nedenstående bud er med Prisgaranti.

gåbil alletiders gave

  1. Magni gåbil i pink metal til kr. 880 kr.
  2. BRIOs klassiske trækhund i stor gåbil udgave. Klassisk og fint design til kr. 630,- (vejl. pris: kr. 900,-)
  3. Magni politibil som gåbil til kr. 800,-
  4. Mini Coop i sort med rat med lyde til kr. 499,-

 

Wheely Bugs er også en form for gåbil, men for de lidt større børn, fordi hjulene kan dreje 360 grader, hvilket giver flere muligheder, men også er svære at styre i forhold til almindelige gåbiler. Weely Bugs fås i mange forskellige dyr og kan købes med prisgaranti lige her

 

Alle ovenstående gåbiler er fundet hos Pixizoo der tilbyder prisgaranti.

Benyt nedenstående rabatkode og spar yderligere på dine gavekøb hos Pixizoo

Indlægget Gåbil – god træning af motorikken indeholder affiliatelinks

Skriv et svar

error: Content is protected !!