Funko Pop! Marvel julekalender

marvel julekalender 2020, marvel pakkekalender 2020, marvel adventskalender 2020, funko pop! marvel julekalender 2020, julekalender til drenge 2020, julekalender til teenagedreng 2020, julekalender til mænd 2020, julekalender med superhelte, julekalender med samlefigurer, årets julekalendere 2020

Kender du en der er helt vild med de seje Marvel karakterer, så er en Funko Pop! Marvel julekalender 2020 det oplagte valg.

Med denne Marvel julekalender sikrer du at modtageren har nået at glæde sig til hver dag når julekalenderen skal åbnes, samtidig med at den skabe glæde i mange måneder efter.

Juleaften er noget mange børn og voksne ser frem til hvert år. Men særligt for børnene kan ventetiden op til jul føles meget lang, men sådan er det jo som regel når man glæder sig til noget godt. Det kan også være svært at holde styr på hvor lang tid der er til juleaften, her er en julekalender/pakkekalender en rigtig god ide. En pakkekalender er fyldt med 24 felter, hvor der enten er en gave, noget slik eller andet godt som barnet hver dag i december kan nyde godt af mens det tælles ned til d. 24. december – nemlig juleaften.

Marvel Comics er et amerikansk selskab ejet af Marvel Publishing Inc, datterselskab til MarvelEntertainment Inc. Ud af Marvels karakterer er de mest velkendte Spider-Man, Wolverine, the Hulk, Iron Man, Captain America, Daredevil, Ghost Rider osv.

Når decembermørket føles overvældende og julestressen trænger sig på, er det skønt at forsvinde ind i seriernes verden. Du spekulerer på, om julemanden faktisk er den mest kraftfulde Marvel-mutant nogensinde, eller om Daredevil nogensinde har begivet sig ud på julegavejagt. Marvel-kalenderen fra Funko Pop! giver dig superkraften til at glemme julestressen – med denne julekalender er det både sjovet og spændende at tælle ned til juleaften!

Bag hver låge gemmer der sig små Funko Pop!-vinylfigurer i form af Thanos, Venom, Captain America og mange, mange flere! Her er dine yndlingskarakterer fra Marvels serieunivers: antihelte, skurke og superhelte side om side.

Find julekalenderen hos Gucca

SE OGSÅ: Harry Potter julekalender 2020

Indlægget Funko Pop! Marvel julekalender 2020 indeholder affiliatelinks

error: Content is protected !!