Funballz – lær at gå på vandet

Sjov oplevelse som garanterer gode grin.

Funballz (også kaldet waterballz) er gennemsigtige bolde af slidstærk plastik, der gør det muligt at lade mennesker gå rundt inde i boldene – både på land og i vand. Ved dette event bliver gavemodtageren og ledsageren lukket inde i hver sin lufttætte bold, der herefter lukkes forsvarligt med en vandtæt lynlås og pustes op med almindelig luft, inden boldene bliver sat ud i vandet.
Funballz event 2
Denne oplevelse er for to personer, og foregår i runde bolde, der er to meter i diameter, hvilket giver god plads til diverse krumspring og udfoldelser i bolden. Der er i den grad er garanteret nogle gode grin og billeder.

I Funballz gælder det om at holde balancen, stå oprejst længst muligt og tage flest skridt ved at bruge trædemølleteknikken. Da man befinder sig i hver sin bold, er det oplagt at lave konkurrence om, hvem der kommer længst, hurtigst eller kan tage flest skridt.

Både før og under oplevelsen vil en uddannet instruktør sørge for sikkerheden og hjælpe personerne ud og ind af boldene. Der er hele tiden snor i de 100% vandtætte bolde, hvor der er ilt til 45 minutters aktivitet ad gangen.

Anderledes og utrolig sjovt gavekort, der er perfekt som f.eks. fødselsdagsgave, bryllupsgave, sølvbryllupsgave eller til polterabend.


Eneste gåtur på vandet, hvor du med 100% garanti IKKE bliver våd!

Pris for Funballz for 2 personer er 399 kr. Oplevelsen finder sted i København, Aalborg og Aarhus.

Funballz er en helt unik oplevelse som kan bookes hos Go Dream Oplevelsesgaver.

Oplevelsesgaver er gaver, der bliver husket – køb din gave på godream.dk

 

Indlægget Funballz – lær at gå på vandet indeholder affiliatelinks

error: Content is protected !!