Friends julekalender 2021

friends julekalender 2021, friends pakkekalender 2021, friends adventskalender 2021, friends gaveideer, friends gaver, friends brætspil, friends julekalender til voksne, friends julekalender til teenager, friends julekalender til kvinder 2021, friends julekalender til mænd 2021
ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Friends julekalender 2021 er en julekalender til ham/hende eller dig der bare ikke kan få nok af komedieserien Friends.

Med en Friends julekalender bliver nedtællingen til juleaften hurtigt meget sjovere.

Hos Alletiders Gave bestræber vi os hvert år på at finde de mange julekalendere der er på markedet. Vi husker selv da vi var små, hvordan udvalget var noget sølle de fleste steder, omvendt kendte vi ikke til bedre. Den gang var det normalt at man fik en julekalender fra supermarkedet med mælkechokoladen. Selv om denne type julekalendere stadig forhandles, så er konkurrencen blevet større. Idag kan man få julekalendere til hele familien enten med legetøj, nye historier hver dag, makeup, luksus chokolade, te, kaffe, alkohol mm. 

En af de mest populære julekalendere i 2020, er uden tvivl en Friends julekalender. I perioden 1995-2005 kunne man følge med i komedieserien Friends og Monica, Chandler, Ross, Rachel, Phoebe og Joeys eventyr på Manhattan. Og selvom det er 15 år siden at filmoptagelserne stoppede og de 6 venner gik hver til sit, så er serien stadig utrolig populær. Serien er da også blevet genudsendt flere gange hen over de seneste 16 år. 

Friends julekalender

Friends Julekalender

Julemåneden bliver endnu hyggeligere med de 6 bedste venner fra Friends. Den perfekte julekalender til den ultimative Friends fan, med 24 Friends overraskelser. Bag lågerne gemmer der sig blandt andet små skriveblokke, som ser ud nøjagtigt som Rachels blok fra Central Perk, duftviskelæder i form af kaffekopper, magneter og sjove småting til Vennerfans. Som en ekstra gave i juletiden gemmer hver låge citater og billeder fra serien for et godt grin, når lågen åbnes. Garanteret en påskønnet kalender både til nyligt frelse og langvarige Venner-fans.

Find julekalenderen hos Coolstuff

Friends gaveideer

Friends snekugle

Forkæl dig selv eller en du holder af med denne Friends snekugle. Hvis du ikke ønsker Friends fotoet i snekuglen, kan du selv indsætte billeder af dine egne venner i snekuglen.

Find snekuglen hos Temashop

Hvor godt kender gavemodtageren eller dig selv Monica, Rachel, Phoebe, Joey, Chandler og Ross? Udfordr dine med-fans, og se hvem der er den ultimative friends fan i dag!

Find spillet hos Temashop

Friends fotoramme

Enhver Friends fan, skal selvfølgelig have en Friends fotoramme stående med de bedste venner. Billedet af de 6 venner medfølger og kan selvfølgelig udskiftes med dine egne seje venner.

Find fotorammen hos Temashop

Perfekt gaveide til enhver Friends fan – nemlig et sæt bestående af en Friends vandflaske og et Friends net i stof. På tasken er der trykt: Eat like Joey, Dress like Rachel, Cook like Monica, Live like Phoebe, Care like Ross, Laugh like Chandler”.

Find sættet hos Temashop

Friends hjemmesko

Central Perk er jo trods alt et historisk sted! Forkæl dig selv eller en du holder af med Friends hjemmesko med Central Perk print. 

Find hjemmeskoene hos Coolstuff

Glæde modtageren med denne Central Perk kagekrukke. Fyld den med modtagerens favoritsmåkager eller andet lækkert indhold.

Find kagekrukken hos Temashop

Trivial Pursuit Friends

Spillet indeholder hundrede kort med i alt 600 spørgsmål, som strækker sig cirka fra det øjeblik, hvor replikken “There’s nothing to tell!” falder i det allerførste afsnit og hele vejen frem til det øjeblik, hvor vennerne går ud af Monicas lejlighed for sidste gang.

Find det hos Coolstuff

Friends Monopoly

Klassisk brætspil møder kultserie i denne underholdende Venner-version af Monopoly! Spil som en af de seks venner, svar på spørgsmål, som vedrører serien og vis hvilke felter du ejer ved at anbringe Central Perk-sofaer i stedet for hoteller!

Find spillet hos Coolstuff

SE OGSÅ: Julekalender til teenager 2021 – drenge og piger

SE OGSÅ: Julekalendere til kvinder 2021

SE OGSÅ: Julesok med navn

Indlægget Friends julekalender 2021 indeholder affiliatelinks til troværdige danske webshops

error: Content is protected !!