Fransk vinsmagning i København

vinsmagning oplevelser alletiders gave, Gavekort, fødselsdagsgave, fødselsdagsgave til ham, julegave, julegave til ham, gave til ham, julegave til hende, gave til hende, fødselsdagsgave til hende, gaveidéer, gaveidéer til ham, gaveidéer til hende, gaveinspiration, gaveidé, oplevelsesgave, oplevelse, oplevelsesgave til hende, oplevelsesgave til ham, oplevelsesgave til par, oplevelsesgave for 2, oplevelsesgave for to, vinsmagning, frank vinsmagning, vinsmagning københavn

Er gavemodtageren interesseret i vin, gastronomi, Frankrig eller økologi, så er dette en oplevelse, man uden tvivl vil falde i god smag: Fransk unik vinsmagning i København, en aften modtageren sent vil glemme. Kan gavemodtageren ikke komme til Frankrig for at smage på vinen, så er det godt at den franske vin kan komme til Danmark.

Oplev en smagfuld, interessant og lærerig vinsmagning, når en dansk-fransk vinbonde inviterer til vinsmagning af egne vine fra hans Chateau Le Raït i udkanten af Bordeaux-regionen.

Vinbonden Jon Capoul lever i Danmark, men rejser hver anden måned ned til hans far, Claude, og deres fælles vingård, hvor de allerede i 1980 omlagde til økologisk vinproduktion – i skarp kontrast til resten af Bordeaux regionen. Chateau Le Raït dyrker vine, der skal nydes unge og til dejlig mad frem for til pynt i vinreolen.

Oplevelsen tager gavemodtagere, rundt i 4-5 smagninger med dertilhørende vand og brød. Der smages hovedsageligt vinbondens egne vine, der suppleres eller kontrasteres af gode kollegers sortiment. Imens fortæller Jon om livet som dansk-fransk vinbonde, samt de udfordringer det giver, at være David mod Goliath i en Bordeaux-konservatisme. Dertil er der åben dialog omkring vinens smag, aroma, produktion, økologi, mulige nybrud i regionen, terroir med mere.

Denne autentiske oplevelse giver deltagerne en 2 timers smag på livet som økologisk vinbonde, et unikt indblik i Bordeaux-regionen – og naturligvis på forrygende vin.

Gaven må I den grad sige at være en sikker vinder for ham eller hende, der altid har været fascineret af tanken om egen vinproduktion.

Pris for vinsmagning i København er 299,- pr. person. Køb oplevelsen her via DuGlemmerDetAldrig.dk.

Når gaven skal gives, så giv den gerne sammen med en god flaske vin.

Indlægget Fransk vinsmagning i København indeholder affiliatelinks

 

1 Response

error: Content is protected !!