Flødebollekursus

Har gavemodtageren en sød tand? Så er et flødebollekursus da lige sagen. Lær hvordan gavemodtageren selv at lave sine egne flødeboller og så får han/hun endda lidt lækkerier med hjem, der kan nydes senere.

Oplevelsen starter allerede når han/hun træder ind i lokalet og dufter de lækre ingredienser. Stemningen er hyggelig og uformel, og chocolatieren giver ham/hende og resten af holdet en introduktion til hvordan han/hun laver lækre flødeboller med forskellig slags chokolade og fyld.

Skum og bunde er forberedt når kursisten ankommer til kurset, så det er bare at gå direkte i gang med at lave og pynte flødebollerne. Gavemodtageren kan selv vælge hvilken smag, chokoladeovertræk og krymmel som  flødebollerne skal have.

Til sidst får han/hun nogle af flødebollerne med hjem.

flodebollekursus gave til teenager gave til morfar gave til mormor gave til bedstemor julegaveinspiration oplevelsesgave hyggelig gave

Flødebollekurset er en rigtig lækker oplevelse til dig selv eller en du holder af – evt. en god gaveide som kan gøres i fællesskab og dermed skab et sjovt og hyggeligt fælles minde.

Pris for flødebollekursus 360 kr ved Go Dream Oplevelsesgaver.

Køb flødebollekursus her

Praktisk information

TID
Ca. hver 3. uge lørdag eller søndag – book i god tid
Bookinginformationer fås på www.oplevelsesgaver.dk, når gavekortet er købt

STED
København Ø

VIGTIG INFO
* Af hensyn til flødebolle-fremstillingen er det vigtigt at komme til tiden
* Forklæder stilles til rådighed under kurset
* Skum og bunde er lavet på forhånd.

Indlægget Flødebollekursus indeholder affiliatelinks

error: Content is protected !!