Fitbit Flex

fitbit-flex sort alletiders gave, Gavekort, gave, fødselsdagsgave, fødselsdagsgave til ham, julegave, julegave til ham, gave til ham, julegave til hende, gave til hende, fødselsdagsgave til hende, gaveidéer, gaveidéer til ham, gaveidéer til hende, gaveinspiration, gaveidé,

Gaven til ham/hende der ønsker fuldt overblik, f.eks. i forbindelse med en livsstilsændring – Fitbit Flex

Fitbit Flex er armbåndet der måler og vejer personen i mere end en forstand – hele dagen – hele tiden. Det kan bruges til at forbedre helbredet, sundheden, træningen og meget andet. Armbåndet samler flere data om brugeren end noget andet, hvilket giver fuldt indblik i ens gøren og laden og hvor der skal sættes ind i vejen mod et bedre liv. Kender du typen der ønsker at få marginalerne over på sin side – som ville have glæde af at vide præcis hvor mange timer han/hun har sovet og hvor aktiv i løbet af dagen han/hun har været? Så er gaven her oplagt.

fitbit-flex sort alletiders gave

Sort og klassisk Fitbit Flex til kr. 899,-

Hvad er Fitbit Flex?

Grundlæggende er Flex’en et armbånd eller en “pe-te” (personal trainer – personlig træner), som måler skridt, hvor mange kalorier der er forbrændt, den distance der er gået og selvfølgelig holder styr på søvnen. Alt sammen helt automatisk – og selvfølgelig synkroniseret med PC/MAC og til iPhone/Smartphone.

Firmaet Fitbit er kendt for at lave produkter, der kan være med til at holde øje med helbredet, og dermed fås chancen for at aktivt gøre noget for at forbedre det, samtidig med at det er muligt at holde øje med den løbende udvikling. Fitbit Flex er kun et af deres populære produkter, de laver nemlig også både badevægte og andre former for personlige trænere som minder om Fitbit Flex, men som ikke er lige så avancerede – det hele afhænger af hvilke ønsker til funktioner som produktet skal have.

Armbåndet fungerer på den måde, at man i princippet kan have det på hele døgnet rundt. Fitbit Flex sørger så for at måle hvor mange skridt der tages i løbet af dagen, hvor mange kalorier der forbrændes, afstanden man har bevæget sig, antallet af minutter man reelt har været aktiv, hvor mange timer man sover om natten – og ikke mindst informationer om hvor godt man har sovet og hvor mange gange du har været vågen i løbet af natten. Dertil kommer at Fitbit Flex også er vandtæt, så man roligt have det på i bad – eller på en svømmetur.

Med Fitbit Flex kan man hele tiden følge med i hvor meget man har motioneret i løbet af dagen. Dette gøres nemt ved at kigge på hvor mange af de i alt fem LED-lamper der lyser op. Hver lampe der lyser indikerer en femtedel – eller 20% – af det mål som du har sat for dagen. Har man brug for at få endnu flere detaljer om dine aktiviteter, så er der også mulighed for at gøre det selv om man er på farten. Der findes nemlig gratis apps til både iPhone, iPad, iPod Touch og en lang række Android telefoner.

Herhjemme har Fitbit ikke endnu fået fat i det potentielle marked, men amerikanerne er vilde med Fitbit Flex og dens konkurrenter. Vi er overbevidst om at danskerne snart vil få øjnene op for dette overvågning-af-sig-selv-armbånd.

 

Indlægget Fitbit Flex indeholder affiliatelinks


error: Content is protected !!