Nyt spil til spillefuglen? FIFA 17 mv.

fifa16 gave gaveinspiration alletiders gave gave til teenager

I vor familie findes jordens dejligste teenagedreng, som i årevis har spillet på sine utallige maskiner. XBOX 360 og Wii er de maskiner der bruges flittigst. Han er en stor FIFA fan og spiller både mod far og vennerne på værelset, men også online, hvor modstanden eftersigende er mere udfordrende.

Vi har i mange år købt det nyeste FIFA spil som gave, lige fra han var en lille dreng på 6-7 år, til nu hvor han er en stor teenager. Spillet er stadig på ønskesedlen og vi ved at han bruger mange timer på det i løbet af året. FIFA er en hobby og den dyrkes på lige fod som fodboldtræningen i det virkelige liv.

Efter mange års køb af spil, ved vi præcis hvornår de udkommer og hvor de skal købes til billige penge. Vi kan varmt anbefale gucca.dk der har konkurrencedygtige priser og topscorer på trustpilot.

Vi har fundet et lille udvalg af de mange spil (i mange udgaver) som varekataloget indeholder.

FIFA 17 – Pris: Kr. 400,-

FIFA 17 byder på nyskabelser over hele banen og giver dig en afbalanceret, autentisk fodboldoplevelse, hvor du kan spille, som du vil, og være med på højeste niveau. Du får solidt forsvarsspil, etablerer midtbanekontrol og kommer til at skabe flere magiske øjeblikke end nogensinde før. FIFA 17 – Play Beautiful.
fifa-17-nordic
En af industriens førende spillemotorer, Frostbite, leverer autentiske, virkelighedstro oplevelser, tager spillere til nye fodbolduniverser, og introducerer fans til personer med baggrund og følelser, i FIFA 17.

Fuldfør innovationen i den måde spillerne tænker og bevæger sig, påvirk dine modstandere, og eksekver dine angreb, for at få fuld kontrol over et hvert øjeblik på banen. Fra frispark til straffespark til hjørnespark, tilfør personlighed, og oplev at have kontrol over alle dødbolde. Der er lavet en transformation, i måden spillerne kæmper med hinanden på, overalt på banen. Kontrollen er i dine hænder, når du kæmper for rum og boldbesiddelse.

Et helt nyt system introducerer konstant rumlig analyse, forøger spillernes løb uden bolden, og ændrer måden de bevæger sig på, såvel som måden de læser spillet og reagerer på. Nye muligheder i angrebet giver dig flere måder at skabe chancer og afslutte foran mål.

For første gang nogensinde i FIFA, får du muligheden for, at udleve din drøm, på og udenfor banen, som morgendagens stjerne i den engelske Premier League, Alex Hunter.

 

JUST DANCE – Pris: Kr. 230,-

Så er det nyeste Just Dance (Just Dance 2016) her. Det seneste skud på stammen i den top-sælgende spilserie er som altid spækket med de største titler, men nu med en ekstra, helt ny måde at spille på!

Just Dance gave teenager alletiders gave

Alt du behøver er din smartphone og Just Dance Controller App for at spille Just Dance 2016 på den nye generation af konsoller (Wii U, Xbox One, PS4), der ikke behov for ekstra tilbehør.

Just Dance 2016 er udstyret med en fantastisk trackliste med grafik, der er mere fantasifuld og betagende end nogensinde før.

Udpluk af trackliste:
– All About That Bass – Meghan Trainor
– Animals – Martin Garrix
– Blame – Calvin Harris Ft. John Newman
– Born This Way – Lady Gaga
– Gibberish – MAX
– Hangover (BaBaBa) – Buraka Som Sistema
– Hey Mama – David Guetta Ft. Nicki Minaj, Afrojack & Bebe Rexha
– I Gotta Feeling – The Black Eyed Peas
– Ievan Polkka – Hatsune Miku
– Let’s Groove – Equinox Stars
– Uptown Funk – Mark Ronson Ft. Bruno Mars
– Want To Want Me – Jason Derulo
– William Tell – Overture – Rossini
..mm..

Call Of Duty “Black Ops III”- Pris: Kr 350,-

Treyarch indfører en social spiloplevelse i Call of Duty ved at levere en kampagne med mulighed for at spille kooperativt med op til fire spillere online, ved hjælp af det samme stabile netværksinfrastruktur, der understøtter Multiplayer i verdensklasse.

call-of-duty-black-ops-iii teenager alletiders gave

Designet til co-op vil spillerne automatisk opleve episke filmiske øjeblikke, som Call of Duty bl.a. er kendt for at levere, såvel som nye åbne områder som er designet til at kræve en løbende ændring af strategi, af spillerne. Hver spiller er helt tilpasselig fra våben, loadouts, evner og outfits, alle kan have et personligt arsenal som passer dem bedst. Spillerne kan bevæge sig gennem miljøet med finesse, ved hjælp af forskellige evner, alt imens man forsøger at opretholde fuld kontrol over kampen. Intet Treyarch spil ville være komplet uden Zombie mode – her tilbydes der en fuld spiloplevelse med sin egen særskilte historie.

Indlægget Nyt spil til spillefuglen? Fifa16 mv. indeholder affiliatelinks


Skriv et svar

error: Content is protected !!