Erotisk julekalender 1019

erotisk julekalender, fræk julekalender, julekalender til par, julekalender til single, julekalender til voksne, erotisk pakkekalender, pakkekalender til ham, pakkekalender til hende, julekalender kun til voksne, alletider gave, julekalender 2019, pakkekalender 2019, adventskalender 2019, erotisk julekalender 2019

Gør julemåneden i år lidt sjovere med en erotisk julekalender 2019. En julekalender der kan bruges af både ham og hende.

En erotisk julekalender 2019 er en julekalender, der sikrer sjov og leg hele december og i tiden efter.

Juleaften! Den der dirrende længsel og spændte forventning, som bygges op. De lystfyldte blikke, som bliver hængende ved pakken. Og til sidst det der tilfredse udbrud, når klimaks og ønsker bliver opfyldt! Nu kan du få hver dag i december til at føles som juleaften – Amorelie Erotisk Julekalender forvandler julemåneden til årets hedeste!

Lågerne er fyldt med erotik og rummer massageprodukter, sexlegetøj og fantasiæggende tilbehør, som vækker lyst og passion og har en værdi af ca. 4200 kr! Den erotiske adventskalender er desuden stilrent udformet og afslører ingenting om de hede hemmeligeheder, der gemmer sig indeni.

Amorelie Julekalender passer både til par og singler og både til kvinder og mænd uanset orientering (producenten hilser og siger, at visse produkter kan kræve “lidt mere kreativitet” afhængigt af, hvem der skal bruge dem, men at kalenderen passer til alle). Det er helt enkelt en perfekt gave til en, du vil give en sensuel advent!

Erotisk julekalender 2019

Amorelie Erotisk Julekalender

Lad 24 låger fyldt med nydelse gøre december til årets hedeste måned! Amorelie Erotisk Julekalender indeholder sensuelle og sexede produkter til en værdi af ca. 3200 kr! Passer til både kvinder og mænd uanset orientering.

Find julekalenderen hos Coolstuff

Orion Erotisk Adventskalender

Er sækken fuld, natten mørk og fantasien væk? Kom før julemanden kommer! December bliver årets hedeste måned med denne erotiske adventskalender, som indeholder sensuelle og sexede produkter til både hende og ham. I de 24 luger gemmer der sig massageprodukter, sexet legetøj og fantasistimulerende tilbehør til en værdi af ca. 3200 kr!

Find julekalenderen hos Coolstuff

Amorana erotisk julekalender

Denne premium-kalender indeholder 24 sensuelle overraskelser, som garanteret trækker både julestrømperne og andet ned på modtageren! I lågerne gemmer der sig blandt andet legetøj fra mærker som We-Vibe og Womanizer, massageprodukter og andre fantasiæggende tilbehør, som vækker både lyst og passion. Kalenderen indeholder produkter til en værdi af hele 9500 kr. og forvandler hver decembernat til et nyt og lidenskabeligt eventyr!

Den erotiske julekalender fra Amorana passer både til par og singler, samt både kvinder og mænd uanset tilbøjelighed (visse produkter kan måske kræve lidt mere kreativitet afhængigt af hvem, der skal anvende dem, men kalenderen passer til alle). Forvandl december til årets mest lidenskabelige måned. Det her er helt enkelt en perfekt gave til en, du gerne vil give eller dele en sensuel advent med!

Find den hos Coolstuff

Kærlighedskalender til par

Få ultimativ hygge og fyld en hel måned med kærlighed of romantik! Denne romantiske kalender har hele 31 låger og kan åbnes når som helst på året. Åbn en luge hver dag i en hel måned og maksimer hygge, romantik og lyst! Hver luge giver forslag til tre spændende aktiviteter til bare jer to. I skiftes til at åbne lågerne, og lugeåbneren vælger dagens aktivitet mellem de sexede, hyggelige og sjove forslag. Det kan være alt lige fra at skrive et kærlighedsdigt sammen, planlægge en hyggelig udflugt eller gå ud at spise på en romantisk restaurant til at finde helt nye måder at kysse hinanden på eller endnu hedere aktiviteter, som garanteret giver ny inspiration i soveværelset!

Find den hos Coolstuff

Romantisk julekalender til par

Midt i julestresset er det let at tage hinanden for givet. Købe julegaver, få alt det fra hånden, der skal være klar før ferien, og synkronisere julemiddagen med familien. Romantik, sex og tid på tomandshånd går let i glemmebogen. Samtidig er december jo årets hyggeligste måned! Det er på tide at skrue op for julehyggen. Med Tingletouch romantiske adventskalender til par fylder I december med lyst og afslapning sammen!

Hver luge giver forslag til tre spændende aktiviteter til bare jer to. I skiftes til at åbne lugerne, og lugeåbneren vælger, hvad der skal være dagens aktivitet blandt de sexede, hyggelige og sjove forslag. Det kan være alt fra at planlægge en hyggelig udflugt eller lave en romantisk middag, til at gøre julerent nøgne sammen eller endnu hedere aktiviteter, som garanteret giver ny inspiration i soveværelset!

Find den hos Coolstuff

Daring december – julekalender til par

Føles december som årets koldeste måned? Sne, polarkulde og julestress kan let skubbe romantik, sex og tid på tomandshånd til side. Samtidig passer vinteren jo ekstra godt til lidenskabelige og sexede aktiviteter, og med parkalenderen Daring December fra Tingletouch maksimerer I julehyggen! Fyld december med lyst, romantik og kærlighed!

Hver låge giver forslag til tre spændende aktiviteter, I kan give jer til, bare I to. I skiftes til at åbne lågerne, og lågeåbneren vælger det, der bliver dagens aktivitet blandt de sexede og lidenskabelige forslag. Det kan være alt fra at lave romantisk middag sammen til at afsløre jeres mest sexede fantasier for hinanden eller trigge hinanden til klimaks på nye måder. Kalenderen giver garanteret ny inspiration i det decembermørke soveværelse!

Find den hos Coolstuff

Amorana Classic desire julekalender

ræver din partner noget mere end blot en halvkedelig chokoladekalender fra den nærmeste forhandler? Overrask din partner, mand såvel som kvinde, med denne erotiske Amarona-kalender. Kalenderen indeholder 24 låger, der åbnes fra den 1. december og frem til juleaften, og som indeholder eksklusive erotiske massageolier, sexlegetøj og meget mere i samme kategori. Dette er med andre ord en julekalender for dig/jer, der foretrækker at fejre jul i sengen i stedet for foran pejsen!

Dette er en luksuriøs, eksklusiv og erotisk julekalender for både ham og hende. Den indeholder 24 overraskelser fra eksklusive mærker såsom Womanizer, We-Vibe, Loovara og Bijoux Indiscrets. Tingene bag lågerne varierer og tæller blandt andet massageolier, sexlegetøj, tilbehør og undertøj. Sammen med julekalenderen medfølger der også en brochure med information om produkterne samt ideer til, hvordan man kan bruge de forskellige produkter.

Dette er en fantastisk gave til parret eller kæresten. Julekalenderen indeholder heller ikke noget avanceret grej, hvorfor du selv som nybegynder kan få glæde af produkterne.

Find den hos Partyking

Find flere julekalendere her.

Indlægget Erotisk julekalender 2019 indeholder affiliatelinks

 

error: Content is protected !!