Chili Klaus julekalender 2020

chili klaus julekalender 2020, chili klaus pakkekalender 2020, chili klaus adventskalender 2020, julekalender til mænd 2020, pakkekalender til mænd 2020, voksen julekalender 2020, voksen pakkekalender 2020, alletiders gave
ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

Kender du en der er vild med Chili Klaus? Så forkæl ham/hende med en Chili Klaus julekalender 2020.

En Chili Klaus julekalender 2020, er den oplagt julekalender til ham eller hende der elsker chili.

Hos Alletiders Gave bestræber vi os hvert år på at finde de mange julekalendere der er på markedet. Vi husker selv da vi var små, hvordan udvalget var noget sølle de fleste steder, omvendt kendte vi ikke til bedre. Den gang var det normalt at man fik en julekalender fra supermarkedet med mælkechokoladen. Selv om denne type julekalendere stadig forhandles, så er konkurrencen blevet større. Idag kan man få julekalendere til hele familien enten med legetøj, nye historier hver dag, makeup, luksus chokolade, te, kaffe, alkohol mm. 

Chili Klaus julekalender

At en, der kalder sig Chili Klaus, synes godt om julen, kommer nok ikke som en nyhed! Derfor er julekalenderen Jingle Balls! fra Chili Klaus selvfølgelig fyldt med glohed og sødstærk chilislik til den, der er blevet træt af ynkelige chokoladekalendere. Gør dig klar til chilistyrke, der får nissernes øjne til at løbe i vand og julemandens skæg til at krølle – denne kalender er kun til den modige!

Eftersom Chili Klaus synes, at nytårsaften er en ekstra festlig dag, består chilikalenderen af 25 luger: 1-24 og 31! Kalenderen er en luksuriøs gave til chilielskeren. Her står milde vingummier og karameller i kø sammen med betydeligt stærkere chilikugler og chililakrids, som får sin varme fra Carolina Reaper-pulver. Og ved du hvad? Hvis du støder på en luge mærket med et dødningehoved – så er det på tide, at du forbereder dig på en chilistorm, som du sjældent har set! Hav hvidt brød eller et glas mælk i nærheden, når du går i lag med denne luge!

Chili Klaus, eller Claus Pilgaard, som han egentlig hedder, er en dansk chilielsker og entertainer med egen Youtube-kanal, hvor han blandt andet udfordrer kendisser til at prøvesmage ekstremt stærke chilisorter. Fascinationen af chili har ført til hans eget varemærke Chili Klaus – her er der både produkter med kast-dig-i-væggen-hede og mildere lækkerier med tydelig chilismag. Styrken i alle produkter rangordnes på Chili Klaus’ egen “Wind Force Scale”, hvor 1 smager supermildt og 15 betyder glohed chilibonanza.

Glem den ynkelige chokoladekalender – slikkalenderen fra Chili Klaus er kun til den rigtigt modige! Chiliheden varmer dejligt i decemberkulden, og denne slikkalender til voksne er fyldt med chilikugler, chilikarameller og chilichokolade hver dag frem til juleaften. Desuden gemmer der sig en speciel overraskelse til nytårsaften!

Find julekalenderen hos Coolstuff

Fakta om Chili Klaus Julekalender

 • Tæl ned til juleaften med Chili Klaus egen julekalender til den modige!
 • Chilikalender i luksuriøs emballage med 25 låger (1-24, samt en nytårsoverraskelse i låge 31)
 • Bagved lågerne gemmer der sig chilikugler med chokolade, chilinødder, chilislik og hot sauce
 • Slikkalender til voksne som ønsker hede og chilismag hver dag frem til jul
 • Produkternes styrke rangordnes mellem 1 og 15 på Chili Klaus’ egen “Wind Force Scale”
 • Mål: 38 x 36 x 5 cm
 • Vægt: 730 gram
 • Chili Klaus Jingle Balls! Julekalender 2020

SE OGSÅ: Johan Bülow julekalender

Indlægget Chili Klaus julekalender 2020 indeholder affiliatelinks

5 Responses

 1. 10/08/2019

  […] SE OGSÅ: Chili Klaus julekalender 2019 […]

 2. 10/11/2019

  […] SE OGSÅ: Chili Klaus julekalender 2019 […]

 3. 09/23/2020

  […] SE OGSÅ: Chili Klaus julekalender 2020 […]

 4. 09/25/2020

  […] SE OGSÅ: Chili Klaus julekalender 2020 […]

 5. 09/30/2020

  […] SE OGSÅ: Chili Klaus julekalender 2020 […]

error: Content is protected !!