Caviarsmagning i København

Caviarsmagning i København

Har gavemodtageren lidt fine smagsløg eller er han/hun særligt glad for caviar? Så skal årets gave da bestå af en ægte Caviarsmagning.

Smag ægte caviar.

Med denne Caviarsmagning, får den heldige gavemodtager, mulighed for at smage tre forskellige typer, af denne meget eksklusive spise. Udover at smage på Caviaren, vil der også være en spændende introduktion af den specifikke Caviars udvikling igennem historien. Gavemodtageren vil ligeledes blive introduceret til, hvordan ægte Caviar bedst bruges fremover.

Til smagningen har udbyderen udvalgt et glas champagne, der går til de tre forskellige typer caviar. Der vil til hver smagning være et glas champagne til hver, og denne champagne er altid af højeste kvalitet og altid vintage. Som en lille forret serveres der en lille brødanretning med rogn.

Oplevelsen indeholder:

  • Smagning af tre forskellige typer ægte Caviar
  • Lille forretsanretning af en type rogn
  • 1 glas vintage champagne
  • 1 lille glas kvalitets vodka til at skylle munden

Denne oplevelse er smagfuld, lærerig og ud over det sædvanlige.

Pris for Caviarsmagning for 1 person er 599,- via Duglemmerdetaldrig

Køb oplevelsen her

Praktisk info

Adresse: Frenchy, Hyskenstræde 16 kælderen, 1207 København K

Alle smagninger er om fredagen 17-19.30. Med oplevelsesbeviset i hånden kan gavemodtageren, følge bookingvejledningen, hvor alle nødvendige oplysninger findes. Herfra er booking hurtigt klaret.Indlægget Caviarsmagning i København indeholder affiliatelinks

 

 

error: Content is protected !!