Bumbag på ønskesedlen?

bumbag, bæltetaske, konfirmationsgave, gave til konfirmant, gave til konfirmand, Gavekort, gave, fødselsdagsgave, fødselsdagsgave til hende, julegave, julegave til hende, gave til hende, gaveidéer, gaveidéer til hende, gaveinspiration, gaveidé, mors dag gave, morsdag gave,

Står der en bumbag på ønskesedlen?

Bumbags er og bliver det store modehit. Sjovt da det i bund og grund jo bare er en forvokset udgave af en bæltetaske. For 20-30 år siden var det meget brugt. Efter det kom der en del år hvor det virkelig bare var yt at rende rundt med en bæltetaske. Bæltetasken kunne til nøds kunne gå an hvis man skulle på festival, og efter skulle den helst gemmes langt væk eller smides ud. De senere år er moden med bæltetasken blevet vækket til live igen. Det skete i første omgang ved at Yvonne Koné lavede en bumbag som blev det helt store modehit. Yvonne Koné tasken lignede en forvokset udgave af en bæltetaske, men lavet i det lækreste skind i moderigtigt udseende og til forskel fra en klassisk bæltetaske skulle den ikke bæres rundt om livet, men i stedet som en crossover der hviler under brystet. Siden da er der blevet lavet rigtig mange smarte fortolkninger af bumbags. Her er lidt forskellige bud på gaveideer hvis der står en bumbag på ønskesedlen:

Bumbag på ønskesedlen

BECK SÖNDERGAARD bumbag i skind, sort. Klassisk og praktisk bumbag i sort skind. Mål: 15 x 30 cm. Pris 600,- Køb den her.

 

 

bumbag mavetaske taskeholicAdax Cormorano bæltetaske i skind, 230792, sort. Klassisk og praktisk bumbag i sort skind fra Adax. Den har et stort rum med lynlåslukning. Derudover har den to lynlåslommer en på fronten og en på bagsiden. Bælteremmen er justerbar. Mål: 34 x 16 x 1 cm. Pris 1199,- Køb den her.

62690010-1-Eastpak-DoggyBag-EK073-008Easpak Doggy bag. Den har et stort lynlåsrum, lommen foran, samt en lynlåslomme bagpå. Remmen er igen justerbar. Mål: 18 x 27 x 9 cm. Eastpak Doggy bag modellen er unisex og kan derfor med fordel bruges af både mænd og kvinder.  Modellen koster 215,- og findes ligeledes i flere forskellige farver, se her.

Indlægget Bumbag på ønskesedlen? indeholder affiliatelinks

Kilde: www.taskeholic.dk

Skriv et svar

error: Content is protected !!