Bridgewalking Lillebælt

Gavekort, fødselsdagsgave, fødselsdagsgave til ham, julegave, julegave til ham, gave til ham, julegave til hende, gave til hende, fødselsdagsgave til hende, gaveidéer, gaveidéer til ham, gaveidéer til hende, gaveinspiration, gaveidé, oplevelsesgave, oplevelse, oplevelsesgave til hende, oplevelsesgave til ham, oplevelsesgave til par, oplevelsesgave for 2, oplevelsesgave for to, konfirmationsgave, oplevelse til konfirmand, lillebæltsbro, gå på lillebæltsbroen

Den første af sin slags i Europa – nyd adrenalin og naturoplevelse i 60 meters højde

Giv gavemodtageren en unik oplevelse, der er den første af sin slags i Europa, når gavemodtageren får en guidet tur hen over Lillebæltsbroen i 60 meters højde. Sydney og Bridgewalking Lillebælt byder begge på denne unikke oplevelse, hvor man kan mærke højden, suget i maven og den spektakulære udsigt. Her kan udsigten nydes til både Fyn og Jylland, skibene, vinden, solen mod dit ansigt – ja selv de små rystelser fra toget og kørebanerne 20 meter under én giver en adrenalinoplevelse, gavemodtageren sent vil glemme.

Turen starter ved Velkomstcenteret, hvor de dygtige guider forbereder deltagerne til turen. Herefter kobles man til et sikkerhedssystem, og så går det ellers opad i 60 meters højde, mens guiden forklarer omkring arkitektur, historien, naturen med mere. Turen tager ca. 2 timer inkl. sikkerhedsinstruktion og iklædning.

Har gavemodtageren ikke mulighed for en smuttur til Sydney, så er det med stor glæde, at Fredericia Kommune og Middelfart Kommune i fællesskab kan sikre ham eller hende en enestående oplevelse og unik attraktion i Europa.

Det må siges at være en oplevelse der sent vil glemmes.

Bestil Bridgewalking her – kun 249,- pr. person.

Af sikkerhedsmæssige grunde skal gavemodtageren opfylde dette:

  • Være min. 140 cm.
  • Være iført praktisk fodtøj, fastsiddende og gerne med gummisål
  • Bridgewalking er ikke egnet for bevægelseshæmmede og kraftig overvægtige gæster. Gangbroen er kun 49cm bred, men ved udstillingen i Velkomstcentret er der gratis adgang for alle.
  • Han/hun skal være i en nogen lunde god form.
  • Af sikkerhedsmæssige årsager må der ikke medbringes løse genstande. Der bliver udleveret en heldragt til turen, som i øvrigt må tages med hjem.
  • Deltagerne må ikke have indtaget alkohol eller være påvirket af rusmidler.


Indlægget Bridgewalking Lillebælt indeholder affilatelinks

1 Response

 1. 02/08/2017

  […] Bridgewalking Lillebælt […]

error: Content is protected !!