Beauty julekalender 2022

beauty julekalender 2022, beauty pakkekalender 2022, beauty adventskalender 2022, kosmetik julekalender 2022, kosmetik pakkekalender 2022, kosmetisk adventskalender 2022, makeup julekalender 2022, makeup pakkekalender 2022, makeup adventskalender 2022, hudpleje julekalender 2022, hudpleje pakkekalender 2022, hudpleje adventskalender 2022, julekalender til teenager 2022, pakkekalender til teenager 2022, julekalender til voksne 2022, julekalender til kvinder, feminin julekalender, julekalender med sminke 2022, pakkekalender med sminke 2022, adventskalender med sminke 2022
ARTIKLEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

En beauty julekalender 2021 er oplagt til teenagepige, kvinden eller manden der går op i udseende og hudpleje. Forkæl dig selv, eller en du holder af med en af de smukke og lækre julekalendere.

En Beauty julekalender 2022 er en pakkekalender med beauty produkter der vil skabe glæde både i december og i mange måneder bagefter.

Hos Alletiders Gave bestræber vi os hvert år på at finde de mange julekalendere der er på markedet. Vi husker selv da vi var små, hvordan udvalget var noget sølle de fleste steder, omvendt kendte vi ikke til bedre. Den gang var det normalt at man fik en julekalender fra supermarkedet med mælkechokoladen. Selv om denne type julekalendere stadig forhandles, så er konkurrencen blevet større. Idag kan man få julekalendere til hele familien enten med legetøj, nye historier hver dag, makeup, luksus chokolade, te, kaffe, alkohol mm. 

Er modtageren en der går højt op i sit udseende, så lad hende få lidt forkælelse i december i form af en beauty julekalender 2022.

Beauty julekalender 2022

Beaute Focus beauty julekalender 2022

Denne julekalender er spækket med lækre overraskelser der forsøder hver dag i december. Hudpleje fra et væld af kendte mærker, som bla. Filorga, Sol de Janeiro, Rodial, Clarins, Tan Luxe, Huda Beauty, Laura Mercier, Korres, Charlotte Tilbury, Nuxe, Ahava og meget mere. Den ultimative julekalender til alle beauty lovers.

Find den hos Billigparfume

Sunkissed makeup julekalender 2022

Flot julekalender fyldt med lækre makeup produkter, en ny overraskelse til dig i 24 dage og en ekstra gave til 1. juledag.

Find julekalenderen hos Billigparfume

Julekalender med makeup 2022

Makeup julekalender der gør ventetiden på juleaften lidt kortere. Bag de 24 låger gemmer sig overraskelser med skønne lækre makeupprodukter og beauty tilbehør til hende der elsker makeup og skønhed.

Find julekalenderen hos Billigparfume

Barry M julekalender 2022

Forkæl modtageren med denne lækre julekalender med makeup og negletilbehør. En skøn julekalender der skaber glæde i december og månederne efter.

Find den hos LYKO

Beauty Girl Calendar makeup pakkekalender 2022

Beauty Girl Calendar er en makeup-pakkekalender, fyldt med 24 vidunderlige overraskelser. Forkæl dig selv eller en, du holder af, med denne fantastiske gaveæske.

Find den hos LYKO

 

Pug’tastic skønhedsjulekalender 2022

Den fine julekalender består af et bredt udvalg af makeup, neglelak og accessories i mops-lignende design, der kommer til at forfine den søde juletid lidt ekstra.

Find den hos LYKO

Fesh! beauty julekalender 2022

Tæl ned til jul med Fesh! Beauty Christmas Calendar. Pakkekalenderen består af 24 lækre skønhedsprodukter som neglelak, øjenskygge, lipgloss og skønhedsredskaber.

Find den hos LYKO

Beauty in the city julekalender 2022

Den unikke og trendy pakkekalender kan åbnes fra alle fire sider. Kalenderen består af 24 forskellige overraskelser, der varierer fra øjenskygger til neglelakker og lipgloss.

Find den hos LYKO

Beauty In A Book beauty julekalender 2022

Gør tiden frem til jul lidt skønnere og skab dit eget festlige look med denne beauty-julekalender i et sensationelt design. Det trendsættende format inkluderer skønhedsprodukter og accessories i moderigtige farver og stile.

Find den hos LYKO

NUI Cosmetics vegansk beauty julekalender 2022

Eksklusiv NUI Cosmetics pakkekalender i begrænset oplag, der indeholder 24 veganske, naturlige skønhedsprodukter. Få en overraskelse hver dag med smukke, 100 % veganske og naturlige NUI-highlights.

Find julekalenderen hos LYKO

Spa’licious skønhedsjulekalender 2022

Spa’licious Advent Calendar er en skønhedsjulekalender med 24 afslappende og plejende overraskelser – alt fra ansigtsbehandlinger til pleje for kroppen og hænderne. Den indeholder både engangsbehandlinger i praktisk emballage samt masker og cremer i flot emballage i glas, der kan bruges flere gange.

Find den hos LYKO

Dr. Barbara Sturm julekalender 2022

Adventskalenderen byder på et udvalg af Dr. Sturms mest elskede produkter, såvel som hendes seneste innovationer i fuld-, deluxe og miniaturestørrelser, der udgør den perfekte julegave, til enten dig selv eller dine kære.

Find den hos LYKO

L´oreal Paris julekalender 2022

Forkæl hende du holder af eller dig selv med den lækre julekalender fra Loreal Paris. Bag hver låge skjuler der sig et specielt udvalgt makeup-, hudpleje- eller hårplejeprodukt så du kan skabe et perfekt look denne højtid.

Find den hos LYKO

OPI julekalender med neglelak 2022

Julekalender fyldt med 24 skønne neglelak fra mærket OPI. Forkæl dig selv eller en du holder af med denne lækre julekalender, som skaber glæde længe efter julemåneden er forbi.

Find den hos LYKO

Essie julekalender med neglelak 2022

 

Essie julekalender vil uden tvivl skabe glæde både hos teenagepigen og kvinden der elsker at udsmykke sine negle. Årets julekalender fra Essie med fantastiske neglelakker og masser af andre lækre produkter!

Find den hos LYKO

Clinique julekalender 2022

Giv hende den bedste hudpleje og makeup med dette gavesæt med 24 dele. Pakkekalenderen indeholder 3-trinshudplejesystem, populære fugtighedscreme, bedst sælgende læbefarve, en kult favoritmakeupfjerner og meget mere.

Find julekalenderen hos LYKO

Makeup julekalender 24 Days of Beauty

Makeup julekalender fyldt med lækre beauty og makeup produkter. Få en skøn december med en ny overraskele hver dag frem til juleaften.

Find den hos Billigparfume

Sephora Favorites Adventskalender 2022

Sephora gør dine ønsker til virkelighed ved at samle bestsellere og nyheder som Paco Rabanne, Olaplex, Rare Beauty og Augustinus Bader. Denne komplette kollektion vil fortryller din afslutning på året og vil give dig mulighed for at opnå dine smukkeste julelooks.

Find den hos Magasin

 

Biotherm julekalender 2022

Den julekalender er perfekt til din veninde, mor eller kæreste/kone som fortjener lidt ekstra forkælelse. Julekalender er spækket med miniudgaver af Biotherms mest populære produkter.

Find julekalenderen hos LYKO

Yves Saint Laurent julekalender 2022

En af årets mest eksklusive julekalendere til kvinder 2022 er denne fra Yves Saint Laurent, der er fyldt med 24 skønne overraskelser til èn der fortjener den ultimative forkælelse. Pakkekalenderen med 24 låger, der indeholder de mest ikoniske YSL-produkter: 4 makeup-produkter i fuld størrelse, 19 miniprodukter og 1 gave.

Find den hos LYKO

By Terry Terryfic Glow julekalender med makeup 2022

Lækker julekalender fra Terry fyldt med 24 skønne overraskelser, der bringer glæde imens der tælles ned til juleaften og i månederne. Forkæl en du holder af eller dig selv.

Find den hos LYKO

Invisibobble julekalender med hårtilbehør 2022

En flot frisure er øverst på ønskesedlen, når julesæsonen nærmer sig! En julekalender er en sjov og spændende gave til dig selv eller en du holder af. Denne julekalender indeholder 24 stk. hårtilbehør fra Invisibobble.

Find den hos LYKO

Helsebixen julekalender 2022

Eksklusiv julekalender med indhold af de bedste og mest populære pleje- og skønhedsprodukter fra både de største og nyeste brands som Ecooking, Australian Bodycare og NUXE.

Find julekalenderen hos Helsebixen

essence julekalender 2022 beauty julekalender

Pakkekalenderen indeholder 24 overraskelser fra kategorierne Face, Lips, Nails og Eyes i originale størrelser, som til dels ikke længere er tilgængelige i butikkerne. Takket være de 24 festlige papirposer med matchende klistermærker kan julekalenderen personliggøres og vil få makeup-nørder til at smile stort alle 24 dage op til jul.

Find den hos LYKO

Lancome eksklusiv julekalender til kvinder 2022

Eksklusiv pakkekalender fra Lancôme med 24 lækre skønhedsoverraskelser.
Forkæl dig selv eller en du holder af med denne luksuriøse julekalender, og gør hver dag i december til en ekstra spændende dag! Kalenderen indeholder de mest eftertragtede duft-, makeup- og hudplejeprodukter fra Lancôme.

Find den hos LYKO

Molton Brown julekalender 2022

Molton brown gavekalender i begrænset oplag. Smukt præget med en gylden krans, 24 elskede Molton Brown-ikoner, badeluksus og dufte venter på at blive afsløret.

Find den hos LYKO

Makeup Revolution julekalender 2022

Forsød ventetiden med The Revolutions You Are The Revolution 2022 pakkekalender, der giver dig 25 dage med ULTIMATIV GLAM. Du får blandt andet lip glosses, highlighters, eyeliners, accessories og nye eksklusive produkter.

Find den hos LYKO

Filorga julekalender med hudpleje 2022

Den perfekte gave til hudpleje-junkien, der gerne vil finde nye yndlingsprodukter, men også den perfekte julegave til den trofaste Filorga-fan, der elsker alle de fantastiske produkter.

Find den hos LYKO

Sephora Collection Skønhedskalender

Gør december til en måned, hvor alt handler om skønhed med 24 overraskelser inden for makeup, hudpleje, bad og tilbehør, som du kan opdage hver dag.

Find den hos Magasin

BubbleT Santa Advent Calendar 2022

Kalenderen består af 24 låger fyldt med skønne produkter til kroppen: sæber, badebomber, badeskum og bodylotion. Produkterne indeholder en blanding af BubbleT’s velkendte friske og søde dufte af frugt, bær, smoothie, milkshake og juledufte.

Find den hos LYKO

Baylis & Harding julekalender 2022

Forkæl en du holder af med denne lækre julekalender, som gør nedtællingen til juleaften meget mere hyggelig. Ladies Advent Calendar er en pakkekalender fra Baylis & Harding med 24 velduftende plejende produkter til hende.

Find den hos LYKO

NIVEA julekalender 2022

Tæl ned til jul med NIVEA’s festlige julekalender. 24 spændende overraskelser til din daglige hudplejerutine. Kalenderen består med nøje udvalgte produkter fra NIVEA og Labello samt praktisk tilbehør til hudpleje. Indeholder 24 produkter, herunder læbepomade, håndcreme, ansigtsmaske, bodylotion, makeupfjerner og deodorant samt andre overraskelser.

Find den hos LYKO

Kiehl’s julekalender 2022

Der venter en helt særlig gave bag hver låge i Kiehl’s Limited Edition Holiday Advent Calendar. Den indeholder 24 overraskelser i form af ikoniske Kiehl’s-produkter som for eksempel Ultra Facial Cream, Creamy Eye Treatment with Avocado, Calendula Herbal-Extract Toner, Lip Balm #1, Calendula Deep Cleansing Foaming Face Wash og masser af andre luksuriøse produkter.

Find julekalenderen hos LYKO

Dr. Grandel ampul julekalender 2022

Årets ampul-kalender med temaet BEAUTY STARS er fyldt med 25 engangs-ampuller (3 ml). Bag hver låge finder du en BEAUTY STAR, der giver din hud en strålende glød og en skøn behandling!

Find den hos LYKO

ZMILE COSMETICS vegansk makeup julekalender 2022

Beauty-pakkekalender med al den vegansk makeup, man kunne drømme om. De perfekte trendfarver til øjne, kinder, læber og negle, suppleret med nyttige redskaber, der får hver dag i december til at føles som juleaften!

Find den hos LYKO

Giorgio Armani julekalender 2022

Forkæl en du holder af eller dig selv med denne eksklusive julekalender fra Giorgio Armani. Den elegante Armani Beauty pakkekalender er designet i mærkets karakteristiske røde farve, med japansk inspireret tekstilpapir og guld detaljer. Bag hver låge gemmer sig et ikonisk Armani-produkt, der spænder fra parfume til makeup og hudpleje.

Find den hos LYKO

Babor julekalender 2022

Årets kalender fra Babor byder på et overraskende boost til din hud hver dag. Pakkekalenderen er propfyldt med DOCTOR BABOR-ampuller. Bag hver låge er en 2 ml ampul fyldt med aktive ingredienser til behandling af din hud. En superkur, der vil efterlade din hud mættet med fugt, maksimal udstråling og magisk smuk!

Find den hos LYKO

Aurelia London julekalender 2022

Nyd 12 dages skøn hudpleje med denne luksuriøse kalender, der indeholder favoritter fra Aurelia London. Hver dag forkæles du med det allerbedste indenfor naturlig, probiotisk hudpleje, med en ekstra speciel gave på den sidste dag.

Find den hos LYKO

INDY BEAUTY julekalender med skønhedsprodukter 2022

Julemåneden kan være hård for de flestes hud og hår og derfor er den julekalender helt perfekt at forkæle en du holder af med. Julekalender indeholder 24 skønne overraskelser til hud og hår.

Find den hos LYKO

Schwarzkopf Professional julekalender 2022

Årets pakkekalender fra Schwarzkopf Professional indeholder 24 af mærkets mest populære produkter indenfor hårpleje og styling.

Find julekalenderen hos LYKO

3INA 12 Days of Color julekalender 2022

12 Days of Color er spækket med 12 bestseller 3INA must-haves i fuld størrelse. Hvis du er en kæmpe 3INA-fan, er dette et sandt samlerstykke, du skal have fingrene i. Og hvis du er ny inden for mærket, er dette det perfekte første skridt ind i 3INA.

Find den hos LYKO

Catrice kosmetik julekalender 2022

Gør julemåneden ekstra hyggelig i år for en du kender med denne lækre julekalender fra Catrice. Catrice DIY julekalender indeholder 24 produkter og materialer i fuld størrelse til en unik julekalender. 

Find den hos LYKO

Meraki adventskalender med hudpleje 2022

Den perfekte adventskalender med fire hudplejegaver, der varer ved længe efter jul. Denne gaveæske fra Meraki indeholder alt, hvad hjertet kan begære af hudpleje og er perfekt til en ven eller én, du holder af.

Find den hos LYKO

Winter magic makeup julekalender 2022

Er gavemodtageren vild med makeup? Så forkæl hende med denne julekalender fyldt med 24 makeup overraskelser. En skøn julekalender der skaber glæde i december og længe bagefter.

Find julekalenderen hos LYKO

Julekalender med neglelak

Elsker gavemodtageren at gøre lidt ekstra ud af sine negle? Denne julekalender med neglelak er en sjov, kubeformet adventskalender til den, der kan lide at nusse med sine negle, mens det lakker mod jul. En skøn julekalender der både skaber glæde i december og mange måneder efter. 

Find den hos Coolstuff

Julekalender med makeup

Gør decembermåned lidt mere festlig for en du holder af med denne julekalender med makeup. Bag hver låg gemmer der sig en ny skøn overraskelse, som gør december og vinteren mere farverig.

Find julekalenderen hos Coolstuff

julekalendere til kvinder 2020, pakkekalender til kvinder 2020, adventskalender til kvinder 2020, julekalendere til hende 2020, pakkekalendere til hende 2020, adventskalender til hende 2020, julekalender til voksne 2020, pakkekalender til voksne 2020, adventskalender 2020

Julekalender med badebomber

Sætter gavemodtageren pris på et lækkert bad? Badebombe-kalenderen fra Bomb Cosmetics er sprængfyldt med julede badebomber, velduftende sæber og skønne skrubbecremer, som gør julebadet ekstra rart!

 

 

makeup julekalender bade og makeup pakkekalender stay magical julekalender

Stay Magical pakkekalender

Kom vintermørket til livs og gør december til årets hyggeligste måned med den søde Make-up- og badekalender Stay Magical! De 24 låger indeholder overraskelser såsom make-up, neglelak, sæber, badebomber og andet skønhedstilbehør for at gøre nedtællingen til julemandens ankomst sjovere.

Find julekalenderen hos Coolstuff

Nyx – Gimme Super Stars! Julekalender

Julekalenderen er ideel til hende, som elsker farver og glimmer. Den byder på 24 overraskelser med forskellige og brugbare NYX makeup produkter.

Find julekalenderen hos Gucca

 

beauty julekalender makeup pakkekalender lyko adventskalender til kvinder

Luksus Beauty pakkekalender fra Lyko

Denne pakkekalender er luksusudgaven af en beauty pakkekalender til kvinder der kalder på forkælelse i hele december måned. Massere af lækre produkter venter på at blive afprøvet. Dette er julekalenderen der siger “tak for hele året der snart er gået”

Find julekalenderen hos Lyko

 

deluxe pakkekalender til kvinder luksus julekalender kvinder beauty pakkekalender

24K pakkekalender til kvinder

Førsteklasses ingredienser, eksklusive dufte, luksuriøs spa-fornemmelse. Gå ikke glip af vores mest eksklusive kalender nogensinde. Takket være et overdådigt udvalg af beauty fra verdens mest ambitiøse mærker, findes der her kalendergaver for enhver kræsen beautynørd. 

Find pakkekalenderen hos Lyko

 

me by lyko makeup pakkekalender til kvinder adventskalender piger

Me – Skøn pakkekalender til kvinder

Den ultimative selvforkælelsesgave til din bedste ven eller som ego-gave til dig selv – fordi du fortjener meget mere forkælelse! lækre produkter fra de mest kendte mærker. Klik her og se listen af indhold – hvis den altså ikke er til dig selv!

Find julekalenderen hos Lyko

 

Lumene pakkekalender selvforkælelse julekalender med makeup og cremer

Lumene julekalender

Denne luksuriøse Nordic Beauty Advent Calendar indeholder 24 beauty must-haves fra Lumene. Åbn en låge hver dag og få en dejlig overraskelse. Indeholder 17 hudpleje- og 7 makeup-favoritter. Perfekt som gave eller som selvforkælelse til dig selv.

Find julekalenderen hos Lyko

 

pakkekalender kvinder beauty julekalender skønhed pakkekalender kvinder makeup julekalender parfume julekalender

Luksus skønheds julekalender

Uanset hvor gammel du er, så bør julen være en tid fuld af magi. Midt i travlheden med forberedelser og festligheder, er det vigtigt at sætte tempoet ned og værdsætte hverdagens meningsfulde øjeblikke. The Ritual of Advent gavekalenderen giver dig en lille overraskelse hver morgen, med 24 magiske øjeblikke, der venter på at blive pakket op under nedtællingen til jul. 

Find julekalenderen hos Lyko eller Find den hos Kun det bedste

 

yves rocher julekalender 2022 pakkekalender til kvinder julekalender til kvinder

Yves Rocher pakkekalender til kvinder

Føles ventetiden til jul uendeligt lang? Vi har hentet inspiration fra den stjernebestrøede himmel over en smuk hvid vinterhave og har skabt en julekalender med 24 overraskelser, som får tiden til at gå lidt hurtigere. Kalenderen indeholder produkter til ansigt, krop, hår, makeup og parfume. Opdag udvalgte nyheder og uundværlige favoritter, som gør ventetiden lidt sjovere.

Find pakkekalenderen hos Yves Rocher

Real Techniques – 25 Dages Disco Julekalender

Denne julekalender byder på 25 skønne overraskelser. Bl.a. indeholder kalenderen makeupbørster, hårelastikker, kunstige vipper m.m.  Giv den til en der trænger til lidt ekstra forkælelse i december eller køb den til dig selv.

Find julekalenderen hos Coolshop

BubbleT Big Beauty vegansk julekalender 2021

En farverig adventskalender fyldt med 24 skønne skønhedsoverraskelser. Åbn en ny låge hver dag og få nye sjove bade- og kropsplejeprodukter hver dag frem til jul. Julekalenderen er fyldt med vidunderlige produkter fra BubbleT såsom; showergel, body scrubs, badebomber, håndcreme og fugtighedscreme.

Find den her hos Coolstuff

 

Friends Julekalender – Central Perk – 12 Days Of Bath & Body

Her får du en Friends julekalender som hver anden dag, kommer med en fantastisk overraskelse som den ægte Friends-fan, kan genkende fra serien! Kalenderen er muligvis mest henvendt til kvinden, da det er lækre bade- og ansigtsprodukter som indgår i julekalenderen.

Find julekalenderen hos Gucca

Beauty julekalender til mænd 2022

Man Stuff julekalender 

Lækker julekalender til mænd med lækkert tilbehør til manden. Med denne Man Stuff Julekalender soignerer modtageren sig ren og pæn samtidig med, at han tæller dagene ned til juleaften. Den oplagte julekalender til manden der trænger til lidt ekstra forkælelse.

Find julekalenderen hos Coolstuff

Julekalender med skægolie

Forkæl en skægbærer, du holder af, med en adventskalender fyldt med skægolie! Kalenderen fra The Bearded Man Company indeholder 24 små flasker med plejende og blødgørende skægolie i anderledes dufte såsom kaffe, appelsin og krydret rom!

Find julekalenderen hos Coolstuff

LYKO pakkekalender til mænd

Forkæl din yndlingsfyr med et komplet sæt af plejeprodukter: hudpleje, skægpleje, hårpleje, styling og parfume. Pakkekalenderen er propfyldt med både kendte klassikere og nye hypede stjerner – perfekt til dig, der gerne vil opbygge en god base OG prøve noget nyt.

Find den hos LYKO

Dick Johnson Excuse My French – Men’s Grooming Calendar

Dick Johnsons julekalender er en god præ-julegave, som tilfører glæde og spænding i de mørke dage i december. Bag julekalenderens låger gemmer der sig Dick Johnsons bedst sælgende produkter.

Find den hos LYKO

Listen Beauty julekalender 2022 opdateres løbende

 

SE OGSÅ: Julekalender med luksus chokolade

SE OGSÅ: Lakrids julekalender

SE OGSÅ: Lav din egen julekalender

Indlægget Beauty julekalender 2022 indeholder reklamelinks til troværdige danske webshops

error: Content is protected !!