Badekåber til børn

badekåber til børn, morgenkåber til børn, liewood badekåber til børn, liewood morgenkåber til børn, liewood morgenkåbe, liewood badekåbe, Gaveidéer, gave, julegave, julegaver, fødselsdagsgave, gaveinspiration,

Der er ikke noget bedre når man kommer ud af badet, end at kunne svøbe sin ind i lækker badekåbe. Badekåber til børn er da også en praktisk ting der både giver varme og skaber lidt hygge. Vi har fundet nogle forskellige bud på alletiders badekåber til børn til brug om morgenen og efter badet, hvor man trænger til at få varmet kroppen op:

63-9211-705

Lækker og praktisk badekåbe fra Småfolk

Badekåbe fra Småfolk i lækker vamset kvalitet (økotex bomuld) i den lækre kvalitet Småfok er kendt for. Ensfarvet med kantebånd med små æbler. Badekåbe fra Småfolk i dejlig blød og kraftig frotté, som er skøn at få på efter badet. Badekåben fra Småfolk tørrer mindst lige så godt som et håndklæde, men er på mange måder bedre end et håndklæde: en badekåbe varmer dejligt og sidder tæt om kroppen og den store hætte er dejlig og hyggelig at få rundt om hovedet ligesom håret kan tørres uden at resten af kroppen afkøles. Brug din badekåbe fra Småfolk hjemme efter badet, på stranden, i svømmehallen, på ferie – eller om morgenen hvis det er lidt koldt. En badekåbe fra Småfolk er et sikkert hit hos de små – og deres forældre – og er en rigtig god gaveidé; for ikke nok er en badekåbe fra Småfolk utrolig praktisk – din lille trold ser også utrolig sød ud med den på. Badekåben findes i forskellige farver og størrelser – se dem alle her hos Babygear.

_mg_7276

Badekåbe fra Joha i dejlig blød og kraftig bomuld med velour yderst og blød frotté inderst, som er utrolig skøn at få på efter badet. Badekåben fra Joha har stor hætte, trykknapper , to lommer og bindebånd. Badekåben fra Joha varmer dejligt og sidder tæt om kroppen og den store hætte er dejlig og hyggelig at få rundt om hovedet ligesom håret kan tørres uden at resten af kroppen afkøles. Brug din badekåbe fra Joha hjemme efter badet, på stranden, i svømmehallen, på ferie – eller om morgenen hvis det er lidt koldt. En badekåbe fra Joha er et sikkert hit hos de små – og deres forældre – og er en rigtig god gaveidé; for ikke nok er en badekåbe fra Joha utrolig praktisk – din lille trold ser også utrolig sød ud med den på. Badekåben findes i forskellige farver og størrelser – se dem alle her hos Babygear.

lily_bathrobe_cat_sweetrose_2 lily_bathrobe_mrbear_cremedelacreme_1 lily_bathrobe_rabbit_dumbogrey_2

Badekåbe fra Liewood i 100% blød og lækker bomuldsfrotté – i forskellige sjove designs. Der er hyggelige lommer til hænderne og praktisk bælte.
Badekåbe fra Liewood i dejlig blød og kraftig frotté, som er skøn at få på efter badet. Badekåben fra Liewood tørrer mindst lige så godt som et håndklæde, men er på mange måder bedre end et håndklæde: en badekåbe varmer dejligt og sidder tæt om kroppen og den store hætte er dejlig og hyggelig at få rundt om hovedet ligesom håret kan tørres uden at resten af kroppen afkøles. Brug din badekåbe fra Liewood hjemme efter badet, på stranden, i svømmehallen, på ferie – eller om morgenen hvis det er lidt koldt. En badekåbe er et sikkert hit hos de små – og deres forældre – og er en rigtig god gaveidé; for ikke nok er en badekåbe utrolig praktisk – din lille trold ser også utrolig sød ud med den på.

Se flere smarte badekåber til børn her hos Babygear

Indlægget Badekåber til børn indeholder affiliatelinks

 

error: Content is protected !!