Babynest til den sensitive baby

babynest konges sløjs babynest gave til babyshower baby shower gaveidé hjælp til sensitiv baby rede til baby barselsgave

De fleste babyer er sensitive. Indtil de kommer til verden, har de ligget godt og trygt i deres mors mave. Her var der meget lidt plads og ingen nye ting at forholde sig til. Alt er nyt for den lille, og den har brug for en masse tryghed. Trygheden vil skabe ro. Ro, som barnet har brug for, for at det kan udvikle sig stille og roligt.

En babynest er et rigtig godt redskab til dette. Den kan snøres helt ind til baby, så pladsen omkring den lille bliver minimal. Det skaber en skøn tryg lille base der både holder barnet varmt og trygt. 

Babynest – 8 gode grunde

SIKKERHED 
Du har mulighed for at lægge din baby på sofaen eller lignende uden risiko for, at den lille ruller ned.

TRYGHED
Du kan skabe tryghed for dit barn ved at tilpasse babynesten i størrelsen. Ved hjælp af snoren i kanten kan du skabe den optimale pasform.

GENKENDELIGHED
Med en babynest skal dit barn ikke forholde sig til flere sovepladser. Du kan bruge din babynest alle steder i hjemmet, hvis I er ude, eller hvis I er på ferie osv.

SAMSOVNING
Ønsker du at sove helt tæt med din baby uden frygt for, at I ruller ind i eller over hinanden i søvne, så er en babynest også meget relevant. Den bløde kant beskytter din baby, uden at I adskilles.

KOMFORT
Den tykke skummadras i bunden gør det komfortabelt for din baby at ligge på sofaen, i kravlegården, på bordet eller på gulvet osv.

REJSESENG
Medbring nemt din babynest på ferie eller weekendtur. Din baby kender sin seng hjemmefra, og nye omgivelser vil ikke virke så overvældende. 

PUSLEPUDE
Både hjemme og ude kan babynesten nemt laves om til en puslepude. Det gøres ved at åbne den i bunden og folde den ud.

NAKKETRÆNING
Sundhedsstyrelsen anbefaler at du lægger dit barn mest muligt på maven i dets vågne timer. Her er babynesten rigtig god . Læg ham eller hende på maven med hovedet henover kanten (i modsatte ende af snorene), så bliver træningen ikke lige så hård, og barnet kan træne i længere tid, før det bliver træt.

Babynest er en oplagt idé til en babyshower gave eller en barselsgave. Det er i hvert fald babyudstyr som både forældre og baby bliver glade for og har glæde af i længere tid. 

Vi har fundet de bedste mærker og det støste udvalg af babynest hos Børnenes Kartel

babynest gave til baby shower barselsgave hjælp til sensitiv baby gave til gravid alletidersgave gaveide gaveinspiration

 

Her ses babynest fra Konges Sløjd, Cam cam, Liewood, Sebra, Done by Deer og Filibabba. 

Find dem alle og endnu flere her hos Børnenes Kartel

 

 

Indlægget Babynest til den sensitive baby indeholder affiliatelinks

error: Content is protected !!