Apple bordstander GULD

apple bordstander guld alletiders gave

En bordstander er en docking station til iPad og iPhones som gør at enheden altid er opladt. Den stilrene Apple bordstander bør sættes et sted hvorfra enheden også skal anvendes fra, idet den kan komples til højtalere, høretelefoner og computer. En genial gaveidé til iPhone elskeren – en Apple bordstander gør at man kan få maks ud af telefonen / iPad idet den kan bruges samtidig med at den oplades i den. Det stilrene design fra Apple og farven (guld) gør at vi herhjemme elsker den nye accessorie fra Apple. 
Apple bordstander guld alletiders gave

Original Apple bordstander med Lightning stik til iPhones

Med denne originale iPhone Lightning Dock fra Apple, får din iPhone sin faste praktiske plads på skrivebordet, så den altid er opladet og klar til brug. Du kan bruge docken til at oplade din telefon, og synkronisere den med din computer.

Der medfølger ikke datakabel til docken, men du kan bruge den der fulgte med telefonen, eller købe et ekstra Lightning kabel her.

Du kan bruge docken på 2 måder. Enten ved at tilslutte den til din computer med et Lightning kabel, for opladning og synkronisering. Eller du kan tilslutte den til en stikkontakt med en USB strømforsyning (tilkøb), hvis du kun skal bruge ladefunktionen.

Denne dock kan bruges til alle iPhones og iPods der har et Lightning stik, blandt andet iPhone 5, iPhone 6 og iPhone 6S modellerne.

Docken er designet så du også kan bruge den, hvis du har et cover om telefonen.

Med denne dock får du helt tydelig lyd når du taler eller hører musik over medhør, eller du kan tilslutte et hovedtelefoner på bagsiden af docken. Det er også muligt at tilslutte den til dit stereoanlæg med et standard 3,5 mm AUX kabel(tilkøb), så du kan afspille din yndlingsmuisk fra telefonen, og få den gode lyd gennem dine egne højttalere.

Apple Lightning Dock er tilgængelig i farverne hvid, sølv, space grey, guld og rose gold

Overblik:
– Kan tilsluttes til computer eller stikkontakt
– Bruger det Lightning kabel der fulgte med telefonen
– Oplader og synkroniserer
– Kan bruges med cover
– Kan tilsluttes til stereoanlæg eller hovedtelefoner
– Fås i flere farver
– Passer til alle iPhones og iPods med Lightning stik

Mærke: Apple
Farve: Guld

apple bordstander guld alletiders gave

 

 

 

Indlægget Apple bordstander GULD – kr. 489,- indeholder affiliatelinks


error: Content is protected !!