Anti-Julekalender med ulykkekager

anti-julekalender med ulykkekager, anti julekalender, anti pakkekalender, julekalender 2018, gave til julehader, ulykkekager, årets julekalender 2018, årets pakkekalender 2018, årets adventskalender 2018, alletiders gave, julekalender til teenager, pakkekalender til teenager, adventskalender til teenager, gaveinspiration, voksen julekalender 2018, voksen pakkekalender 2018

De fleste julekalendere er fyldt med søde sager, varme ordsprog og emmer af jul. Den er stik modsat, det er en anti julekalender med ulykkekager.

Den perfekt gave til julehaderen, som ikke kan klare nisser og glimmer, nemlig en anti julekalender med ulykkekager.

Jul igen. Suk! Du hader glimmer, bedrøvelige juletræer, der taber nålene og fjollede gaver. Brunkager gør dig næppe sød, de får dig til at kaste op, og du har altid identificeret dig mere med Scrooge og Grinchen end med den tykke, rødklædte rensdyrdriver fra Nordpolen. Du er ikke ensom (selv om du måske helst vil være det) – her kommer der en anti-adventskalender, som er lige så sort som din sjæl!

Anti-julekalender? Ja, kom ikke og påstå, at den 24. december er noget at se frem til?! Kalenderen er fyldt med fireogtyve kulsorte Ulykkekager, som alle indeholder små meddelelser i stil med “You may be ugly, but you’re also incredibly stupid” og “I hope you’ve got pets, because you haven’t got any friends”. Anti-adventskalenderen får dig garanteret i den rette miserable sindsstemning forud for årets lavpunkt af en højtid.

God jul. Eller ikke.

Find julekalenderen hos Coolstuff

Fakta om Ulykkekager Anti-Julekalender

  • Trods julestemningen med en adventskalender lige så mørk som din sjæl!
  • Perfekt gave til julehaderen, som ikke kan klare nisser og glimmer!
  • Indeholder 24 kulsorte ulykkekager med dystre, fornærmende og miserable budskaber (engelsk tekst)
  • En ulykkekage vejer 6 gram og er cirka 5 x 5 x 4 cm
  • Kalenderens mål: 60 x 45 x 4 cm
  • Materiale: karton
  • Model: Pechkes Misfortune Cookies Gruesome Christmas
  • Ulykkekagerne er veganske

Indlægget Anti-julekalender med ulykkekager indeholder affiliatelinks

error: Content is protected !!