Gaveinspiration 2-årig dreng

Foran venter os en fødselsdag og vi glæder os til lagkage og varm kakao og ikke mindst fødselarens (bliver 2 år) reaktion på alle pakkerne. Er det fortsat papiret og båndet der er mest spændende og hvad hitter mere end andet? Vi har spurgt forældrene hvordan de har lavt ønskesedlen og de berettede at de har besøgt et par legetøjsbutikker med junior, for at se hvad der fangede hans interesse. Dertil kommer et par ønsker om legetøj han er glad for i vuggestuen og sidst et par (praktiske og lækre) forældre-ønsker.  Vi gengiver hermed dele af ønskesedlen (uden at råbe hvad vi pakker ind), som inspiration til alle Jer der står overfor at finde på gave eller ønsker til en 2-årig dreng.

 

gaveinspiration gaveideer 2 årig dreng

1. PUKY Løbecyel – Pris kr. 539,- inkl. fragt. PUKY Løbecykel LRM i Ocean Blue til 2-årig dreng./85 cm Fræk OceanBlue løbecykel til de aktive drenge. PUKY Løbecykel LRM har en ramme med lav indstigning og trinbræt. Løbecyklen er udstyret med en speciel løbecykelsadel og har sikkerhedsgreb på styret. PUKY løbecyklen i lyseblå har skumhjul i god kvalitet samt hjul og styr med kuglelejer Både sadel og styr kan indstilles i højden. Sædet fra 29 – 38 cm. Løbecyklen er meget let – vejer kun 3,3 kg. Hvilket gør den nem at manøvrere rundt med og let at bære for de voksne. Løbecyklen er 73 cm. lang og laveste sædeindstilling er 29 cm. Til børn fra ca. 2 år (85 cm. høje) Passer til børn med skridtlængde fra 30 cm. PUKYs løbecykler er gode til balancetræning med stor sikkerhed. Både sadel og styr kan indstilles i højden, så løbecyklen kan vokse med barnet. Alle PUKYs løbecykler har slagfast pulverlakering, så den holder farve og stand i mange år. Den kan uden problemer gå i arv til mindre søskende. Findes også til 3 årige og i pigefarver her.

2. BathBlocks – Leg til badet – Pris kr. 158,- inkl fragt. BathBlocks byggesæt (15 dele) med vandbane til badet er virkelig underholdende badelegetøj, som består af flydende byggeklodser der klistrer når de kommer i vand. BathBlocks er præmierede og patenterede produkter og har allerede en stor fanskare i både børn og voksne i USA. BathBlocks gør det ekstra sjovt at gå i bad og er også en rigtig god gaveide. Bath Blocks stables som almindelige byggeklodser, men når de bliver våde hænger de sammen som magneter og klæber også fast på de fleste typer væg i våd tilstand. BathBlock er nemmet at bruge, sjove at lege med og stimulerer fantasien og giver utallige muligheder for leg. Kan også kombineres med andre typer BathBlocks. BathBlocks begynder byggesæt med store klodser, der kan sammensættes frit efter egen fantasi – eller klæbes op på fliserne! BathBlocks er fremstillet i hårdt (men super let) skum, fri for phthalater og andre skadelige stoffer.

3. LEGO Duplo Brandstation (6168) – Pris kr. 529.- Et stort hit i vuggestuen npr man er en 2-årig dreng! Ding, ding, ding! Kur ned af den glatte sliske, hop op i vognen, sæt sirenen i gang, og tænd for de blinkende lygter. Den seje brandstation har alt det, en god brandmand skal bruge for at få arbejdet gjort. Lad os komme i gang med at slukke ildebrand! To LEGO DUPLO figurer af brandmænd medfølger.  Alder 2 – 5 år.

4. SwinFin SwimFin er en opdrifts svømmefinne til at tage på rygge. Den giver opdrift uden at hæmme bevægelsesfriheden – og så ser den virkelig sej ud.
SwinFin er udviklet af engelske Kevin Mosely, der gennem mange år har undervist børn i at lære at svømme. Inden han udviklede SwimFin, havde han bemærket, hvordan almindelige baderinge og svømmevinger tit hæmmede barnet i vandet. Nu anbefales SwimFin af svømmelærere i England. SwimFin spændes fast på ryggen med to velcrostropper. SwimFin er testet på børn mellem tre og seks år, 15 – 30 kilo, men fungerer fint til både større og mindre børn. De fleste børn elsker instinktivt SwimFin, fordi det er cool at ligne en haj, og heldigvis kommer SwimFin i mange farver, så der kan være mange slags hajer i bassinet på samme tid. Oplagt gaveidé da mor, far og 2-årig dreng ofte besøger svømmehallen.

5. Cloud B natlampe, Tranquil Frog – Pris kr. 325,- Tranquil Frog med undervandslys og -lyd er en avanceret og dobbelt beroligende natlampe. Cloud B Tranquil Frog lyser på omgivelserne med samme lyseffekt, som er man under vandet. Det der gør Tranquil Frog unik er undervandseffekten, hvor blide grønne lysstråler lyser igennem plastskoldet og gengiver lys på loftet som lå barnet ved havet. Alt sammen har en meget afslappende effekt (ligesom når man selv ligger ved havet). Derudover kan Tranquil Frog spille 2 forskellige lyde i ‘hav-tema’: den sagte lyd af bølger mod stranden – eller en meget beroligende og behagelig melodi med lyden af måger i baggrunden (ikke en vuggevise). Lys styrken kan indstilles efter ønske. Slukker automatisk efter 23 minutter (for at spare batteri). Natlampe fra Cloud b giver børnene tryghed om natten og gør det meget hyggeligere at gå i seng; barnet falder stille i søvn. (Set mange steder til 450-500 kr. Tranquil Frog er fundet billist her).

6. SwingCar i Grøn – Pris kr. 379,- inkl. fragt (Tilbud). SwingCar er legekøretøjet, der hverken drives af ben, pedaler eller batterier. Den køres ved, at barnet drejer styret fra side til side, og herved drives køretøjet fremad. Et rigtigt sjovt og læreridt legeredskab til babyer og børn fra 1½ års alderen og optil 5-6 år. SwingCar styrker barnets motorik og koordinationsevne, gennem leg. SwingCar bruges i institutioner landet over. SwingCar bruges både af piger og drenge i alderen 1½ og til 6 år. Da køretøjet kan bruges af både babyer og børn op til 6 år, vil denne swingCar vække glæde i mange år. Swingcar kan bruges både ude og ind, når bare underlaget er fast. Mange kender allerede SwingCar fra institutionen, som for længst har set, den gode motorik træning, den byder på. SwingCar fremstilles af tidssvarende og sikre materialer, er CE godkendt og fri for Phalater.

 

Indlægget Gaveinspiration 2-årig dreng indeholder affiliatelinks

error: Content is protected !!