Zendoodle malebog til voksne

zendoodle malebog til voksen, zendoodle voksen malebog, voksen malebøger, malebøger til voksne, zendoodle bøger, mandala bøger voksne, kreativ gave, julegave, alletiders gave, gaveinspiration

Tid til fordybelse har en positiv effekt på ens velbefindende og netop en Zendoodle malebog til voksne er god både at fordybe sig.

Farvelægning i en malebog er ikke kun for børn – det kan også hjælpe de voksne med at finde ro i tankerne. Malebøger for voksne fungerer som terapi: Kunstterapi. Psykologer anbefaler bøgerne, da de har en afstressende effekt på sindet. Stress af og genfind glæden ved at skabe. Det handler om at lade sin bevidsthed gå til farvelægningen af papiret og langsomt give slip på hverdagens mange stress-og-jag tanker og andre tanker og følelser, der virker forstyrrende eller belastende.

Farvevalget er som sådan lige meget – mindfulness handler om at være til stede, ikke at dømme og vurdere farverne. Men nogle farver kan måske fremkalde bestemte følelser eller associationer – som man kan opleve kommer og går, hvis man lader dem være i fred uden at bedømme dem, dyrke dem eller prøve at skubbe dem væk. Det at tegne i malebog skulle gerne kunne hjælpe en til at få en mere positiv tankegang.

At tegne i malebog kan anbefales både til folk der kæmper med en stresset hverdag. Men det vil også være en fordel at bruge for folk der døjer med psykiske problemer af den ene eller anden slags. Malebøgerne kan bruges både af voksne og større børn.

Kom nemt og rigtig i gang med denne flotte og inspirerende zendoodle bog. kan bruges af både nybegyndere og erfarne, som gerne vil tegne lidt hurtigere.

Find malebogen hos Bog og Ide

Malebog zendoodle grafik Helt nyt koncept indenfor malebøger – nu også for voksne. med zendoodle serie bliver det nu muligt at fordybe sig i tegning og maling på en unik måde.

Find malebogen hos Bog og Ide

Malebog zendoodle figurer Helt nyt koncept indenfor malebøger – nu også for voksne. med zendoodle serie bliver det nu muligt at fordybe sig i tegning og maling på en unik måde.

Find malebogen hos Bog og Ide

Mini Malebøger 4 Mini Malebøger i handy lommeformat, Zendoodle, Mandala, Mosaik og Juletegninger.

Find mini malebøgerne hos Bog og Ide

farveblyanterTil malebøgerne anbefales det at man bruger farveblyanter for at opnå det bedste resultat, nogle tynde tuscher vil også kunne gå an. Faber farveblyanter er nogle af de bedste på markedet. Faber farveblyanterne der er vist på billedet er en æske med 24 stk farver til 79,95. Køb dem her. Se også et større udvalg af Faber farveblyanter på Bog og Ides hjemmeside.

Både malebøger og farveblyanter er fundet hos Bog & Idé.

Læs også 5 Gode grunde til at købe gave hos Bog &Idé.

Indlægget Zendoodle malebog til voksne indeholder affiliatelinks

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
FACEBOOK
SHARE