Wulffmorgenthaler kalender 2019

wulffmorgenthaler 2019, årets mandelgave 2019, kalender 2019, bordkalender 2019, alletiders gave

Wulffmorgenthaler kalender 2019 må siges at være gaven til ham eller hende som skaber glæde og latter.

Wulffmorgenthaler kalenderen er en klassiker, som vi mener hører hjemme under ethvert juletræ. Hvert år laver Wulffmorgenthaler en ny kalender for det kommende år. Kalenderen for 2019 er netop kommet på gaden. De fleste af os forbinder det nok ikke med at være kalender, vi ser det mere som en hyggelig tegneseriebog. Men ikke desto mindre er der samlet grin til alle årets dage.

365 gange det daglige grin i årets bordkalender. Wulffmorgenthalers bordkalender har – med skabernes egne ord – hjulpet rigtigt, rigtigt mange mennesker, som tidligere ikke vidste, at der fandtes noget, som hedder ‘dage’, ‘uger’ og ‘måneder’ og bare levede helt udflydende og formålsløse liv uden begreb om noget som helst.

Forlagsbeskrivelsen for 2019-udgaven:

Forlaget skriver: Når du bor i Danmark, føles det, som om du sjosker rundt i ét langt efterår. Dag efter dag kan du konstatere, at det regner og blæser, ligesom det gjorde i går. Og i sidste uge. Og ugen før den. Måneden, folk kalder “maj”, føles præcis som den, de omtaler som “oktober”, og før du ved af det, er der nogen, der skyder fyrværkeri af midt i regnen og insisterer på at hoppe ned fra bordene og råbe “GODT NYTÅR”. Hvis du er et menneske, der drømmer om at kunne skelne disse regnvåde måneder fra hinanden og tilmed langt om længe få styr på semi-vigtige mærkedage, fx dine børns fødselsdage og 2. påskedag, kan vi anbefale Wulffmorgenthalers kalender, der som en god gammel ven vil tage dig i hånden og guide dig gennem det herrens år 2019 – og måske ligefrem få dig til at smile igen.

Mikael Wulff og Anders Morgenthaler er på pletten igen. De fleste af os kender deres skæve hjerner og de påfund, de udsætter os for i tv og på tegninger. Og ligesom sidste år kan du igen i år blive den heldige ejer af en anderledes kalender, hvor du både kan blive orienteret om dagens dato og underholdt eller forfærdet af deres bramfri stil.

Wulffmorgenthaler er en sammentrækning af navnene på den kreative duo Mikael Wulff og Anders Morgenthaler. Tegneserien er kendetegnet ved en humor der let kan betegnes som grovkornet.

Har du svært ved at finde på en god mandelgave, er denne helt sikkert et godt bud.

Køb Wulffmorgenthaler kalender for 2019 allerede nu hos Arnold Busck. Normalprisen er 149,95.

Køb Wulffmorgenthaler kalenderen for 2019 her.

Indlægget Wulffmorgenthaler kalender 2019 indeholder affiliatelinks

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial
FACEBOOK
error: Content is protected !!